Får jag lämna mig en blomma…

Av: Jag

22 05, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, photos

68 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:40mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Fyra år på bloggen kräver en blomma till mig själv. Varsågod, Jag och grattis till 967 inlägg och 22 696 kommentarer! Inte konstigt att axlarna tar stryk. Annars? Som tidigare. Inga fototurer, kameran är för tung. Fortsätter vilan, tittar in ibland. Ha det gott i våren/försommaren, mina vänner!

68 kommentarer på “Får jag lämna mig en blomma…”

 1. Vila på tills du känner att du vill igång igen.
  Svante

  Gilla

 2. Grattis till de fyra åren.
  Lite vissen och trött blomma, kanske såsom du känner dig. Men jag med flera ser alltid framemot dina inlägg.
  Tack för all hjälp, gällande artbestämning i floran. Du vet … när det gäller blommor, buskar och träd … ja då är jag lite vilsen.
  Önskar dig en fin helg.

  Gillad av 1 person

  • Tack, RC! Ja, blomman är symbolisk men jag tycker ju att växter vissnar vackert. Vad gäller växtnamn så har jag lärt mig massor genom kameran och min nyfikenhet.
   Detsamma!

   Gillad av 1 person

 3. Grattis Jag! Jag har också precis firat fyra år – ännu en sak som vi har gemensamt! Det är mycket trevligt att du tittar in då och då… ❤

  Gilla

 4. Fantastisk bild, vilka färger. Grattis på årsdagen och jag hoppas att du kommer igen. Kram!!

  Gilla

 5. Härlig bild! Och grattis till ett digert och väl utfört arbete!

  Gilla

 6. Vila och koppla av. Så roligt att du tittar in ibland. Bilden är så fin och det kommer många tankar. Kram

  Gilla

  • Tack, Minton! Jag har ju trädgården där jag kan andas och koppla av när jag inte orkar annat. Den ger ju också upphov till en och annan bild.
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Ha en skön sommar och grattis på 4 årsdagen. Många fina bilder fick vi beundra.
  Jag gillar den ledsna tulpanen också, kontrasten är så levande i bilden. Full av energi.

  Gilla

 8. Otroligt vackra färger! Vilken fin bild!!!

  Gilla

 9. Du är värd stora fång med glada uppmuntrande blommor! Ta det nu lugnt och gör sånt du gillar och mår bra av och du är alltid välkommen tillbaka. Du är en människa som gör skillnad!

  Gilla

  • Tack så väldigt mycket för dina fina ord, BeBest! Jag tar det lugnt och det är faktiskt skönt att ta en paus i fotandet också, det blir ju lätt en besatthet, som du vet.

   Gilla

 10. Ha det gott och njut av våren och den kommande sommaren! Kameran vilar här också…den är inte för tung men motivationen saknas…

  Gilla

 11. Vilken vacker men vissen hälsning! Krya på dig!

  Gilla

 12. Grattis till 4års dagen. Bra att du fortsätter att vila. Det är en vacker bild och jag hoppas du fick en ny vacker bukett att titta på. Tack för att du titta in även hos mig då och då men gör det endast när du verkligen orkar!! Ha det så bra som det bara går!

  Gilla

  • Tack, Kristallina! Den här buketten plockade jag i trädgården, en blomma här och en där. Olikfärgade tulpaner och julrosens fröställningar. Nu är det inte så mycket som blommar, men snart så. Jag fick förresten presentkort av tulpanleverantören Rydells när jag klagade på nervikta kronblad i buketterna, så dem kan jag använda till nya buketter! Jag har lite svårt att låta bli att titta in men jag försöker låta bli att skriva.
   Detsamma!

   Gillad av 1 person

 13. Tänk att det gått 4 år sedan vi flyttade från AB bloggen..oj va tiden går fort.
  Ha en skön vår och sommar ..hoppas att du snart orkar att fotografera mera ..så att vi får se fler vackra bilder inne hos dig.
  Kram

  Gilla

  • Tack, tant Otto! Ja, tiden går. Jag hade ingen blogg på AB, gick bara runt och kommenterade. Det var många som tyckte att jag skulle börja blogga, så jag passade på när AB lade ner sina och de flesta valde WP. Tänkte att jag prövar och satte ett år som mål. Lite längre blev det ju… En skön vår/sommar önskar jag dig också, nu när du har pluggat klart och kan koppla av!
   Kram

   Gillad av 1 person

 14. Grattis! Fyra år är värt en blomma! Säger som Kristallina… hoppas du fått en ny bukett!
  Roligt att du lägger in en bild då och då.. Men vila och se till att du mår så bra du kan.
  När jag är på landet kommer jag inte ut på nätet. Det är på sätt och vis skönt… inte minst för axlar och armar…
  Ha det så bra du kan… och njut av våren!

  Gilla

  • Tack, Susanne! Det finns blommor i min trädgård och ibland får de komma i vas. Just nu äppelblom, snart syrener och sedan pioner. Jag kan inte helt avstå från bloggen men märker att det gör skillnad när jag inte sitter och redigerar bilder i flera timmar eller gör kraftkrävande bildserier. Men även fotandet tar på krafterna så en tur runt huset får räcka just nu. På landet har jag en mobil uppkoppling, men där är man ju ute mer så tiden vid datorn blir inte så lång som den kan bil i stan.
   Detsamma!

   Gilla

   • Det är härligt att ha blommor omkring sig… Den här tiden längtar jag alltid till min trädgård…
    Bildredigering och fotograferande tar på krafterna och det är inte lätt att inte orka det man så gärna vill… Hoppas du kan fortsätta med inlägg då och då… Och framför allt hoppas jag att du blir bättre och bättre…

    Gilla

 15. Hoppas du blir bättre snart! Kan du använda mobilen istället, om den är lite mindre tung tänkte jag. Tycker det är roligt att du kikar in på min blogg och skriver en rad ibland. 🙂

  Gilla

  • Tack, Bibbi! Det är inte tyngden av datorn utan själva klickandet och skrivandet som anstränger övre delen av kroppen. Det är annat med kameran, där är det tyngden och själva rörelsen, posen som är jobbig. Det är roligt att titta in på era bloggar och se vad ni har för er trots att jag tar det lugnt själv.

   Gillad av 1 person

 16. Nu har du lämnat oss en vissen blomma i flera veckor, eller i alla fall i en! Vad menar du med det? Förtjänar vi inte färska blommor så här års?

  Gilla

 17. Grattis till bloggens fyraårsjubileum och krya på dig :0)

  Gilla

 18. Grattis till alla inläggen, kommentarerna; bara DU kan göra det så! Önskar dig det bästa i fortsatt tillfriskning. Vissenhet är tråkigt- men har vackra inslag. Som motvikt får du en färsk kram! Vad grönt skönt du fått det här förresten …

  Gilla

  • Tack så mycket, Tove! En gång till. Begriper inte varför du åkte in i skräpet, en slump att jag upptäckte det. Bloggen varierar utseende och färg alltefter färgerna i fotot. Tack för kramen och kram tillbaka!

   Gilla

 19. Grattis till 4 år! Blommor från mig! Sommarens nyblomning tar vi. Krya på dig i din takt, roligt att du ”hälsade på oss”! Vissna blommor har också sin tjusning kan jag tycka … känna sig som vissen blomma mindre angenämt! Allt gott till dig!

  Gilla

  • Tack, Tove! Sent svar på din kommentar för att den gömde sig i skräpposten av någon anledning. Ute på torpet just nu och njuter av allt som växer och blommar. Allt gott till dig iförsommaren!

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: