Sjunger in sommaren.

Av: Jag

06 06, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, natur, photos, sommar

18 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:48mm
ISO:320
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

En länk till ett bildspel med aklejor för den som tar sig tid för lite avslappning: https://baraenbildavmig.wordpress.com/2012/06/03/aklejor-ett-bildspel/ Verkar vara bäst kvalitet i mellanformat.

 

18 kommentarer på “Sjunger in sommaren.”

 1. Åh vilken härlig färg!! Jag bara älskar aklejor. Små konstverk är det. Mina hallonacklejor blommar nu, de är så söta. Har både rosa/vida och ljusblå.

  Gilla

  • Den är härlig. Står på ett ställe där kvällssolen träffar den. De andra står in en rörig klunga och har mildare färger.

   Gilla

 2. Vackert och fina färger!!

  Gilla

 3. Ja så där ska det se ut! Juligt rött fast somrigt.

  Gilla

 4. Så vackra bilder. Det slår aldrig fel – så fort jag ska till att fotografera närbilder på blommorna i trädgården så börjar det att blåsa på en gång så jag inte lyckas få in skärpan för de rör sig fram och tillbaka. Och då kan det ha varit helt vindstilla stunden innan. Men är man Blåst af Kuling så är man! 😉

  Gilla

 5. Fastän jag inte är någon direkt blomstervän, så finner jag ändå det vackra i dina bilder. Tog ett avkopplande bildspel mellan varven. Musiken var mycket passande.

  Gilla

  • Tack, Oops! jag letade länge för att hitta passande musik till aklejorna. Glad att du tyckte att den passade. Och blommor – ja, det är på nåt sätt en del av våra naturliga kulisser.

   Gilla

 6. Vackra och fulla av liv och energi.
  Försökte välja en men det är svårt. Men kanske gillar jag den första mest.

  Gilla

 7. Fantastiskt vackra foton! Då jag den första bilden, Song of joy, kom gag att tänka på HMV och undrade var den lilla lyssnade hunden fanns. Väldigt tjusiga blommor du har! De vill väl ta upp konkurrensen om fjärilarna förståss! 🙂

  Gilla

  • Tack, BeBest! Det vore något, den lilla hunden! Grannen på landet hade en sån lur i sin trädgård, hon hade hittat den i svärföräldrarnas skräphög. De här aklejorna är lite extra, jag placerade dem på rätt ställe, där kvällssolen lyser upp dem.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: