Solen har sin gång.

På väg ner årets sista dag.
Rullar över bron, dyker upp nästa år igen.

Rullar över bron, dyker upp nästa år igen.

42 kommentarer på “Solen har sin gång.”

  1. Fin tanke och fina bilder.

    Gilla

  2. Önskar dig en god fortsättning!

    Gilla

  3. Jag har följt Tour de Ski (på tv) under några dagar. Ser ut som du är på väg uppför Holmenkollen. Värmande bilder. Rysskylan låter vänta på sig. I Ö-o har det snöat 2 dagar i rad. Härligt!

    Gilla

    • Haha, Holmenkollen! Tack, vännen. Solen var så stark att jag blev alldeles bländad, därför hejdade jag mig och gick inte över bron. Här var det lugnt snöfall i går, men bara molnigt idag.

      Gilla

  4. Underbara sol bilder. Har du blivit bättre? Vi får hoppas på ett friskare 2016. Kram

    Gilla

    • Tack, Anki! Det är samma sol som fick förra bildens rygghår att glänsa. Jag mådde bättre och har gjort två promenader, men… jag känner mig förkyld, svårt värkig och frusen igen. Det här året måste bli bättre. Hur är det med dig?
      Kram

      Gilla

      • Jag mår mycket bättre med den nya medicinen. Nu är det bara höger armen som skall bli bra. Sjukgymnasten får inge rätsida på den så hon skall fixa tid hos läkaren.
        Kram

        Gilla

        • På rätt väg alltså. Hoppas att de kommer underfund med vad som felas. Jag ska till ortopeden på tisdag, fick ställa in besöket när jag blev sjuk. Vi kämpar på.
          Kram

          Gillad av 1 person

  5. Jösses. Vad fint det är och det påminner mig att jag glömde sätta ut mina bilder på fullmånen på julafton.

    Gilla

  6. Härliga bilder på solen, medan den borde skina på oss i Kårböle, var det moln för. Nu när den inte längre är uppe har molnen försvunnit, och temperaturen sjunkit till -15,9 grader på norrväggen. Går inte ut mer idag, fast jag skulle behöva. Om det är Rysskylan, som kommit, så är den kall.
    Svante

    Gilla

    • Tack, Svante. Den här solen är från nyårsaftonen. Idag har solen lyst med den kända frånvaron och vi har väl häften av era minusgrader. Jag är glad att vi har fått vinter, äntligen.

      Gilla

  7. Önskar dig ett riktigt gott och fint 2016 🙂

    Gilla

  8. Fullkomligt vackert är denna bild/kram

    Gilla

  9. Sååå vackert 🙂

    Gilla

  10. Där fick du ett mycket vackert foto! Nu önskar jag att du och alla de dina ska få ett riktigt bra år med god hälsa samt mycket lust och glädje!

    Gilla

  11. Jag gillar speciellt den första bilden, så fin färg med solen och vackra kontraster på omgivningen!

    Gilla

  12. Vilka bilder! Fantastiskt vackert. Kan tänka mig att det var svårt för ögonen men….men. Man får lida för bilder som är fina. Ha..ha…

    Gilla

  13. God Fortsättning önskar en ms.babs.
    Solaris – stella.

    Gilla


Lämna en kommentar