Vi var några stycken

Av: Jag

11 07, 2016

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, personer, photography, photos, sommar

30 kommentarer

Bländare:f/9
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Huh. Trångt i gränderna i Visby var det förra veckan. Jag trodde att jag skulle kunna få se en massa kända ansikten men siktade inte ett enda. Nåja, jag undvek trängseln så gott jag kunde och det var ganska lätt, det var bara kring Almedalen det var trångt.

Bloggen får gå på halvfart just nu, om ni ursäktar.

30 kommentarer på “Vi var några stycken”

 1. Ja ha ja!
  Hon har varit i Almedalen och ventilerat sin pipa. Det ser varmt ut på bilden. Det var länge sedan jag var där. Tråkigt att du missade kändisarna. Men det blir säkert fler gånger.

  Gilla

  • Haha, det skulle varar något, men nej, jag utsätter mig inte för det. Och kändisarna kan jag vara utan, jag trodde bara att det vimlade av politiker och andra i varje gathörn. Och fler gånger blir det inte.Varmt som tusan var det i Visby, men nu är vi inte i stan så det fläktar mer.

   Gillad av 1 person

 2. En veckas politisk marknad där åsikter torgförs och den eventuella substansen i innehållet prövas. Det är säkert trevligt för dem som sitter fast i diverse politiska konstellationer att få berätta vad de egentligen skulle vilja göra om de fick för för sina kompisar. Min dotter var med för att diskutera jämställdhet, tillgänglighet och assistans.

  Gilla

  • Din dotter gör ett föredömligt jobb, sånt behövs verkligen. Det försiggår mycket i Almedalen utanför de stora politiska talen. Min man blev inbjuden och jag uppmanade honom att tacka ja för att få komma till Gotland.

   Gilla

 3. Ska till Gotland lite senare i sommar, men min man som jobbar på LO och alltid brukar åka till Almedalen var glad att slippa i år. För mycket av allt! Annars är ju Gotland o Visby underbara 💙

  Gilla

  • Jag var nog lite orolig för just ”för mycket av allt”, men det gick ganska lätt att undvika. Min man blev inbjuden att bidra och jag tyckte att han skulle tacka ja, det var så väldigt länge sen vi var här. Och ja, jag är väldigt glad över att vi kom iväg, det är mer än bra. Inte är det så klokt att åka hit just när man knappt hittar någonstans att bo och får betala överpris för en stuga, men det är verkligen en njutning.

   Gillad av 1 person

 4. Streetphoto? Kul, men jag förstår att du vill slippa trängseln. Gillar inte det heller!

  Gilla

 5. Det är fint på Gotland när man slipper trängseln. Kram

  Gilla

 6. Åhh, har du varit på Gotland, va mysigt, har själv aldrig varit där, det hade varit roligt att åka dit, men trängseln klarar jag mig utan. Hoppas du fick några härliga dagar, och att kameran höll på din resa 🙂 Va rädd om dig, kram!

  Gilla

  • Vi är faktiskt fortfarande kvar här, det blir en tiodagarsresa. Vi var här senast när barnen var små och då gjorde vi hela ön. Idag har vi haft en otroligt skön dag på södra Gotland och du må tro att kameran gick varm. En ny kamera, den gamla höll inte. Jag stupar i säng på kvällarna. Jag kan verkligen rekommendera Gotland, då har du något att se fram emot. Detsamma!
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Helt ok att gå på halvfart. Du ska ta hand om dig!
  Kan också vara utan trängsel men kul med ett gatufoto på din blogg. Det var oväntat 😀

  Gilla

  • Haha, tyckte att jag kunde fota trängseln med gott samvete utan att någon skulle känna sig utpekad. Jag hade nog trott att det skulle vara mycket folk överallt men så fort man avlägsnade sig från händelsernas centrum så var det lugnt. Idag har vi haft en underbar dag på södra Gotland, så mycket vackert att se och låta sig uppfyllas av.

   Gilla

 8. Hej! Kul bild,du har verkligen fångat rörelsen i folkvimlet .,fint!! Kram!

  Gilla

  • Så kul att du tittar in, Sirpa! Det var länge sen, hur är det med dig? Tack för bildberöm, roligt att du ser rörelsen i bilden!
   Kram

   Gilla

 9. Så modig du är och fotograferar folkmassor. Jag tycker det är lite pirrigt.

  Gilla

  • Jag är ju inte modig, men kände att under Almedalsdagar då det är trångt och folk fotar hela tiden kan det inte göra så mycket om jag också gör det.

   Gillad av 1 person

 10. En del kommer, en del far iväg. En ständig vandring.

  Gilla

 11. Liite svårt att läsa vad andra skrivit här med den vita texten om det grå men det är bara bra för jag brukar försöka undvika att läsa vad andra skriver för att inte påverkas. Gillar gatubilden för de som är med verkar helt omedvetna om att de är med, än mindre att de dessutom är med här på din blogg 🙂

  Gilla

  • Ja, haha! När jag ser den så tänker jag att jag själv inte skulle gilla att hitta mig avbildad på en blogg, men ibland måste man bara fota.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: