Klagar lite, men bjuder på violer.

Av: Jag

30 03, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, text

28 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:280
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Behöver säga det här: Jag upptäckte av en händelse att vissa av bilderna i mina äldre inlägg plötsligt har ändrat storlek. Det första stora fotot såg jag i

Du har tappat ditt ord och din papperslapp…

– ett inlägg som har varit välbesökt den senaste tiden om det nu kan ha något samband.

Bilderna är ju inlagda i en viss storlek av en anledning och jag blev jättestörd  av upptäckten. Har i morse rättat flera bilder. Jag har närmare tusen fotoinlägg och jag orkar nog inte gå igenom alla. Kan inte förstå vad detta beror på. Har ni drabbats av detta?

28 kommentarer på “Klagar lite, men bjuder på violer.”

  1. Ingen aning… kontakta support? Wp har en sida på fb, där man fråga…

    Gilla

    • Fb är jag inte på. Får väl kanske mejla, men det tar emot.

      Gillad av 1 person

      • Har du kontaktat support innan? Där är ju först en sida med problem som behandlats, du kan ju kolla om någon annan haft samma…

        Gilla

        • Jag har mejlat med någon för länge sen. Det gällde kommmentarsfunktionen i min blogg, att man inte kunde få nytt stycke. Det gick inte att göra något åt det. Sen tyckte jag också att det försvann bilder från inläggen, det kollades upp men det visade sig att det var jag själv som var boven. Jag känner till att det finns problemsidor, ska kolla dem.

          Gillad av 1 person

  2. Nej Jag har inte märkt nåt, förutom att bilder brukar försvinna ur äldre inlägg. Mycket synd och irriterande.
    Det jag har märkt nu att på senaste dagarna har min statistik dök på bottennivå.

    Gilla

  3. För egen del, är det inget jag uppmärksammat. Jag har i och för sig inte kollat mina äldre inlägg. Kommer nog inte heller att göra det. Nu ska jag ta mig en dusch efter jobbet. Dessutom är det mysigt med sommarsulor på bilen.

    Gilla

    • Jag har kollat vissa inlägg som jag har sett har fått många besök och plötsligt mötts av en gigantisk bild.

      Det låter som om bilen hade fått sandaler på sig!

      Gillad av 1 person

  4. Hej har inte märkt detta men får kanske ta en koll. Däremot har bilder försvunnit som finns i media biblioteket. Då har jag lagt in den igen. Hoppas du får ordning på problemet. Ha en bra kväll

    Gilla

  5. Vackra blommor och hoppas att det löser sig med bilderna!

    Gilla

  6. Har inte märkt något sådant, däremot kan man gå in och gilla ett inlägg, utan att besöket registreras. Vacker blombild.
    Svante

    Gilla

  7. Har kollat mina första inlägg och ingen förändring har skett. Har alltid haft samma höjdstorlek på alla foton jag lagt ut. 🙂 Suktar nu efter violer efter att ha sett dina!

    Gilla

    • Det är nog inget problem när du har samma storlek. Det är beskurna bilder som kan vara olika stora. Jag blev förbluffad när jag såg violerna, har ju sådana i trädgården lite här och var men har inte sett skymten av dem än.

      Gilla

  8. Mmhhhh…. Jag har kollat på ”Kristallinas foton”. Där håller jag på sedan 2011. Gamla bilder har inte förändrats och jag hittade ingen bild som har försvunnit. Fast jag kollade förstås inte alla.
    Möjligtvis kan det beror på att WP håller på med den där förbaskade nya editorn som ingen vill ha.

    Gilla

    • Så skönt! Ja, jag tror att det beror på Wp förändringar i kombination med hur jag har lagt in dem. Nu kanske den tillåtna bildstorleken i min mall är annorlunda och då ändras vissa. Kanske. Editorn tvingades jag över till idag och när jag i efterhand skulle lägga in violbilden så fick jag fixa och trixa femtielva varv innan bilden satt där i rätt storlek.

      Gilla

  9. Det går illa när foten måsta anpassas till skon istället för att skon anpassar sig efter foten.

    Gilla


Lämna en kommentar