Men at work (2)

Av: Jag

28 05, 2016

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, personer, photos, vår

24 kommentarer

Bländare:f/5.3
Focal Length:45mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Ibland går det fort. Hörde röster i trädgården och det var män med spadar. Fibergrävarna. På en liten halvtimme hade de grävt  och hackat upp en fåra i gräsmattan, lossat på plattorna i gången, lagt ledningen på plats och återställt alltihop. Åtskilliga meter. I regnet. Såna män skulle man ha till hjälp i trädgården.

Lite annat än de softa killarna som jag visade i december.

Vägarbete

24 kommentarer på “Men at work (2)”

  1. Jobb jobb jobb. Alla sätt är bra förutom de dåliga.

    Gilla

  2. Roligt när det går snabbt och smidigt.
    Kanske fick dom en spark i baken av regnet.

    Gilla

  3. Ibland kan dom.

    Gilla

    • En del kan. Jag tror faktiskt att de var ester och de som röjde hos mig på torpet förra sommaren var också ester och de var fruktansvärt effektiva.

      Gillad av 1 person

  4. Oj, det var snabbt jobbat, tänk om alla var lika effektiva.

    Gilla

  5. Ha ha très drôle ;o)

    Gilla

  6. Ja man skulle ha någon som fixar och donar åt en 🙂

    Gilla

    • Det skulle sitta bra. Stina, jag lyckades inte kommentera hos dig när jag försökte, hur jag än bar mig åt.

      Gilla

      • Det måste vara något konstigt. Du kan väl välja i listan och ta namn/webbadress. Det brukar fungera. Du kan få upp säkerhetsfrågor och då behöver du ju bara göra som det står. Testa så får vi se.

        Gilla

  7. Dom kan när dom vill, men ibland upplever jag att dom gräver väldigt länge på samma ställe, men det kanske finns en bra anledning, vad vet en novis som jag 🙂 Gillar bilderna skarpt!

    Gilla

  8. Det var ju toppen att det också var tre! Det är som det alltid är. Det finns de som kan och de som inte kan. Ett bra team helt enkelt. De har nog gjort det förut tillsammans.

    Gilla

    • De var egentligen fyra och stundtals fem, men de här tre jobbade på samma sträcka. De har säkert grävt många gånger i team tidigare och det är klart, det ger rutin

      Gillad av 1 person

  9. Ja de ser samspelta ut. Undrar hur deras ryggar känns när kvällen kommer.

    Gilla

    • De är ännu unga så deras ryggar mår förmodligen bra. De går dessutom och tränar så att de stärker de rätta musklerna. Vet jag bestämt.

      Gilla

  10. Ovanlig syn, att ALLA jobbar samtidigt. Har i några veckor gått förbi en byggrop, det står alltid någon gubbe och hänger i räcket och tittar ner i gropen medan någon annan arbetare står i gropen och gräver.

    Gilla

    • Det här påminner om när jag var i Indien och man drog kabel. Med hackor och spadar angrep ett gäng asfalten på hotelluppfarten. Fort skulle det gå, man fick ju inte störa hotelltrafiken så det gjordes på natten. Men du har rätt, man undrar ibland vad de håller på med när de gräver och gräver och aldrig blir klara.

      Gilla


Lämna en kommentar