En tradition?

Av: Jag

17 12, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, höst, natur, photos, växter

16 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:35mm
ISO:110
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Man skapar lätt en tradition. I november förra året visade jag en liknande bild. Men: varje bild är unik fast man har sina favoritmotiv. 

16 kommentarer på “En tradition?”

  1. I tonåren läste jag en bok av Leif Panduro ”Skit i traditionerna”. Detta var bara en parentes. Fast inte inom en.
    Denna bild är ett konstverk.
    Jag älskar solbelysta höstlöv.
    Om ändå hösten kunde starta på ny kula. Får väl ge mig till tåls. Först ska vi ha en sträng och snörik vinter.
    Underbar bild.

    Gilla

    • Ja, den minns jag, undrar om jag inte läste den också. Tack, snälla RC! Nu dalar små fjunlätta snöflingor ner och skänker ljus åt nejden. Jag pysslar lite med granris och en gammal lykta, fick plötsligt lust att göra lite fint ute. Inne får hyacinterna komma på plats i sina glas. Mycket snö vill jag hinna med innan nästa höst kommer!

      Gilla

      • Jag har förstått att du är pysslig av dig. Blir lite avis på snöflingorna. Hos oss snöade det lite under den gångna natten. Ligger kvar, men inget att skryta med. Nu blir det lugnt med plåtandet, tills på söndag. Då bär det iväg till Kilsbergen igen.
        Jag kom på … Jag har ju balkong … Lurar på att ta hem lite granris och smycka den. Det luktar så himla gott.
        Jo, så får det bli. Knycker det i samma veva som kommande fototripp till Kilsbergen. Kan Bofors och Skaraborgs regemente (Villingsbergs skjutfält i Kilsbergen) skjuta sönder skogen, kan väl jag få ta med mig lite grankvistar. Kommer bilder på en del bommar in till skjutfälten, när det blir bättre väder. Hehe!

        Gilla

        • Pysslig och pysslig, ibland när andan faller på så fixar jag till med blommor och annat, men annars ligger jag nog långt under medel i pysslighet. Granris på balkongen låter som en god idé, det blir fint att titta på och doftar gott. Mitt granrisbord blev jag nöjd med. Inte kom det mycket snö, men det finns kanske hopp om mer under natten. Ser fram emot bilder på bommarna.

          Gilla

  2. Så otroligt fint och tilltalande skönhet. 🙂

    Gilla

  3. Fint ..löv-konstverk!

    Gilla

  4. Så vackert! Håller med om att det är ett konstverk. Undrar varför alla verkar får lite sol utom här hos mig. Lite avundsjuk kan man faktiskt bli.

    Gilla

    • Tack, Kristallina! Solen har varit nödbedd den senaste tiden. Det är inte länge den tittar fram så det gäller nästan att kasta sig ut när den visar sig. Även i dag bröt solen igenom molen, mycket tvekande, ungefär den tiden det tog för mig att hämta posten.

      Gilla

  5. Lite nervigt mönster, fast vackert. Snödjupet i Kårböle kan du se här. http://karbolebilder.wordpress.com
    Svante

    Gilla

  6. Det här är en sinnesbild av hur vi, människor väver livets tråd.Mycket vackert gjort.

    Gilla

  7. Ja, naturen är en bra konstnär. Piprankan är en växt som jag ofta har skäl att vara glad över. Det här bladet lyste emot mig när jag klev ut genom dörren.

    Gilla


Lämna en kommentar