Extrovert

Av: Jag

25 02, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, photos, vår

17 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:45mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Den vackra vita som stod undanställd överraskade mig med två undersköna klockor. Den vänder sig mot morgonljuset i köksfönstret och ger mig stunder av ren hänförelse.

17 kommentarer på “Extrovert”

 1. Så vackra blommor Azalean är min favoritblomma utav alla. Mamma hade en som det kom 4 stänglar på..vilken överraskning skulle slänga den då de två första var över ..tur att jag såg knopparna för de har blommat nästan hela februari ut. Det är inte illa den har skänkt mycket glädje i hela 3 månader.
  kram

  Gilla

 2. Vackert blomma vackert fotograferad.

  Gilla

 3. Underbar bild. Så vackert ljus och vackra blommor såklart.

  Gilla

 4. Fint ljus i bilden.
  Pistillerna visar upp sin skuggdans.
  Vacker bild.

  Gilla

  • Tack, RC! Ja, lite skuggdans fick jag med, ljuset var gynnsamt. Testade en hoper bilder med randiga skuggor av persiennerna och det blev rätt annorlunda.

   Gillad av 1 person

 5. Mycket vackert foto!
  Det var med amaryllis som mitt korsande av blommor började. Det var min mor som drog igång det då jag var barn. Hon hade gamla vita med röda streck i. Såna hade alla i byn på den tiden. Nu hade hon fått en ny illröd sort som hon tyckte mycket om. I en tidning hade hon läst att man kunde korsa amaryllisar och få nya färger. Hon prövade och snart svämmade huset över av amarylliskrukor. Senare prövade även jag men de frön jag fick blev det inga lökar av.

  Gilla

  • Tack, BeBest! Jag såg en sån randig amaryllis på någon bild just i dag, polkagrisrandig. Roligt att ditt intresse för experimenterande började där!

   Gilla

 6. Vad fint med skuggan av pastillerna. Jag är inte så förtjust i röda amaryllis. De vita däremot är en helt annan femma. Vackert!

  Gilla

  • Tack, Kristallina! Ja, skuggan är lite extra. Jag gillar mörkt röda amaryllis till jul, men de vita som ofta blommar lite senare gillar jag desto mer. Den här med grönt i är en favorit.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: