Parlös, borttappad och frusen

Ensam och vilsen på bar backe, lite grå men långt ifrån färglös. Söker en partner med varmare tillvaro.

KnutTofsknutTofsHelsocka

34 kommentarer på “Parlös, borttappad och frusen”

  1. Stackare som inte har någon fot att värma.

    Gilla

  2. Hur kan man bara bli av med en sån fantastiskt vacker socka/knästrumpa? Jag hade varit ute och letat med ljus och lykta…

    Gilla

  3. Många som känner igen sig i den sockan ❤

    Gilla

  4. Mycket tjusig socka. Kanske hade någon den uppe på en tvättlina. Sedan fick vinden fart på den.
    Snygg bildserie.

    Gilla

    • Tack, RC! Sockan tackar nog också, den behövde få lite uppmärksamhet och lyftas upp i ljuset. Det är mycket möjligt att det är så det har gått till, att den har blåst iväg.

      Gillad av 1 person

  5. Så vackert formulerat och fotat! En kontaktannons nästan ; söks den i likadan kulör eller kan den tänka något nytt kanske?
    Kram

    Gilla

    • Ja, nog är det en kontaktannons, haha, för den stackars parlösa strumpan. Vem vet, i dessa tider har ju folk lite olika på fötterna, så det kan ju gå med något helt annorlunda också. Tack, Tove!

      Gilla

  6. Du har en underbar förmåga att hitta färgskalor som gör sig tillsammans, dessa bilder är så vackra och jag gillar texten till bilderna. Ingen favorit idag, alla är lika vackra var och en på sitt vis.

    Gilla

    • Tack, snälla Lena! Det var faktiskt så att jag satt och lekte lite med dessa bilder, gjorde ett litet bildspel och tänkte ha det på Youtube, letade efter musik, anpassade, gjorde om och gjorde om – och så blev det inte någon bra bildkvalitet, blurrigt och oskarpt. Suck. Då tänkte jag att jag kan ha det som bildspel på bloggen. Men av någon anledning blir bilspelet så pluttigt på min blogg så även den tanken fick jag släppa. Så de är tänkta att hänga ihop.

      Gillad av 1 person

  7. Det var en sorglig historia. Stackarn, som är så fin! Hoppas att någon saknar den och börjar leta. Himla snygg serie!

    Gilla

  8. Jösses. Trodde att det var en överskörd ooorm. Och så var det bara en socka.

    Gilla

  9. Ååh! En sådan fin bild. En av dina bästa!
    Tragisk på ett sätt, men så vacker också. Om strumpan kunde tala ändå…
    Fint med detaljerna också.

    Gilla

    • Vad roligt att du tycker det, Carita. Ja, tänk om den kunde berätta. Ett uppsatsämne för tonåringar kanske. Detaljerna måste ju med förstås.

      Gilla

  10. Den sockan har då gått helt vilse! Den var nog inte riktigt mogen för att lämna sin parkamrat och gå skilda vägar. Månne den hittar hem igen eller blir återfunnen. En erfarenhet rikare är den: Den vet hur uteliggare har det.

    Gilla

    • Jag är nyfiken på sockans öde, men det är ju fara värt att den blåste bort i snöstormen. Ja, nu vet den nog hur det är att vara utan bostad.

      Gilla

  11. Har socken hitta sin partner?

    Gilla

  12. Med din skickliga hand fick strumpan sällskap.
    En fin strumpa som någon mormor kanske kärleksfullt och med möda stickat till sitt barnbarn? Älskad. Saknad.

    // Kao

    Gilla

    • Så kan man se det, alla vi på bloggen som beundrade den. Ja, nog undrar man vem som har suttit och gjort ett så vackert arbete, hopps verkligen att ägaren har letat rätt på den.

      Gillad av 1 person


Lämna en kommentar