Åhöst

Av: Jag

29 10, 2015

Etiketter:,

Kategori: båtar, bilder, bildserie, foto, foton, höst, natur, photos, vatten

36 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:45mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Vill du se bildtexterna så går du in på bloggen.

36 kommentarer på “Åhöst”

 1. Jag faller pladask ner i hösten och dina bilder.
  Finns det någon härligare årstid … näee!
  Jag älskar hösten och dina bilder är Såå vackra.
  Det är underbart att veta att det finns fler än jag som uppskattar denna årstid. En del människor får ångest av den. De vet att vintern är i antågande ( och mår dåligt). Men nu är det så här med mig. Jag älskar även vintern. Jag hoppas att denna vinter blir rejält snörik. Vill ut och pulsa i snön. Kanske snubbla, ramla i en snödriva och skratta åt mig själv.
  En underbar bildserie!!!

  Gilla

  • Så roligt, RC, att du gillar bilderna! Det var en mulen dag och härligt ute, jag stortrivdes, kände livet i mig. Det var länge sen jag var ute så länge, har ju varit ordentligt sjuk sen sensommaren. Du vet ju att även jag är en vinterälskare, så vi får verkligen hoppas på en vit vinter efter en fin höst. Tack, vännen!

   Gilla

 2. Fina bilder, som jag ska ha i åminnelse.
  Svante

  Gilla

 3. Helt fantastiskt underbara foton visar du nu! Jag blir inte så lite nostalgisk av dem. Jag har som du vet många minnen från den miljön!

  Gilla

 4. En bebisbogserbåt t.o.m. Så söt!!! 🙂

  Gilla

 5. Jag gillar inte hösten! Så jag behöver såna här bilder för att få lite positiva känslor inför årstiden. Tvärnitade själv med bilen igår vid en annan å med vackra träd intill, kameran var med i bilen som väl var.

  Gilla

  • Tack för det! Det känns bra att du kan få lite positiva höstkänslor av mina bilder. I år har hösten så här långt varit varm och solig och då är det, känner jag, lätt att gilla den. Vi får se vad november har att bjuda på.

   Gilla

 6. Vilka fantastiska bilder. Vackra färger underbar speglingar i vattnet. Jag älskar hösten och speciellt i år när det är lugt och fortfarande 10 grader. Njuter varje dag när Minton och jag ta vår skogspromenad. Tyvärr inte så fina omgivningar som dina bilder visade.

  Gilla

  • Tack, Anki! Så roligt att du gillar bilderna. Jag njöt i flera timmar den dagen, en av de första gångerna jag kom ut på riktigt i höst. Har ju varit på torpet en sväng också nu och fått njuta av en annan miljö och verkligen känt av höstglädjen. Att ha en hund att promenera med måste vara trevligt, då kommer man ju ut varje dag och lägger märke till skiftningarna i naturen och vädret.

   Gilla

   • Det känns som du är lite piggare nu. Det är roligt. Hade jag inte haft min lille älskling hade jag förmodligen inte kommit ut så mycket. Nu måste jag och jag mår bättre av promenaderna. Har tränat honom så han kan springa lös i skogen och jag kan gå lite sakta .
    Han en skön kväll

    Gilla

    • Ja, det har lättat lite nu och jag har till och med räfsat löv. Jag tänker som du att om man lite i taget bygger upp konditionen så mår man bättre även om man har ont. Detsamma!

     Gilla

 7. Så jättefina höstbilder med båtarna och alla gula löv samt speglingarna i vattnet. De sista detaljbilderna tycker jag också om 🙂

  Gilla

 8. Oj, vad du kunde samla på dig där. Känns nästan som om man har varit med. Väldigt vackra höstbilder och för att jag tycker om alla har jag ingen favorit heller. Kul att du mår lite bättre. Hoppas det håller i sig. Ha det riktigt gott!

  Gilla

  • Om du visste! Det tog tid att välja när många bilder trängdes och ville vara med. Jag hade båda kamerorna med mig, kände att jag orkade systemkameran men ville ha zoomen på den lilla. Det var systemkameran som vann, överlägset. Det var några underbara timmar. Tack, Kristallina och må så gott du med!

   Gilla

 9. Å så fina bilder. Varenda en.

  Gilla

 10. Vackra mysiga höst & båt bilder.

  Gilla

 11. Härliga höstbilder, jag gillar speglingarna, det är så fint!

  Gilla

 12. Mycket fin bild som passar nu när hösten har kommit.

  /Skvitt

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: