Kontainerkonst

Av: Jag

06 03, 2016

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, photos, rostkonst

52 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:32mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

52 kommentarer på “Kontainerkonst”

 1. Känns som om någon tittar på mig.
  Bäst att hålla sig i skinnet.

  Gilla

 2. Så häftigt! Det ska va du till att upptäcka något sådant här! Härligt! 🙂

  Gilla

 3. Snyggt gubben till vänster har en stor näsa eller är det en fågel med jätte näbb. 🙂

  Gilla

 4. Vilken härlig bild – tänk vad nedbrytande processer kan skapa vackra bilder. Och jag är nog också en morgonmänniska, jag somnar nog inte före fyra i morgon bitti 😉
  Tack för (ännu) en fantastisk bild!

  Gilla

  • Tack. P-L! Rost och förfall är vackert för den som inte är drabbad och behöver åtgärda det. Det låter nog snarare som om du är en riktig nattuggla!

   Gilla

 5. Nothing better than old, rusty containers ..

  Gilla

 6. Så abstrakt vackert! Som en blomma.

  Gilla

 7. Jo, morgonmänniska såtillvida att jag tycker om gryningen. Men har en tendens att vända på dygnet! Så detta med morgonmänniska är skrivet med en rejäl dos ironi 😉 Och, som du säger, vackert när man själv inte behöver slipa rost…

  Gilla

  • Jag förstod att du var ironisk. Det är lätt att vända på dygnet när man inte längre har arbetstider att rätta sig efter. Jag försöker vrida dygnet rätt om det råkar dra sig, det känns bättre så.

   Gillad av 1 person

 8. magnifique tableau…merveille de la rouille….merci à toi

  Gilla

 9. Det är helt otroligt konstnärligt. Aldrig sett något liknande. Häftigt!

  Gilla

  • Tack, Kristaliina. Rosten är, som naturen en skicklig konstnär, Klicka på länkarna under relaterat om du vill se fler, eller sök på rostkonst. Jag har en som heter Altamira som jag gillar.

   Gilla

   • Har hittat Altamira! Har ju sett en hel del rostigt hos dig men inte de här ”håriga” exemplaren. Fascinerande att det kan bli så.

    Gilla

    • Visst är det kul hur rostangrepp kan få ytan att krackelera så snyggt. Roligt att du hittade Altamira, såg nu att jag till och med kallade den Altamirareplik, tyckte att det var en sån grottmålning, När jag kommer till en återvinningsstation går jag ofta runt och kikar efter rostkonst.

     Gillad av 1 person

 10. Det är som en japansk målning. Vackert. Vad en container kan. Påpassligt fångat.

  Gilla

 11. Håller med om att det bästa är om man kan sova på nätterna och vara vaken på dagarna. Tyvärr ställer sjukdom till det för mig så att jag somnar bara. Jag kan inte, hur gärna jag än vill, tvinga mig att vara vaken. Jag somnar inte sällan mitt i pågående skrivande, och vaknar kanske 20 till 30 min senare och har då skrivit ett långt, men fullkomligt obegripligt stycke med en eller några få (tecjeb iaaaaaaaaaa2) tecken i, som exemplet inom parentes!

  En kombination av flera sjukdomar som får den konsekvensen, tyvärr. Men så ser min verklighet ut, och det får jag acceptera.
  Jag tröstar mig med att det finns fler nattugglor 😉 och framförallt, härliga fotobloggar att titta på!

  Kram ❤ och Tack för många härliga bilder.

  //P-L

  Gilla

  • Självklart får man anpassa sig till den verklighet som råder. Det låter jobbigt att somna mitt i allt. Jag är själv vaken vissa nätter och då tittar jag oftast på någon eller några filmer på play. Tack själv för dina texter och för att du tittar på mina foton!
   Kram

   Gillad av 1 person

 12. Det ÄR jobbigt, men som med allt annat – man lär sig. Jobbigast i nya situationer och med nya personer eftersom det kan ske även när jag t ex pratar i telefon, sitter på möte/vårdbesök osv. Känns alltid lika förargligt att ha somnat mitt i ett samtal, även om jag vet att jag inte rår över det själv. dina ord om mina texter värmer <3. Datorn är min kontakt med världen utanför min ytterdörr…
  Att blogga är bland det roligaste jag någonsin gjort och att få respons på det jag skriver känns bra. Kritik är välkommen då konstruktiv kritik utvecklar!
  Och så träffar jag så många nya trevliga, fantastiska, duktiga och intressanta personer genom bloggen.
  Kram
  //P-L

  Gilla

  • Det är lite svårt att föreställa sig att man skulle somna mitt i ett samtal. På möten, ja, alla gånger, de kan vara väl så sövande, haha, och när man väntar någonstans. Vissa saker är väl svårare än andra att vänja sig vid och att acceptera, tycker jag.
   .
   Jag kom in i bloggvärlden ett tag efter att jag hade blivit sjukskriven. En ung kvinna som jag hade känt blev mördad och jag letade mer information och hamnade på olika bloggar där jag kommenterade. Jag blev övertalad att skaffa egen blogg och för snart fem år sedan startade jag en. På den vägen är det. Just nu är jag nog lite trött på det mesta så jag vet inte hur det blir.
   Kram

   Gilla

   • Jag hoppas du orkar och vill fortsätta. Dina bilder ger mig inspiration och kraft. Som du vet fotar jag inte själv, men tycker mycket om konst i alla former (men kan mycket lite om konst) Jag vet bara vad jag själv gillar – och dina bilder hör dit.
    Tack!

    Gilla

 13. Jag undrade över vad du nu drabbats av för odjur men så förstod jag att det var vanliga rosttroll och då kändes det inte lika oroväckande.

  Gilla

 14. Nä det här var för svårt för mig. Jag är inte så kulturell och gillar konst där man kan se vad det föreställer. Blommor, träd och barn och sånt. Inte massa rost. Det är så väldigt mycket rost här hela tiden.

  Gilla

 15. Jag c’est magnifique ! Je suis jalouse ;o)

  Gilla

 16. Nämen se hör jag mig själv säga högt här ….
  Du är en pärla på att se konst i det vardagliga!
  Stor kram!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: