Rustade för vintern.

Apropå Antonias inlägg om s.k. stickgrafitti så gillar jag dem som  virkar/stickar plagg till nakna statyer. De här glada keruberna  (kommer på att det ju inte är några keruber, utan barn) har jag haft förr på bild, men sen dess har de fått mössor. Jag kan ju tycka att ändalykten skulle behöva något mot kylan, men de kanske är härdade. 

29 kommentarer på “Rustade för vintern.”

  1. Så fina dom är. Man bruka ju inte frysa om man har strumpor. Hihi

    Gilla

  2. Den här trenden tycker jag också mycket om. Vad söta keruberna är och de har inte bara mössor utan även strumpor. Det är väl viktigast, varma fötter och något på huvudet. Allt där emellan hålls automatiskt varmt, ha…ha..

    Gilla

  3. Ha ha! Vad roligt, jag tycker det är ganska kul jag också med dessa stickade utsmyckningar.

    Gilla

  4. På min första promenad idag hade jag både vanliga byxor, täckbyxor, dubbla tröjor, och täckjacka, men frös i alla fall. Så när jag såg dina statybarn, var det första jag tänkte fy fn. vad de måste frysa. Trevlig bild i kylan.
    Svante

    Gilla

  5. Vilken härlig bild :)Här möts verkligen konsten. En bild jag blir glad av. Konst som möts på ett härligt humoristiskt och naturligt sätt. Jag beundrar de som kan sticka. Har försökt lära mig, men hittills aldrig lyckats med att ha samma antal maskor två var efter varandra 😉
    Underbart ❤

    Gilla

    • Tack, Piia-Liisa! Konst möts – precis så är det ju. Här är det mjukt mot hårt. jag stickade en hel del när barnen var små och det var roligt. Nu stickar jag inte alls, men funderar ibland på att jag borde börja sticka sockor. Men tänker att axlarna tar stryk.

      Gilla

  6. De skulle nog behöva långa strumpor och livstycke de där stackarna.

    Gilla

  7. Så rolig bild. Fyndigt att klä dom med mössor och sockor. Behövs i vintervädret.
    Härlig bild.

    Gilla

    • Tack, RC! Visst är det fyndigt. Jag har ju visat några andra statyer som är ompysslade på liknande sätt. Det fungerar bra och det blir inte fult. Någon får utlopp för sitt handarbetsbehov.

      Gilla

  8. Men det där var ju mycket roliga än de jag fotade. Mer tanke bakom. Gillar det mycket.
    Tack för länkningen! 🙂

    Gilla

  9. Det är en vacker kombo av skulpturer och handarbete som utgör ett fint hantverk! Tack för den!

    Gilla

  10. Riktigt festligt med virkade sockor och mössor, kul bild 🙂

    Gilla


Lämna en kommentar