Höstfavoriter

Fjunig

Ormbunkar

43 kommentarer på “Höstfavoriter”

  1. Vilka härliga höstbilder Jag! Jag gillar den dova färgen på nyponet, den ulliga mjuka fröställningen och det vackra mönstret på ormbunken! Snyggt höstfotat, hösten är vacker med sina färger och former. Tänk snart när det blir lite rimfrost eller snö på alla konstverk 🙂

    Gilla

    • Tack så mycket, Annica! Det finns mycket vackert på hösten och ja, jag väntar otåligt på en frostmorgon med sol! Lite för varmt i morse, liiite frost morgonen innan men ingen sol.

      Gilla

  2. Nyponfotot är min favorit!

    Gilla

  3. Nypon och ormbunkar är några av mina favoriter.
    Vackra höstbilder.

    Gilla

  4. Fina porträtt på hösten.

    Gilla

  5. Tycker om ormbunkarna även när de har tappat den gröna färgen, men de kunde vara gröna lite längre, tycker de är de första som vissnar på hösten.

    Gilla

    • Ormbunkarna har onekligen lite bråttom, det är sant. Sen tycker jag att en del av dem vissnar dekorativt medan andra bara rasar ihop i en hög.

      Gillad av 1 person

  6. Så fina bilder igen och som vanligt 🙂
    Stora bilden och bilden nummer 2 blev mina favoriter.
    Ha en bra dag/ kram

    Gilla

  7. Förtorkade nyponblad i sin bäst kostym. Det vackra naturliga sönderfallet.

    Gilla

  8. This is sooooo beautiful!

    Gilla

  9. Svårt att välja en favorit båda ser lika fina ut..
    Härliga höst motiv..

    Gilla

  10. Underbara höstbilder med härligt mustiga färger. Hade tänkt försöka hinna med att fotografera lite höstkänsla när vi var i Sverige förra veckan men det var både grått och kallt. Njuter därför lite extra av dina fina bilder.

    Gilla

    • Tack så mycket, Anita! Nu blir färgerna mustiga, bilden med fibblan har nog vissnade ormbunkar som bakgrund. Kallt var det häromdagen när jag var ute, men det finns ju kläder. Första gången jag hade fingervantar på mig i höst. Nog värre för dig som är van vid värmen. Igår åt jag lunch på verandan mitt i lövkrattningen, det var ju hela fem plusgrader, haha.

      Gillad av 1 person

      • Lövkrattning tar på krafterna och då kan det säkert vara skönt att sitta ute. Har alltid varit frusen av mig men rätt klädd så kan kylan ibland faktiskt kännas riktigt skön, som omväxling då 😉

        Gilla

  11. nyponet är ju nåt extra läckert! tänk, alla årstider har något tilltalade i sig som gör sig bra på bild! vilken tur att vi har fyra!
    jag väntar också på frosten. och hoppas kunna få till nåt fint då.

    Gilla

    • Ja, vilken tur att årstiderna finns, det blir inte så tråkigt då. Det kan bli lite trist ibland dock med långa gråperioder när årstiden inte är så klart definierad. Tack, Heanku.

      Gilla

  12. Underbara bilder som vanligt. Nyponet är min favorit. Vi har haft en fin frostmorgon men då hade jag inte tid. Sen har det varit grått eller + grader.

    Gilla

    • Tack så mycket, Anki, snällt skrivet! Ja, man ska ju få det att stämma också med om man kan hoppa iväg och fota!

      Gilla

  13. Så snyggt! Nyponet fastnade jag lite extra för. Gillar också ormbunkens färger. Visst är det underbart att färgen brun kan vara så vacker.

    Gilla

    • Tackar! Det är väl skiftningarna som gör det hela. Jag tycker att ormbunken på bilden drar åt rosa och vinrött, det var det som fick mig att fotografera den.

      Gillad av 1 person

  14. De enstaka gånger som jag publicerat en bild utan text har mina inlägg sett annorlunda ut – det har medföljt uppgifter som slutartid och bländare, men det gör det inte på dina, trots bildprofil på ditt tema. Varför (inte) då?

    Gilla

    • Säg det, det undrar jag också. Det är inte konsekvent. Mitt bloggtema bestämmer själv. Det är på väg att ge upp.

      Gilla

  15. Ja, nog bjuder hösten också på mycket vackert – till och med det som vissnat och dött är ju konstverk!

    Gilla

  16. Vackra färger.Vackra bilder. 👍

    Gilla


Lämna en kommentar