Once upon a time there was a car…

Av: Jag

08 12, 2014

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, förfall, fordon, foto, foton, höst, photos, rost, skrot

14 kommentarer

Bländare:f/3.8
Focal Length:20mm
ISO:900
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

14 kommentarer på “Once upon a time there was a car…”

  1. Skrot och rost med all dess skönhet.
    Du förstår att få krypa närmare och ta makro.
    Underbar bild!

    Gillad av 1 person

  2. Snyggt!
    Med ett hus som ser bara märkligt ut. En nybygge i en gammal lada.
    Någon som bryr sig lite,men inte allt för mycket.
    Förklarar kanske hur bilkyrkogården har blivit till. Säkert för vissas förtret men för mångas glädje också- 🙂

    Gilla

    • Tack, Antonia! Du har rätt om huset. Nån har behövt bygga något snabbt och lätt. Eller kanske lappa något som hade brakat ihop. Bilkyrkogården ägdes förr av två bröder som startade en bilskrot på femtiotalet och norrmännen var stora kunder där. När den lades ner i början på 80-talet var det väl början till bilkyrkogården. Det är förstås delade meningar om den, men det börjar nog luta åt att det är värt att bevaras.

      Gillad av 1 person

  3. Undrar om någon köpt garage och bil i en platta kartonger på IKEA och inte lyckats få ihop bilen lika bra som garaget ”BLÅ BETONG”?

    Gilla

  4. Effektfull bild på ett ”dramatiskt förfall”. Bilden är både vacker och sorglig på samma gång. En förnimmelse av övergivenhet.
    Kram

    Gilla

    • Tack, Rozie. Jag tyckte att den här bilen var något lite extra, men titta gärna även på bildserien i mitt förra inlägg. Det fanns 999 bilar till på platsen.
      Kram

      Gilla

  5. Vackert kaos. Tänkte precis att om ingen bryr sig om det som finns kvar av bilen, slukar naturen den helt och hållet efter ett tag och ingenting kommer att synas längre. Har sett det i Nigeria (jag vet, helt annan vegetation) där ett hus försvann på bara 1½ år.
    Ha det bra!

    Gilla

    • Det är en hel del av bilarna som är på väg att tas över av naturen. Men det går inte fort. En del av dem har funnits där sen 50-talet.
      Detsamma!

      Gilla

    • Ja, men här är det väl lite mer än så. Bilvraket har av någon anledning fått tjäna som hängare för allsköns kofångare som man travat på fören. Det har blivit en installation.

      Gilla


Lämna en kommentar