Tapperhet i fält – del 2.

Av: Jag

01 02, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildspel, foto, foton, natur, personer, photos, snö, vinter

18 kommentarer

Bländare:f/5.2
Focal Length:15.1mm
ISO:1600
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

Ursäkta bildkvaliteten. Lilla kameran åkte upp ur fickan korta stunder, ingen tid för tvekan. Lite dåliga ljusförhållanden kanske också… (Hmmm.)

18 kommentarer på “Tapperhet i fält – del 2.”

  1. Snön kan man inte klaga på. Har nu fallit ner från himlen i 2 dygn. Du hittade några frisksportare och flanörer.
    Ett plus i kanten är räven.
    Det kunde gärna vara några minusgrader. Här ligger tempen runt 0-strecket.

    Gilla

  2. Trevliga bilder på mindre trevligt väder.
    Svante

    Gilla

    • Jag tänkte återigen att jag gick där och njöt av snön som blåste i ansiktet, av stillheten, renheten och tystnaden. Många av bilderna är sådana som jag inte hade publicerat annars, men tagna i snöyra så må det vara förlåtet.

      Gilla

  3. Inga latmaskar precis. Gillar räven fast den inte rör sig.

    Gilla

    • Svartjoggaren sprang härs och tvärs, jag mötte honom flera gånger. Men det var skönt väder att vara ute i. Mina axlar och nacke protesterade dock hej vilt i natt.

      Gilla

      • Välkommen i klubben. Halkade igår, föll inte men rycket i kroppen gjorde att min inklämda nerv började skrika två timmar senare. Fick lägga mig resten av dagen.

        Gilla

        • Uff, för nerver som skriker. Försökte slumra en stund när sommarflickan såg på barnprogram på min dator, men det lyckades inte. Lade mig sedan på soffan en stund medan hon bakade med lekdeg, d.v.s. ”degade”, men det var en miss, det gick inte alls för då drog alla smärtor igång. Ska preparera mig nu med ditt och datt och hoppas på det bästa. Önskar oss båda en god och smärtfri natt!

          Gillad av 1 person

  4. Den första bilden är en stooooooooor favorit. Fantastisk.

    Gilla

  5. Mycket bra foton som verkligen visar vintern när den är som … ja, som en vinter. Jag tror jag hellre ägnar mig åt tapperhet i tält och för säkerhets skull tältar i sängen.

    Gilla

    • Tack, BeBest! Det här var väl kanske lite väl yrigt iband och jag tyckte nog att vissa joggare var tappra, tills jag kom på att jag ju var ute i det själv, med kamera till och med. Hoppas att du kommer på fötter snart igen!

      Gilla

  6. Fina bilder på snörusk. Jag gillar särskilt bilderna på par.

    Gilla


Lämna en kommentar