Trögstartad dag

Av: Jag

27 02, 2016

Etiketter:,

Kategori: ägg, bilder, foto, foton, natur, naturkonst, photos

28 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:48mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Svårt att få igång dagen idag, sitter här än i morgonrocken. Men det är väl en sorts start det också, om man tänker efter. Morgonägget blev ett lunchägg.

28 kommentarer på “Trögstartad dag”

 1. Skönt att gå och slappa i morgonrock. Det måste man ibland. Vilken fin uggleprofil du fångat i dagens (inl)ägg. Tänk så mycket läckert naturen gömmer.

  Gilla

 2. Inga fel att glida runt i morgonrock om dagarna. Själv går jag alltid klädd i T-shirt och shorts hemma. Naturen har många ansikten, även detta ägg.
  Snyggt.

  Gilla

  • Nej, kanske inte om man glider runt, men jag blev sittande, haha. Det låter bekvämt med shorts, men jag skulle frysa om benen. Där fick du till det med naturens ansikte. Tack!

   Gillad av 1 person

 3. Elefanthud och fingeravtryck i ett…

  Om det är riktigt inneväder, så bestämmer jag mig för att ta på mig min tjocka, hellånga frottémorgonrock och i lugn och ro arbeta på lite olika saker – det känns som semester!

  Gilla

  • Det också! Jag hade en period när barnen var små, just på lördagar, då satte jag mig i morgonrocken medan familjen ännu sov och sydde. Dockkläder oftast, skapade rejäla kläder till Barbie till exempel. Nuförtiden känner jag mig lite slö om jag inte klär på mig. Men jag kanske ska tänka om… semesterkänsla… hmm, det låter lyxigt och bra.

   Gillad av 1 person

 4. Som den där bilden känner jag mig allt som oftast!

  Gilla

 5. Ett vacker lunch ägg. Att ta det lugnt på morgonen är en pensionärs lycka.

  Gilla

 6. Har du kryddat ägget med snabbkaffe? Då kommer du nog snart igång ska du se! 😉

  Gilla

  • Haha, nu är det dags att slappna av, så en het bastu fick det bli. Inte många knop idag blev det gjort, men ett rum blev städat. Nöjd.

   Gilla

 7. Ja, en riktig surgubbe fick du förevigad. Cool!

  Gilla

  • Tänkte väl att du skulle se en gubbe. Han snörper åt munnen väldigt. Visst är han cool!

   Gillad av 1 person

   • Han är supercool. Fantastisk vad naturen fixar. Hörde att träden kommunicerar med varandra, de är kännande och hjälpande varelser med vänner och fiender.
    Visserligen visste jag om det tidigare också, jag bara nu undrar vad veganer kommer hitta härnäst, när de förstår att de äter sina bästa vänner.

    Gilla

    • Det är fantastiskt. Jag såg också detta om träd, men han Wohlleben är väl inte först med det, precis som du säger. Ja, det kan man ju verkligen undra hur veganerna gör.
     – Aj, skriker salladen!

     Gilla

 8. Vilket härligt mönster.

  Gilla

 9. Den bilden är för härlig. Barken snurrar ju redan som ett ägg. Kul! Den här gången ser jag inte ens en gubbe eller något annat.
  Inget fel med att ha morgonrocken på sig större delen av dagen!

  Gilla

  • Tack, Kristallina. Orken tryter för andra inägg. Barken har fått rena snurren. Jag måste markera dagen på något sätt och det är genom att klä på mig. Men det finns undantag.

   Gillad av 1 person

 10. Dagar i morgonrock är också dagar. Ditt ägg ger mig ringar av upptäckt och en profil är synlig. Du livar upp och inspirerar mig!
  Stor kram!

  Gilla

  • Tack, Tove för bildberöm och för uppmuntran. Visst kan man behöva såna dagar också ibland. Mycket kan man se i trädets bark.
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: