Sent i september.

Av: Jag

24 09, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, personer, photos, sommar

25 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:20mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Sent i september står hon i solen och stillar sin törst. Lycka är att kunna själv när man är liten. 

25 kommentarer på “Sent i september.”

  1. Det är roligt med människor på bilder. Jag önskar att jag vågade fråga fler om jag får lägga ut bilder.

    Gilla

    • Menar du obekanta människor? Jag vågar mig inte på gatufoton utom någon gång i bland eftersom jag själv skulle ta illa upp om någon fotade mig.

      Gillad av 1 person

      • Nej jag menar på alla. Skulle inte våga fråga även bekant för att JAG skulle ta för illa upp om jag fick nobben. På gatufoton är det ofta så att personen går att identifiera och då kan jag lägga ut dem.

        När det gäller om nån la ut på mig har jag slutat bry mig. Var lite rädd för TV-kameror förut, men inser nu att det tas foton och filmas precis hela tiden och går inte att förhindra. Sedan undrar jag hur många dopfilmer jag är med på då jag när jag jobbade i kyrkan hällde upp dopvatttnet som en del av dopgudstjänsten och typ tre filmkameror riktades mot mig varje gång.

        Gilla

        • ..att personen INTE går att identifiera….. skulle det vara.

          Gilla

          • Beredd på att få ett nej måste man ju vara, men fråga borde du kunna om du tycker att du tar ett foto som kan vara roligt/av intresse att ha med i ett inlägg. I början var jag väldigt försiktig med att lägga ut bilder med ansikte på dessa små, men föräldrarna hade inget emot att jag lade ut bilder. Dock gör jag det sparsamt, tycker jag.

            Du är ju en riktig filmstjärna, vetja!

            Gilla

            • Jo men visst – i alla fall mina katter! Men jag frågade faktiskt bloggerskan Elsa Billgren över hur hon resonerade då det ofta är väldigt många personer med i hennes inlägg och hon såg det som ett icke-existerande problem. Antagligen är det så att om man är känd, som hon ju är, så trängs folk för att få vara med på ens blogg…. Nåja, mina katter trängs kanske inte men de går att fota när de sover!

              Gilla

              • Jag tänker på alla dopfilmer du är med i. Det är väl tänkbart att många nuförtiden är så vana vid att det fotas och filmas överallt och att de själva också gör det hej vilt, så om man kommer med på en kändisblogg är det bara bonus. Gör mer reklam för dina kattfilmer så kommer folk att trängas!

                Gilla

  2. En underbar bild på den söta flickan Kram

    Gilla

  3. Du körde väl bara kläderna i torktumlaren, och använde handduk till barnen?
    Svante

    Gilla

  4. Så söt liten tjej! Antar att det är barnbarnet. Jättefin bild!
    Tycker det var nyss min nu vuxna dotter var så där liten och go. Ja hon är söt och go fortfarande men sällan hemma här. Hennes hundar är däremot här oftare än henne själv. Så jag brukar säga att jag har bara fyrbenta barnbarn ännu. 😉

    Gilla

  5. En himla fin bild! Gillar de där ögonblicksbilder och den här är mera än lyckad. Söt liten tjej 🙂

    Gilla

  6. Att försöka, se att det går, öka sitt självförtroende, veta att man kan, är ett sätt att känna livet i sig. Den tösen har redan mycket liv i sig!

    Gilla

  7. Ett barn som törstar efter kunskap och erfarenhet.
    Mycket vacker och stilfull bild.
    Önskar dig och din familj en riktigt fin helg.

    Gilla

  8. Jäntan och vattnet! WoW!
    kram

    Gilla

  9. Go bild.

    /Skvitt

    Gilla


Lämna en kommentar