Det bidde inga hyacinter i glas.

Av: Jag

31 12, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, design, foto, foton, inredning, photos, saker, vinter

40 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:36mm
ISO:560
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Men det bidde ingen tummetott heller. Det bidde rosor i vas istället.

En trevlig nyårsafton och ett gott nytt år önskar jag er alla!

 

40 kommentarer på “Det bidde inga hyacinter i glas.”

 1. Bra tänk, att sprida glädjen och värmen (rosorna). Himla snygga vaser. Jag önskar dig och din familj ett fint nyårsfirande. Gott slut och Gott nytt år vännen. Sköt om dig, kram.

  Gilla

  • Har just kommit hem från en härlig promenad. Lite för skumt för foton, men kameran var med i alla fall. För många år sedan föll jag för en av vaserna och sen har jag spanat efter den typen. Firandet blir hemmamys och snart en bastu, det gamla årets smuts ska bort, en tradition. Allt gott till dig!
   Kram

   Gillad av 1 person

   • Fan vad avundsjuk jag är på din bastu. Det är så skönt att kliva in i en bastu. Njuta av värmen som knackar på hos kroppen. Själv var jag ute redan klockan 6:30 i morse med kameran. Knappt en människa inne i stan, euforiskt. Några krya bilder blev det … tror jag. Förra året blev jag antastad av polisen. Det hade väl inget annat att göra.

    Gilla

    • Bastun är en guldkant. Den gör det svårt att flytta till en lägenhet så småningom, men å andra sidan så byggde vi ju en bastu i vår lägenhet… vi var unga då. Jag tänder en kandelaber och sätter på musik, kopplar av totalt, släcker ljuset i bastun.
     .
     Roligt med euforin som man kan drabbas av i vissa fotolägen! Jag fotade iskristaller, men förväntar mig inte några toppenfoton.
     Knepigt med polisen!

     Gilla

 2. Blommor är alltid fina, så även dina Rosor, fast taggarna kan vara obehagliga.
  Svante

  Gilla

 3. Åhh, så vackert 😀 Önskar dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År, kram!

  Gilla

 4. Från mig till dig… Ett riktigt Gott Nytt År!

  Gilla

 5. Också jag är väldigt svag för formerna på den här äldre vaserna. Speciellt de gröna klappar mitt hjärta för. Gott nytt år!

  Gilla

  • Min första var en grön, Ewald Dahlskog. Jag var salig i fem minuter, hade gjort ett fynd, en vacker vas. Det kom en räv som ville över vägen. Glasvasen som jag hade fått på köpet höll, men inte den gröna BoFajansen. Tack och tack detsamma, än en gång, Kerstin!

   Gilla

 6. Snyggt! Ibland blir det något helt annat än man hade tänkt sig som inte betyder att det blir sämre. Gott nytt år, igen!

  Gilla

 7. Fina vaser piggar upp, och rosor är inte heller fel. Jag har aldrig haft hyacinter i min ego.
  Önskar dig en bekymmerslös och härlig Gott Nytt superÅr!

  Gilla

  • Nu blev det rosor, för jag orkade inte hantera hyacinter. För mig är hyacinter en jultradition sen jag hittade hyacintglasen i källaren och det är säkert 35 år sedan. Men traditioner är till för att brytas, säger man. Detsamma, Antonia!

   Gilla

 8. Vackert och Gott Nytt År till dig med 🙂

  Gilla

 9. Det bidde ännu bättre för doften av hyacinter reagerar jag allergiskt emot. Det blev även ett riktigt läckert blomsterarrangemang. Gott nytt år!

  Gilla

  • Tack, Bebest! Doftar de ända till dig? Skämt åsido så är vi flera nu som regerar, så de brukar få stå i vitrinen och dofta. Men i år blev det små tulpaner i hyacintglasen till julbordet. Gott nytt år igen!

   Gilla

 10. Rosor i vas är ju väldigt vackert, speciellt när du tagit fotot! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Kram

  Gilla

 11. Denna tjusiga bild med rosor i vas!
  Jag vill tacka dig för alla underbara bilder du berikar mig med och jag ser fram emot det nya årets; mest av allt önskar jag att du ska få känna dig bra!!
  Gott nytt år med stor kram!

  Gilla

  • Tack, Tove och detsamma! Det är roligt att du gillar mina bilder. Jag har inte haft så mycket orka att vandra runt till andra, men det kommer nog.
   Varm kram,

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: