Släng din stol och stå.

Av: Jag

21 12, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, natur, photos, saker, vatten, vinter

16 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:22mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

16 kommentarer på “Släng din stol och stå.”

  1. Finns i sjön! Man ska nog inte förvånas över den bottenlösa dumhet som ryms bland en människas möjligheter. Igår drog jag upp en ICA-kundvagn ur vattnet vid badplatsen.

    Gilla

    • Ja, där finns en hel del. Kundvagnar är populära att dra iväg och hiva någonstans. Den här stolen har någon haft vid dammen för att kunna sitta och mata fåglar njuta. Någon annan har tyckt att den platsade i dammen. Jag har anda bilder med fler möbler i vattnet.

      Gilla

  2. Någonstans skall man ju ställa stolen. Så varför inte i sjön. Kanske satt någon och pimplade något och isen brast. En kallsup och en abborre. Två flugor i en smäll.

    Gilla

  3. Vilken passande parafras på Jesusordet ”Ta din säng och gå” 😉

    Gilla

  4. Man kan undra varför det kastas saker i vattnet och förstörs på andra sätt. Det är så tråkigt att saker inte får vara ifred.

    Gilla

    • Ja, det är tråkigt när det förstörs eller skräpas ner. Inte långt härifrån hittade jag häromåret ett helt möbelupplag. Det var därifrån jag tog hem stolen som jag har taklök i. Men att bara hiva iväg möbler i en vägslänt!

      Gilla

  5. Hahaha! DEN var bra! 😆
    Kram, kram!

    Gilla

  6. Ack ja, alla människor man pratar med är ju så miljömedvetna som helst. Tittar man närmare på deras beteende finns det inte mycket kvar av det.
    Stolen gjorde bra ifrån sig som fotomodell i alla fall. Alltid något. Ha en trevlig tisdag!

    Gilla

    • Det här är helt klart ölpimplande ungdomar som har roat sig, de har inget som helst miljömedvetande, det enda som gäller är att ha roligt för stunden.
      .
      Jag tyckte att det blev lite filmiskt med stolen i dammen och färgerna i bilden.
      Detsamma, Kristallina!

      Gillad av 1 person

  7. Jaa..jag säger då det..du har en fantastisk förmåga att visa och ta foton på något som berör ..som i detta fall en stol i vattnet..jag hajar till..men,hur kunde stolen hamna där? Dina foton gör så att jag i alla fall vill veta mera! Var är detta fotot taget? Vem har kastat stolen där…? Jag tycker att du är en konstnär..du fångar och fotograferar vardagliga saker på ett unikt sett! Kram!

    Gilla

    • Tack, rara Sirpa! Glad blir jag om mina bilder kan väcka tankar och att du gillar dem! Roligt att se dig här igen!
      Kram

      Gilla

  8. Comme un tableau de Magrite, ceci n’est pas une chaise !

    Gilla


Lämna en kommentar