Den lille och havet

Av: Jag

09 06, 2017

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, natur, personer, photography, photos, sommar, vatten

34 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

De kom cyklande mot oss på den smala vägen, gänget med barn på väg mot havet. Vi tvingades vända då vägen blev oframkomlig och såg barnen slänga sina cyklar och rusa mot klipporna. De vuxna som jag hade trott skulle komma efter dem syntes inte till och jag förstod att barnen var utan tillsyn. Snabbt försvann de ut på klipporna och klättrade som bergsgetter hit och dit högt över havet helt oförväget under glada tjut. En liten blå lyckades kameran fånga i en klippskreva men den vilda leken var snart över och barnen försvann lika snabbt som de hade kommit.

34 kommentarer på “Den lille och havet”

  1. Dagens barn. De är snabba i vändningarna och känner ingen rädsla heller. Bra fångat. Idag har jag svårt med uppkopplingen. Det är segt och bitvist händer inget. Bilderna laddas inte in.

    Gilla

  2. Barn är alltid fulla av upptåg.
    Den lilla blå är snyggt fångad av kameran.
    En smått dramatisk bild.

    Gilla

    • Tack, RC! Det var svårt att hänga med i svängarna, de försvann bakom klipporna så fort jag försökte ta en bild. Lite spännande var det, jag var föstås orolig att någon skulle ramla ner.

      Gillad av 1 person

  3. Vilken häftig bild! 🙂 Snyggt fotat.

    Gilla

  4. Oj så läckert med den klättrande personen. Modigt att vara där.

    Gilla

  5. En fin ögonblicksbild!

    Gilla

  6. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ den lille och havet – så undebar den bilden blev – som en skulptur! Hade tänkt återuppta bloggandet igen nu, men jag får fortsätta pausa känner jag!
    Önskar dig en fin sommar och så god hälsa som möjligt!
    Kram

    Gilla

    • Jag kan tänka mig att du behöver vila efter allt jobb med utställningen, det måste ha varit roligt men ansträngande. Detsamma, kära Tove, njut av sommaren. Och tack!

      Gilla

  7. En spännande kort berättelse, ett äventyr som troligen slutade väl.
    Fint fångad bild!

    Gilla

    • Tack igen, Carita! Allt hände så fort, barnen var snabba som bara den och ja, det slutade väl. Det märktes att det var något de brukade göra. Ta en klättertur och sen hoja vidare någon annan stans.

      Gilla

  8. Vilken bild du fått. Påminner om barndomens upptåg som alltid slutade bra. Ha en trevlig kväll

    Gilla

  9. Vilket intressant gubbhuvud som stenen formar…

    Gilla

  10. En riktigt dramatisk bild,snyggt jobbat,som vanligt! Men nog ser det läskigt ut,så lätt att halka på våta klippor :O

    Gilla

    • Tack, Sirpa! Ja, jag tyckte att det var lite för spännande att se barnen klättra omkring, men de var viga som små apor. Det märktes att det inte var första gången.

      Gilla

  11. Det hade varit ett mirakel om du hade fotat ”den gamle och havet” ha..ha..ha…
    Den bilden är helt underbar. Jag ser en stor stengubbe som håller barnet i sin famn. Själv hade jag nog aldrig vågat låta mina barn klättra där men jag vill hoppas att de var vana att göra det.

    Gilla

    • Ja, i alla fall ”den gamle” jag hade med mig. Han är nämligen ytterst höjdrädd, haha. Tack så mycket, Kristallina! Jag var först bara rädd och följde dem med blicken men snart kom jag på att jag ju kunde försöka få ett foto på köpet och det gick. De verkade ha vanan inne, så snabbt som de rörde sig.

      Gillad av 1 person

  12. Det där verkar farligt! Det hade varit bättre om de hade slängt klipporna och rusat mot cyklarna, eller hur? 😉

    Fin bild.

    /Skvitt

    Gilla

  13. Det klart att den bistra stengubben behövde ha någon som kom och klia den lite på hakan. 😀

    Gilla


Lämna en kommentar