Rakt in i regnet

Av: Jag

04 09, 2017

Etiketter:, ,

Kategori: arkitektur, bilder, fordon, foto, fotografi, foton, höst, photography, photos, sommar, vatten

39 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Bron

Efter en solig bilfärd körde vi rakt in i regnet. Men var hamnade jag?

39 kommentarer på “Rakt in i regnet”

  1. Regn, regn, detta underbara regn.
    Jag tror du hamnade på Öland.
    Här har det nu regnat i ett dygn. Underbart!

    Gilla

  2. Underbart. Gillar brobilden extramycket.

    Gilla

  3. Ja, du fotografiska varelse var hamnade du …. men jag hamnade i regnbilden längst upp och blev som blöt på ett vackert och förtjänstfullt sätt = härligt!
    Kram

    Gilla

    • Haha och tack, Tove! Det är väl skönt om man slipper bli blöt på riktigt och kan beskåda regnbilder för känslan.
      Kram

      Gilla

  4. Här var det grått!! Men inte är bilderna sämre för det, de går ju iallafall i samma färgton 😉 Gillar den övre bäst, där man kan ana färg från mötande och några framför. Ja, var hamnade du, på andra sidan bron förstås 😉

    Gilla

    • Det fortsätter att vara grått. Hahaha, det var en smart lösning på gåtan! Självklart, där är jag nu om än lite längre bort än vid brofästet. Tack, Anita!

      Gillad av 1 person

  5. Fina bilder på regnet. Den väta vi inte fick våren o sommaren kommer nu. Hoppas det gör nytta.

    Gilla

    • Tack, Anki! Regnet har nog fördelats olika i landet i år. Det här regnet bara öser ner, men det verkar bli uppehåll idag. Kameran lever lite farligt i fukten.

      Gilla

  6. Den här sommaren har varit den sämsta som jag kan minnas. Blåst och regnat om varandra. Några enstaka dagar med sol, men temperaturen har varit hyfsat bra iallafall.

    Gilla

  7. Hmmm… du hamnade på andra sidan bron och försvann i dimman. Perfekt timing när du tog den bilden. En bil framför er och en mötande bil samtidigt. Gillas skarpt!

    Gilla

    • Tack så mycket, Kristallina! Det gäller att hinna fota mellan vindrutetorkarens svischanden. Den övre bilden är före. Jag var helförjust i lampornas och broräckets mönster. Och ja, på andra sidan hamnade jag, det är förstås Ölandsbron där vi passerade i lördags. Det har regnat sen dess, men idag ska det visst bli uppehåll.

      Gillad av 1 person

  8. Håller med Kristallina i att du hamnade på andra sidan bron 😉 Men Öland kan, som Replicant Core skriver, också vara ett alternativ (men fortfarande på andra sidan bron) 🙂

    Gilla

    • Du som har varit där nyligen ser förstås att det är Ölandsbron! Vi bestämde oss för att göra norra delen, den södra har vi besett för många år sedan. Regnet ge en extra dimension, det blir som ett äventyr att fota med paraply och stundtals en hel del blåst. Det är tur att det är hyggligt varmt, då är det skönt att göra kortare promenader i regnet.

      Gillad av 1 person

      • Åh hoppas ni blir av med regnet! Roligare utan 😉
        Kustvägen och Byrums raukar rekommenderas. Att köra de små ”lastbilsvägarna” genom skogarna rekommenderas inte 😉

        Gilla

        • Idag uppehåll, men det blir regn igen i morgon. Kustvägen har vi kört och det har känts som ett roligt äventyr. Vi har nog även provat på en och annan skogsväg i norr. En lite annorlunda semester, men inte så tokig hittills.

          Gillad av 1 person

          • Låter härligt! Vi lyckades trassla in oss på några småvägar norr om Byrum där vi såg typ träd och lite fler träd och så dammade det som attan… alla vägar är inte bra vägar 😉

            Gilla

  9. Utan att ha kollat vad andra skrivit här undrar jag om det är bron över till Köpenhamn? Ölandsbron, heter den så?

    Gilla

  10. En resa in i en okänd framtid?

    // Kao

    Gilla

  11. Regn kan ju vara efterlängtat men även kännas vara mer än nog när det kommer om och om igen. Som tur är slipper man klättra upp och hämta ned det! 🙂

    Gilla


Lämna en kommentar