Lågt

Av: Jag

26 10, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, höst, natur, photos

29 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:180
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

VäglövLåg lite lågt, hårt på backen. Om bonden hade kommit på sin traktor hade det blivit spännande. Och en annorlunda bild.

29 kommentarer på “Lågt”

  1. Häftigt perspektiv!
    Jag tar sällan eller aldrig denna typ av bilder. Bonden hade säkert kliat sig i skallen och undrat.
    Vackra höstbilder.

    Gilla

  2. magnifique..quelle belle lumière et images…merci..

    Gilla

  3. Ibland ska man ligga i för att få sina bilder som man vill ha.
    Snyggt och gillar hur strålen strilar in.

    Gilla

  4. Så såg min gräsmatta ut i morse, det gör den inte längre, men det tog nästan hela dagen att få 2500 kvadratmeter lövfria. Fina färger är det på dina bilder.
    Svante

    Gilla

    • Färgerna är höstens, perspektivet mitt. Bra jobbat med löven! Vi har väl drygt 8000 kvadrat här och 800 i stan. Med alla stora lönnar är det en del jobb, men vi räfsar inte allt, bara de tjockaste lövmattorna på övre tomten och så vägen förstås, det är där de här löven ligger. Resten klipps sönder med gräsklipparen.

      Gilla

      • Jag väntar på att det ska blåsa riktigt ordentligt, så de allra sista löven kommer ner, och kan krattas bort innan snön kommer. Det blir lättare till våren om löven är borta.
        Svante

        Gilla

        • Här är fruktträden och syrenerna helt lövbeklädda än så det får bli som det blir. Men gräset mår ju bra av att få lite söndertuggade löv. Tjocka lövtäcken däremot är inte så kul på våren.

          Gillad av 1 person

  5. Härlig bild på löven. Det är roligt att det blir bra när man ansträngt sej. Hoppas ditt knä är ok igen.

    Gilla

    • Tack, Anki! Jag hade nog velat ha det ännu lite bättre, men orkade inte, det var för ansträngande. Jodå, knät repade sig under natten.

      Gilla

  6. Underbart perspektiv, och så härliga färger, jag gillar första bilden, det ser nästan ut som det glöder i löven 🙂 …så vackert!

    Gilla

  7. Jag säger ju det. ”Cam Underfoot” – det hade varit en bra fotoutmaning. Så vackert som helst och du fick ditt superljus igen 🙂

    Gilla

  8. Ursnyggt! Jag måste nog satsa mer på grodperspektivet!

    Gilla

    • Tack, Bebest! Det är ett roligt perspektiv men lite ansträngande ibland kanske. Hårda vägar avråds ifrån, mjuka gräsmattor är bättre.

      Gilla

  9. Grodperspektivet är intressant.
    Jag jagar traktorer på fält som har ett dussintals måsar efter sig. Tyvärr ser jag det när jag kör bil och inte kan stanna hur som helst.

    Gilla

    • Håller med. Jag kanske ska kuta efter bönderna när de kommer på sina åkdon, haha! När man sitter i bil ser man mycket som man skulle vilja fota, tycker jag. Häromåret så jag massvis mes svanar på en åker, jag hade aldrig sett så många tidigare. Maken påstod att han inte kunde stanna. På hemvägen fanns de kvar, då stannade han.

      Gilla

  10. Underbart perspektiv. Jag vet hur det känns… jag fotar ju ofta makro och kan ligga på backen i timtal och när man sen ska resa sig känner man sig som typ 100…

    Gilla

  11. Superfint!

    /Skvitt

    Gilla


Lämna en kommentar