– Jag sa ju det!

– Jag sa ju att du skulle frysa om du slet av dig halsduken.

halsduken2– Nu får du vänta tills någon kommer och tycker synd om dig igen. Du är bra kräsen.

halsduken3– Den är ju hur snygg som helst!

52 kommentarer på “– Jag sa ju det!”

 1. Märkliga djur. Ser ut som grisar men har spenar som kor. Rangliga är de också så nog behöver de nåt värmande.
  Arkivbilder?

  Gilla

 2. Statyvärlden kan innehålla det mesta och lite till. Det är det som gör den så fantastisk. Det finns människor som bryr sig.
  Härlig bildserie.

  Gilla

 3. Tycker grisen ser liiite mager ut men skulpturer är kul, gillar skulpurer, en del vackra, en del mindre vackra och vissa roliga att titta på. Den röda halsduken tyder på att någon ville ge dem både lite värme och färg 😀
  Är lite nyfiken bara, har sett att du och ett par till har en tagg ”aftonbladetsblogg”, vad är det ?

  Gilla

  • Visst är det en mager gris och trynet är överdrivet långt, liksom kons mule. Men de är härliga, tycker jag. Den röda halsduken är som ett utropstecken, man stannar till och beundrar och begrundar. Jag har några tidigare inlägg med de här två, en syns under relaterat, ”Sluta larva dig”.
   .
   Taggen kommer sig av att det var ett gäng bloggare som höll till på Aftonbladet när de hade bloggar även för vanligt folk. Jag hade ingen blogg utan knatade runt och kommenterade flitigt i bloggbyn. I maj 2011 lades bloggarna ner av AB, de behöll bara proffsen. Då flyttade väldigt många till WP och någon kom på idén att man skulle tagga med aftonbladetblogg eller GAB (gamla aftonbladetbloggare) och de som lade upp en spalt på sin sida kan se vilka inlägg och kommentarer som görs av dem som var med. Många har förstås slutat men det är kul att se dem som man ”känner” från den tiden. Jag övertalades att börja blogga i den vevan. Jag har inte någon sådan spalt då jag vill hålla min sida så ren som möjligt, men jag går in till någon f.d. AB-bloggare och kollar vad nytt som publicerats under dagen.

   Gillad av 1 person

 4. Djur i repris…dem har du visat förr ..om jag inte minns helt fel. Men de tål att ses igen
  Kram

  Gilla

 5. Vilka härliga konstverk. Den röda halsduken passar perfect till kossan. Den magra grisen behöver också något värmande.

  Gilla

 6. Ha ha ha! Vilka raffiga statyer, inte alla som klär i gardiner (eller är det duschdrapperier?) Härlig dialog till bilderna, som en liten minisaga.

  Gilla

  • Nej, verkligen inte. Det kan vara duschdraperier också. Jag såg programmet Naken häromveckan. Där var det en av deltagarna som draperade sig i ett sådant. Tack, Lena! Jag tycker om att skoja till det lite med de här två filurerna.

   Gilla

 7. Ha..ha…ha… jag gillar den fina fotoberättelsen om den röda halsduken. Tyckte du synd om grisen? Eller ligger ”halsduken” kvar där på marken? Tror jag hade vågat…

  Gilla

  • Du må tro att jag blev glad över att det hade hänt något med mina favoriter. Hmm, nej. Det såg ut som om tyget satt fastfruset i marken. Jag lät det vara. Kul att du gillar min lilla historia. Det kommer fler.

   Gillad av 1 person

 8. Haha fyndigt å snyggt fångat 😀

  Gilla

 9. Ja det var snyggt. Är det vildsvin?

  Gilla

 10. Gillar din humor … skrattar gott 🙂
  /kram

  Gilla

 11. Inte blir det roligt för grisen när det blir svinkallt ute men somliga kanske måste lära sig ett och annat om verkligheten den hårda vägen.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: