Vägen

Av: Jag

28 08, 2017

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, natur, personer, photography, photos, sommar

28 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

På väg en somrig dag. Till och från eller utan mål.

28 kommentarer på “Vägen”

  1. Det var en lång väg. Det finns en väg i Viby här Kristianstad som är några kilometer lång och helt rak. Jag cyklade ofta på den innan, och kallade den, ”den eviga vägen” 🙂

    Gilla

  2. Det ser skönt ut.

    Gilla

  3. vilken fin bild! och härligt soligt och grönt är det längs vägen. ibland lite skugga för att svika sig och vila ögonen. underbart!

    Gilla

    • Tack, Heanku! Det såg bara så härligt ut, människan på vandring mot ljuset genom lummig växtlighet, du beskriver det så bra.

      Gilla

  4. Det ser ju ut som om att de går i en grön tunnel! Mot ljuset… 🙂

    Gilla

    • Precis. Träden bildar gröna tunnlar längs de smala vägarna och de här gick genom tunnel mot ljuset. De små prickarna längre bort är två cyklister, om man kan zooma in.

      Gillad av 1 person

  5. Vilket härligt perspektiv! Och grönskan som omger människorna.
    Här väcks många härliga tankar och associationer!

    Gilla

    • Tack, Carita! Jag bara kände att jag måste fota detta, det var en speciell känsla: små människor mitt på en solig väg omgivna av grönska.

      Gilla

  6. Härligt perspektiv. Det är den gröna vägen till ….. ingenstans. Bilden sätter fantasin igång. Ser ut som om två andra människor redan har kommit längre in i ljuset men det kan vara något annat också.
    Nytt ämne: Har varit och kollat om Lidl har buljong i pulverform. Ja! Det finns höns- grönsaks- och köttbuljong. Alla är ekologiska.
    De ska testas nu.

    Gilla

    • Tack, Kristallina! Vem vet vart vägen bär, det är som livet. Jag tänkte faktiskt kalla den för Möte först, eftersom man i stor version av bilden ser ett äldre par komma cyklande mot de två tjejerna, men sen insåg jag att det inte syntes i det här formatet.
      .
      Toppen, Kristallina! Då vet vi det och jag ska vidarebefordra det till Antonia. Hon kommer att bli jätteglad och vi har också ett skäl att besöka nämnda affär och bunkra upp lite, tack snälla!

      Gillad av 1 person

  7. Lång väg att vandra.

    Gilla

  8. Väldigt fint perspektiv!

    Gilla

  9. Att skåda ljuset :-).
    Ser härligt ut.
    // Kao

    Gilla

  10. Ja vart leder en väg? Leder den till eller ifrån? Vart är den som följer vägen på väg? Finns ett känt mål eller är det mera ovisst? Quo vadis?

    Gilla


Lämna en kommentar