Ljus i vårt hus.

Av: Jag

13 12, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder

19 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:22mm
ISO:1600
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Jaaaaa!!! Solen söker sig in genom de små hålen vid persiennsnörena och skapar ljusslingor i gardinerna. Finns det nåt bättre sätt att vakna på i december?

19 kommentarer på “Ljus i vårt hus.”

  1. Sovmorgon? Skönt.

    Gilla

  2. Funderade först på om det är någon slags elektrisk ljuskälla men nej… du menar solljus! Nej, det finns inget bättre sätt att vakna oavsett månad. Ha en trevlig 3. advent!

    Gilla

    • Ja, solljus är det! Det är speciellt trevligt att vakna så här efter den långa mulna perioden som varit hela november och början av december hos oss. Först i dag låg en tunn snöfilt på marken och allt var så vackert och ljust…. och hoppsan så halt! Jag blev så upplivad.

      Gillad av 1 person

  3. Ja tack. Lite mer sol skulle behövas. Här är den svårfångad.

    Gilla

  4. Roligt att du har fått lite sol, vi i Kårböle fick också lite av den varan idag. Från 10.47 till 13.15 lyste den. Kallt var det också, kallast i höst -11,8 grader. Jag har börjat om med att blogga, men numera nästan bara bilder. Skickar en länk till min nya blogg. http://karbolebilder.wordpress.com
    Svante

    Gilla

    • Kul att du bloggar igen. Ska kolla vid tillfälle. Här hade vi bara några minusgrader så det var skönt att promenera, men solen hann försvinna innan jag kom iväg ut.

      Gilla

  5. Ja nog är det åtminstone en svårslaget uppvaknande! 🙂

    Gilla

  6. Så härligt! Det hade behövts idag när regnet öste ner… Någon sade till mig att imorgon ska det bli sol igen! Kram

    Gilla

  7. När jag ser din vackra bild,så önskar jag att jag kunde titta ut genom mitt fönster och se varma solstrålar flöda..men icke,mörker och regn ser jag bara..trist!
    Men vännen,beklagar verkligen din förlust,din lilla mamma orkade ej mer =( Hur väntat den än kan vara,så är kännst det ändå så förfärligt sorgligt,det förstår jag.
    Styrkekramar till dig!

    Gilla

  8. Jaajust di dära små hålen när solstrålarna tränger igenom överallt.

    Gilla


Lämna en kommentar