Hjul igen.

Av: Jag

20 01, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, fordon, foto, foton, photos, snö, vinter

23 kommentarer

Bländare:f/4.6
Focal Length:9.7mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

23 kommentarer på “Hjul igen.”

  1. Tjoho!
    Nu är det roligt igen.
    Snö, snö, snö!
    Härligt!

    Gilla

    • Visst är det! Men plusgrader hos mig, så det blir en del pölar.

      Gilla

      • Här börjar det också bli pölar, tyvärr. Vintern är ju inte över, så man får hoppas på mer snö och lite kyla. Det är nog ett par år sedan jag cyklade på vintern. Tror jag avstår i år med. Annars slutar det med en vurpa.

        Gilla

        • Nog ska vi ha mer snö, det bestämmer vi. Det här är inte min cykel. Jag cyklar numera bara när det är barmark. Får ta till apostlahästarna vid kortare sträckor, buss annars.

          Gillad av 1 person

  2. Ja, lite fluffigt. Och de klagar aldrig heller!

    Gilla

  3. Det ser kallt ut! På den tiden jag gick i realskolan fick vi elever ta bussen men bara halvvägs då vi skulle hem. Sen var det att cykla en mil från brukshandeln. Ibland såg cykeln ut så där och vägarna plogades inte så ofta heller.
    Det var bara att trampa på och ta sig fram så gott det gick i drevsnön och vintermörkret. Det höll en varm. Lycka var ifall man blev omkörd av någon timmerbil. Då hade man deras spår att åka i.

    Gilla

    • En mil på vintern på cykel, det var tufft det! Vi cyklade inte uppe i norr, det var till att gå, men det gällde väl bara 3-4 km åt vardera hållet. Men modet var kortkort och tunt om benen. Det är mycket möjligt att min värk härrör därifrån. Benen var bortfrusna när man kom fram.

      Gilla

  4. ..och sedan cyklar man hem. Korgen fylldes med snö alldeles själv och när man är framme kan man bygga snölyktor. Nej, nu gick fantasin i gång igen. Här har det snöat hela dagen.

    Gilla

  5. Det snöar för fullt i Tyresö nu. Några cyklister syns inte till alls. Lika bra det i halkan!

    Gilla

    • Jodå, det är mulet och snöfall även hos oss, men det är nog inga mängder som kommer. Ska strax ge mig iväg ut i snön, men lämnar cykeln hemma. Många har dubbdäck, vet jag, men det verkar lite vanskligt att cykla ändå.

      Gilla

  6. aha! .-) en snö cykel

    Gilla

  7. Det gör vi nå inte. Preferens är synonymt med förkärlek.
    snöiga cyklar är skoj att fotografera.

    Gilla

    • Av någon märklig anledning låg din kommentar i skräpposten. Nåväl, vi är överens om betydelsen och snön draperar cyklarna i nya vackra skrudar.

      Gilla

  8. …”vi är överens om betydelsen och snön draperar cyklarna i nya vackra skrudar.”…
    yes,,

    Gilla


Lämna en kommentar