Bara lite skräp

Av: Jag

15 09, 2016

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, höst, natur, naturkonst, photography, photos

21 kommentarer

Bländare:f/4.8
Focal Length:38mm
ISO:900
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Ett flak; lite barr, lite mossa, lite boss… och så ljuset.

21 kommentarer på “Bara lite skräp”

 1. Det är dom små detaljerna som gör det. Först trodde jag du låg på marken och fotade, tills jag såg förklaringen. Höstlig konst.

  Gilla

  • Visst är det! Tack, vännen! Nej, i skogen lägger jag mig sällan på mage, ändå fick jag med mig en av de där otäckingarna hem. Flaket bara stod där och gav motiv, enkelt att lägga kameran på det.

   Gillad av 1 person

   • Numera lägger inte jag mig heller på mage i skogen. Då får jag ett fasligt bekymmer att ta mig upp igen. Jäkla ålderskrämpor och utarbetade knän och ben.
    Fy tusan för dom där fästingarna. Tack och lov har jag har aldrig fått med mig någon hem. Dom kanske inte gillar mitt kött och blod. Haha.

    Gilla

    • Idag var jag i svampskogen. Jag vet inte hur många otäckingar jag skakade av mig, de bara hoppade på mig hela tiden. Det måste vara ett rekordår för dem. Men visst är det så, vissa är populärare än andra.

     Gillad av 1 person

 2. I konstnärligt tappning.

  Gilla

 3. Du söker motiven liksom jag 🙂
  Det som ingen tittar på är jättefint som denna bild/kram

  Gilla

 4. Inte så bara, vissa bilder har nåt extra trots att motivet kanske inte är något märkvärdigt i sig om du förstår hur jag menar. Riktigt vacker bild med fint skärpedjup och det gröna i bakgrunden. Så snyggt!

  Gilla

 5. trots att man ser barren och det andra blir bilden på något konstigt vis nonfigurativ i detta myrperspektiv. Det är bara att släppa lös fantasin och låta den få rumstera om bland stickor och strån tills den gått alldeles vilse bland barren! 🙂

  Gilla

 6. En vardaglig röra som ingen annan ser. Skräp som är vacker om man betraktar det på ”rätt” sätt. Härliga ljusreflektioner i bakgrunden. Tur att det fanns på ett flak. Vem orkar kräla på marken…

  Gilla

 7. Tänk vad lite det behövs för att få en kanon bild. Ibland ser jag något i marknivå som kunde bli en bild. Men knä och rygg gillar inte detta.
  Ha en skön helg

  Gilla

  • Tack, Anki! Nej, det är inte så lätt längre att knäfalla. I trädgården har jag ett sittunderlag med mig men i skogen är det knepigare, där finns så många små elakingar som vill hoppa på en.
   Detsamma!

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: