Facit till Märkt av livet.

Av: Jag

12 02, 2016

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, natur, park, photos, träd

28 kommentarer

Bländare:f/3.3
Focal Length:4.3mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

Så här såg det ut, det som gav upphov till bildgåtan i förra inlägget. Ett stort fläkt träd i en park, förmodligen något slags röta. Sen är frågan om någon har försökt elda i trädet eller om det svarta är svamp el. dyl.

Ved

28 kommentarer på “Facit till Märkt av livet.”

  1. Läckert träd. Det ser ju onekligen ut som om nån försökt att elda. Tur de inte lyckades förstöra mer isåfall.

    Gilla

  2. Tur att jag inte försökte gissa.
    Svante

    Gilla

  3. Vilken vacker divan. Jag skulle inte ha några problem att ligga ner och tala ut med trollen.
    Härlig bild.

    Gilla

  4. Helt otroligt vad naturen skapar. Riktigt vackert! Man kan undra hur gammalt det är.

    Gilla

  5. Jag gillar träden. Föll ihop snyggt, som en fin dam. Nåja kanske inte så som en fin dam men det finns en fin elegans på den.

    Gilla

  6. Naturens eget konstverk. Divan är inte fel. Underbar bild.

    Gilla

  7. Stubben är mycket vacker med sin brunröta. De mörka fläckarna är troligen en brandskada. Det förefaller av fotot som det funnits ett hål ned i stammen. Min teori är att när den studentikosa yran där i parken nått vettlösa höjder, har någon tyckt det varit lustigt att göra en skorsten av hålet.

    Gilla

    • Jag gillar att man låter döda träddelar finnas kvar tills de faller isär. De är ofta skulpturala och bidrar till skönheten i parken. Din gissning kan ju tyvärr vara sann. Rena turen att inget annat började brinna.

      Gilla

  8. Träd i alla de former naturen skapar, stubbar och stammar och vildvuxet är något av det vackraste jag ser … för det inbjuder till så mycket gott inom mig!
    Du fångar det verkligen! Fin alla hjärtans önskar jag dig! kram

    Gilla

    • Tack, Tove för beröm och för önskan om fin alla hjärtans. Den firades med en vinterutflykt. Det är verkligen vackert med träd och trä, de talar till en.
      Detsamma!
      Kram

      Gilla

  9. Jag fotograferade ett ganska likartat träd, men jag vet inte om bilden har försvunnit. Jag går igenom mina bilder nu, inte minst för att ta bort dubbletter och bilder som inte håller måttet, så kanske jag hittar den igen.

    /Skvitt

    Gilla

    • Det är irriterande när man vet att man har en bild och inte hittar den. Jag letade igår efter en bild på mina fastrar och som tur var visste jag det ungefärliga datumet. Att slänga intetsägande eller dåliga bilder är ett hästjobb när man inte har gjort det på en gång. Suck.

      Gilla


Lämna en kommentar