Grenhus

Av: Jag

13 01, 2016

Etiketter:,

Kategori: arkitektur, bilder, foto, foton, natur, photos, träd, vinter

30 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:45mm
ISO:280
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Här kan jag inte gå förbi utan att stanna till och beundra hur vackert grenverket är mot det röda teglet. En eloge till arkitekten.

Vad gäller strulet med Läsaren i Wp så började det hända något i natt och i morse var det löst, tack och lov. Då kan jag koncentrera mig på mitt bildprogram och datorn.

30 kommentarer på “Grenhus”

  1. Så vackert det blir med det röda huser i bakgrunden. Vad skönt att det har rätta till sej med läsaren. Ha en bra dag.

    Gilla

    • Ja, det är en vy som jag alltid stannar vid. Mycket skönt att ett strul har löst sig! Det tar för mycket tid och ork i anspråk att försöka lösa sånt. Detsamma, Anki!

      Gilla

  2. Fina kontraster i vårt härliga vinterväder. Nu skall det tydligen bli lite kallare. Bra, för då ligger snön kvar. Skönt att det ordnat sig med läsaren.

    Gilla

    • De gör sig på bild, vintergrenarna. Det är så oerhört vackert och fridfullt just nu, dämpade ljud, mycket snö och mera faller från himlen. Och ändå gör solen försök att tränga igenom, får se om jag hinner ut för att få en bild på det.
      .
      Pust. Läsarproblemet var mer än jobbigt, klickade och letade och provade och ja, mycket smärtstillande behövdes efter det.

      Gillad av 1 person

  3. Fin bild. Huset med de fina balkongerna borde väl kunna kallas ”Greenhouse”.
    Svante

    Gilla

  4. Trädet är nära men ändå inte nära. Dess nakenhet beskriver att det kanske finns många ensamma i detta hus. Ord som inte blir sagda utan alla skyndar sig att stänga sin dörr snabbt. Bara du som ser trädets finhet och förgyller det med din kamera. Nästa gång kan du väl krama om trädet också *ler*
    Det är så kul att få orda och sätta känslor till bilder och jag kunde inte låta bli 🙂

    Bra att det löste sig med din läsare/kram

    Gilla

  5. Härlig bild, även om jag inte gillar snön.

    Gilla

  6. Vackert! I dubbel bemärkelse. 🙂

    Gilla

  7. Det blir verkligen vackert med det röda huset som bakgrund mot dom vackra snötäckta grenarna 😀 Vad skönt att det har löst sig med Wp.

    Gilla

  8. Helt otroligt att lite färg kan göra stor skillnad. Väldigt vackert! Om jag har tur ska det bli en blå himmel här i morgon. Håll tummarna.

    Gilla

  9. Vad sa jag. Det löser sig av själv.
    Snyggt grenverk. Jag gillar också fota genom grenar. Men i år har jag tappat lite lusten.

    Gilla

    • Grenverket tackar! Det blir ju så lite då och då att man blir less på det mesta och tappar sugen. Då får man vila från det. Hoppas att lusten kommer tillbaka!
      .
      Jag tror inte att det löste sig självt utan att WP gjordes uppmärksamma på problemet av några av oss som hade problem.

      Gilla

  10. Ännu ett halleluja! Du är magnifk!

    Gilla

  11. Comme les arbres ont naturellement une parfaite élégance graphique !

    Gillad av 1 person


Lämna en kommentar