Höstpastell

Av: Jag

22 10, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, fruktobär, höst, natur, photos, växter

21 kommentarer

Bländare:f/4.8
Focal Length:29mm
ISO:220
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

21 kommentarer på “Höstpastell”

  1. Mycket färggrann bild.
    Hösten är vacker.

    Gillad av 1 person

  2. Vacker bild. Har aldrig sett växten förut, och i Kårböle finns den absolut inte där jag gått på promenad. Såg den inte i Stockholm heller för den delen. Ovanlig?
    Svante

    Gilla

    • Hoppsan, nu fick jag bråttom! Jag har visat den flera gånger tidigare eftersom den är så grann- När den spricker upp har den orange fröhölje och det är uppseendeväckande mot det rosa. Giftig men vanlig i parker. Tack, Svante!

      Gilla

  3. Fine photo; great colorful background!

    Gilla

  4. Åhh, vilken underbar bild, härliga färger 🙂

    Gilla

  5. En vacker lite pingeling. 🙂

    Gilla

  6. Benveden är en mycket vacker växt och de giftiga frukterna står i en skönhetsklass för sig.Här har frokten ännu inte öppnat sig men fröna innanför det cyklamenfärgade skalet är lysande orange.

    Gilla

    • Jag har visat benvedens frukt tidigare och ja, det är en häftig färgkombo. Jag trodde inte att det var sant första gången jag såg den. Under bilden, på Relaterat finns en länk, ”Iögonfallande” och i det inlägget länkar jag till den första bilden jag tog, där var färgerna häftiga. Jag skrev då att jag inte skulle tacka nej till att ha den i min trädgård, men ändrade mig när jag förstod att den var giftig. Jag tyckte att bakgrunden blev ganska läcker med alla färger. Jag har idag varit tillbaka till det första stället, men där var frukten väldigt liten och stängd fortfarande.

      Gilla

  7. En fin bild på denna vackra buske. Vi har fantastiska färger i år .

    Gilla

    • Tack, Anki! Vi har inte haft så mycket till färger, men idag såg jag att det finns en hel del. Men med lite kyla hade det varit bättre.

      Gilla

  8. On dirait un Matisse !

    Gillad av 1 person


Lämna en kommentar