Naturmedicin

Den senaste veckan har herrarna Svårsmärta och Stortrötthet flyttat in hos mig oinbjudna. Vilket de envisas med. Fröken Modlös följde viss tätt i hälarna på dem. Ni som har följt mig ett tag vet att det enda som hjälper är att kasta sig ut med kameran och mota dem med naturens skönhet. Så: runt huset idag fick det bli. Varsågoda, jag delar min medicin med er!

Droppen

Solisdroppar

Islampa

75 kommentarer på “Naturmedicin”

 1. Underbar naturmedicin.
  Vackra isdroppar som smakar mer.
  Mycket vackra bilder.

  Gilla

 2. Fantastisk lyster. Hos mig är det nästan kolsvart ute nu, och svagt snöfall. Temperaturen har stigit till -4 grader, så jag kom ut på en promenad till idag, men det var för mörkt att fota nå´t.
  Svante

  Gilla

 3. Oj vilka bilder, otrolig skärpa. Så vackra mönster i isdropparna.

  Gilla

 4. Tack! Den ”medicinen” gjorde gott! Jättefina bilder! 🙂

  Gilla

 5. Känner mig frisk! 🙂

  Gilla

 6. Vackra diamanter du hittat i naturen runt huset. Bästa medicinen när dessa kommer på besök.
  Kram

  Gilla

 7. Wow vad du har lyckats! Alltså mönstret i droppen … wow och åter wow.
  Krya på dig! Känner också av vädret och så vidare/ kram

  Gilla

 8. Hej vännen,kan bara säga..hoppas att du mår bättre snart..dina vackra foton gör gott att se,tack för att du delar med dig av dem! Varm kram!

  Gilla

  • Hej, Sirpavännen! Kul att du tittar in här! Som jag skriver så mår jag bättre av att gå ut en stund och möta det vackra och få det att fastna i kameran. Sen kan jag distrahera mig ett bra tag. Hoppas att du inte har det alltför svårt med dina smärtor!
   Varma kramar!

   Gillad av 1 person

 9. Den medicinen sväljer jag gärna. Underbar vackra isdroppar eller vattendiamanter kanske. Hoppas fröken modlös fick släppa taget. Ta hand om dig!

  Gilla

  • Haha! Det är isdroppar, jag tog dem för vattendroppar först men såg sen att de var frusna. Fröken Modlös gav sig iväg för idag. Detsamma, Kristallina!

   Gillad av 1 person

 10. Vilken grepp. Både bildligt och bokstavlig. Du har verkligen förmåga att sammanfatta det mesta i en enda bild.
  Jag behöver minst 20 för att sägs nåt.
  Krya på dig.

  Gilla

  • Tack, Antonia! Folk är olika och tur är väl det. Jag är väl egentligen inte sjuk, men så förbaskat trött på att bli så trött och värkig jämt av allt jag gör så att jag snart inte vågar göra något.

   Gilla

   • Jag förstår känslan. Folk som har inte det problemet kan inte ens föreställa sig.
    Jag har haft värk i kroppen sen jag var 25, huvudvärk och migrän så långt jag kan minnas. Senaste tiden även trötthet som är förlamande. Och nog ät tröttheten värst. Den slår undan det mesta.
    Det är bara att kämpa.
    Vi måste kämpa. Alla på sitt sätt. Alternativet är inte heller så lockande. Eller hur?
    Hoppas att du får en bra morgondag.
    Kram!

    Gilla

 11. Vackra små tårar!

  Gilla

 12. Ogillar det onda men oj vilka fina bilder det ger oss. Dessa tårar känns relevanta för mig för tillfället…..fint fångat. Ta hand om dig. Kramiz ❤

  Gilla

  • Tack, Lena! Jag förstår att tårarna dyker upp lite då och då när ni förbereder inför torsdagen. Detsamma!
   Kram

   Gilla

 13. Jag har svarat på det du skrivit på min sida,jag såg det nu ikväll som först..om saknad o.s.v…riktigt sorgligt,men så skönt att kunna prata av sig..kram!!

  Gilla

 14. Känner såväl igen herrarna och fröken du nämner. Framför allt herr Svårsmärta har bosatt sig hos mig. Din medicin är dock helt underbar. Önskar jag kunde fota. Nu är det inte min styrka så jag njuter istället av hela mitt ❤ och min själ av dina underbara bilder. De får mig att glömma de ovälkomna inneboende. Tack ❤

  Gilla

  • Det förstår jag att du gör av det jag har läst hos dig. Jag tänker ofta på det. Det är väl såna tankar jag har att jag kanske är på väg att bli ännu sämre och jag får nästan ångest av att läsa hur svårt det kan vara. Läkaren har börjat prata i de termerna. Du har det tufft.
   .
   Man får hitta sina knep och foton blev mitt sätt att hitta ljuspunkterna. Jag är glad att du gillar dem och att de kan glädja dig. Ta hand om dig och klappa Akka!

   Gillad av 1 person

 15. Såg att jag var inloggad med FB-konto. Provar med wordpress istället…

  Gilla

 16. Som infattade pärlor. 🙂

  Gilla

 17. On dirait des bijoux de Fabergé

  Gilla

 18. Mycket vackra foton! Gillar det arabeskliknande mönstret i dropparna extra mycket!

  Gilla

 19. Vackra fina foton. För mig är fotografering ett sätt att läka, ladda batterierna och ta hand om själen. Att gå ut med kameran i min ensamhet när jag inte mår är ofta positivt och som du skriver. Är smärta och annat en svårighet så går det att finna vackert runt hörnet. Precis som du gjort här. Hoppas att du mår bättre snart.

  Gilla

  • Tack, Nattsyrran. Så fungerar fotograferingen för mig också. Jag har inte alltid lätt att komma iväg beroende på måendet, men när jag väl gör en fotopromenad så lever jag länge på vad det gav. Och det är precis så, det går att göra upptäckter runt knuten också bara man har ögonen öppna. Men nog längtar jag längre bort ganska ofta. Tack, än en gång.

   Gillad av 1 person

 20. Oerhört vackert! Hoppas dina objudna gäster försvinner fortare än fort…

  Gilla

 21. Det är helt ljuvligt att du söker dig lindring på detta viset; de är så fantastisk vackra de medicinerna – tack för att du mitt i allt tänker på oss som gärna rattar in oss här vi får en underhållsdos i våra liv!
  Stor kram!

  Gilla

  • Tack själv, Tove! Jag delar så gärna med mig av min naturmedicin, den bästa, och gläder mig åt att ni gillar den!
   Kram

   Gilla

 22. De var pangbilder. Fin som ett halssmycke. Det verkar som om du har avtryckarfingret i skick.

  Gilla

  • Tackar allar hjärtligast, Oops! Avtryckarfingret fungerar nog, men det höll på att gå illa för både handled och kameror igår när jag föll mitt under pågående fotosession.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: