Glasglasglasglas

Av: Jag

22 03, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, förfall, foto, foton, konst, photos

62 kommentarer

Bländare:f/3.3
Focal Length:4.3mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

62 kommentarer på “Glasglasglasglas”

  1. I den långa staven gömmer sig en gubbe.
    Har du också tappat ett glas?

    Gillad av 2 personer

  2. Trist med förstörelse men bilderna blev läckra 🙂

    Gilla

  3. Säkert någon eller några överförfriskade, som löpt amok. Snygga bilder fick du iallafall. Kommunalskatten tar hand om nya glas i kuren.

    Gilla

  4. Åh vilka härliga bilder, även om det inte är så trevligt med krossat glas i sig. Det är nästan omöjligt ibland tycker jag att avgöra om det är glas eller is. Den första (stora bilden) är fantastiskt och de andra superfina 🙂

    Gilla

    • Tack, Lena! Tack så väldigt mycket! Jag tycker också att det liknar is och första bilden skulle kunna vara islossning, förutom färgen som är vattnets.

      Gillad av 1 person

  5. Spännande foton i en hård värld… de behöver inte ha glas i busskurerna, det finns andra material som håller mot både frustration och alienation… dessutom är det inte bra med krossat glas som ligger slänger… vad som helst kan hända…

    Gilla

  6. Trodde först att det var iskristaller. Vilka fina bilder det kan bli av krossat glas. Men lagom roligt för de som ska städa upp.

    Gilla

    • Det liknar is, det är sant. Kul att du gillar bilderna, Christina! Det är inte bara städningen, det är kostnaderna också och sen är det ju meningen att glasväggarna ska skydda mot väder och vind och det kan ta tid innan det kommer upp något nytt.

      Gilla

      • Ja tråkigt att folk tvunget måste hitta på sånt här ! Allt är upp och ner snart i denna värld. Vi fick lära oss att vara rädda om saker. Vart har den tanken hos folk tagit vägen?

        Gilla

        • Jag tror nog att föräldrar och skolan lär ut det även nu. Jag tror att man lättare vandaliserar där det redan är sunkigt och där har alla mycket att lära, där behövs en skärpning i det allmäna medvetandet.

          Gilla

  7. Both diamonds and ice. A great subject to capture.

    Gilla

  8. Så läckra bilder, tråkigt att det är från en kur.

    Gilla

  9. Läckra bitar och stavar! Väldigt fina bilder. Synd att alla får betala i form av skatt för att fixa det igen.

    Gilla

    • Ja, visst är det synd. Och ändå tänker jag att… glaset måste få finnas. På nåt sätt tror jag att där det är fint får det vara fint. Oftast. Tack, Kristallina!

      Gillad av 1 person

  10. Härlig bildserie!

    Gilla

  11. Suck, förhoppningsvis slapp en oskyldig människa drabbas av vansinnesvåldet den här gången. Glasbitarna av härdglas kom mig att minnas de gamla bilvindrutorna av härdat glas, som fanns på bilarna fram till 60-talet. När de träffades av ett stenskott kunde hela rutan spricka sönder i liknande småbitar. Sikten försvann helt om de satt kvar.

    Gilla

  12. Trodde också först att det var iskristaller…Tråkigt med vandalisering… men bilderna är verkligen vackra… Så det kan bli…

    Gilla

  13. Ja, det blir 7 gillande knapptryckningar. alla av dem är mycket vackra och intressanta.
    bra färgskalor, försiktiga färgskalor, bra blandning med ditt nyfikna öga.

    Gilla

  14. Jag blir salig! Glassalig!

    Gilla


Lämna en kommentar