Slutet av vägen

Så nådde du slutet av den långa vägen. Igår träffade du ditt yngsta barnbarnsbarn, vår höstpojke. I morse orkade ditt hjärta inte mer. Sov i ro, käre svärfar.

Det är tungt nu.

62 kommentarer på “Slutet av vägen”

 1. Tänker på dej vännen. Du har haft det svårt ett tag. KRAMAR

  Gilla

 2. Beklagar sorgen.
  Tyvärr är detta en del av livet. Så fort vi föds börjar vår väg mot den oundvikliga döden.
  Fin bild.

  Gilla

 3. Beklagar sorgen ❤ Ta hand om dig ❤

  Gilla

 4. beklagar sorgen. verkligen tufft att mista två nära på kort tid. innan man hunnit hämta sig från den första bortgången. det finns inte mycket jag kan säga till tröst. det är bara något att ta sig igenom. jag vet vad du går igenom, jag miste min älskade pojke först och ett halvår senare min far.
  tänker på dig!

  Gilla

  • Tack Heanku. Jag tänker ofta på dig och din stora förlust, det måste har varit oerhört svårt för er att mista er son. När en gammal människa dör är det lättare att acceptera, men saknaden blir stor, man har känt varandra så länge. Tack för din omtanke!

   Gilla

 5. En rofylld och vacker bild till dina fina rader. Svårt att trösta, om jag bara kunde men du finns i mina tankar, nu, när det känns tungt. Som RC skriver, man får plocka fram de fina minnen, detta kan iallafall ingen ta ifrån en. Sköt om dig !!

  Gilla

  • Tack snälla Anita. Här var det lätt att hitta en bild, mina svärföräldrar var också snömänniskor, bodde länge i norr. Minnena är många och allt tumlar runt, äldre sorger blandas med nya sorger, man skrattar och gråter. Tack för din omtanke, rara du.

   Gillad av 1 person

 6. Jag beklagar sorgen. tyvärr börjar vi komma till en tidpunkt där sånt blir allt vanligare. tillhör liksom livets gång. Det är dock ingen tröst.
  Skickar en stor tröstande kram!

  Gilla

  • Tack så mycket, Antonia! Visst är det så, ju äldre man blir… men tyvärr är mitt liv strösslat med vänner och släktingar som har dött, de flesta alldeles för tidigt. När jag var tonåring dog min mormor och min farmor med tre dagars mellanrum. ” Ni går från sorgehus till sorgehus” sa prästen. Alla våra bästa vänner har dött unga medan andra lever hela sitt liv utan förluster. Tack för tröstekramen, Antonia och kram tillbaka. Svärfar fick ett långt liv, vi kommer att sakna honom mycket, han var en god man.

   Gilla

 7. Beklagar sorgen. Förstår om det känns tungt med allt som händer just nu. Ta hand om dig så gott du nu kan!

  Gilla

 8. Tänker på dig / kram ❤

  Gilla

 9. Sänder dig tankar och styrka ❤
  All sorg behöver sin tid…
  En vacker bild som beskriver det många av er nu känner.
  Kram.

  Gilla

 10. Beklagar sorgen ❤

  Gilla

 11. Vacker bild till din text.

  Gilla

 12. Det måste vara väldigt tungt. Det hände bara några dagar efter att din kusin lämnade er. Det finns ingen tröst att ge. Du får många helhjärtade kramar!

  Gilla

  • Det är väldigt tungt och underligt att det händer så tätt inpå varandra. Men jag skrev i en kommentar att det har hänt förr. Mormor och farmor dog med tre dagars mellanrum en jul när jag var tonåring. Dina helhjärtade kramar tar jag emot med glädje.

   Gillad av 1 person

 13. Så vackert med bild och text…jag vet att han uppskattar det Jag!

  Gilla

  • Tack, Annica! Jag vet att han tyckte om mina bilder. Jag tänkte göra en fotobok med naturbilder till honom, men det blev aldrig av. Det finns bara gott att säga om honom, men här ville jag tala om att det tyvärr blev så här nu, att vi sörjer en människa till.

   Gillad av 1 person

   • Vi tänker alltid att det skulle jag ha gjort…men vi är mänskliga och varken orkar eller hinner med alla gånger…men de nära och kära finns i våra minnen…det är det som räknas 😉

    Gilla

    • Ja, men man borde lära sig, det är ett projekt jag verkligen borde ha tagit tag i, eftersom jag visste att han skulle bli så glad. Dina ord tröstar ändå, vi får inse våra begränsningar.

     Gillad av 1 person

     • Jag sa till man häromdagen…lev ditt liv som om den var den sista dagen i ditt liv….vad vill du göra här i ditt liv 😉 Jag känner så många som har fått ett cancer besked…vad händer….jo de slutar att leva, det är så himla tragiskt.

      Gilla

      • Det är nog nästan ogörligt att leva som om det vore sista dagen varje dag. Däremot kan man försöka vara mer närvarande i nuet och göra sånt som man verkligen vill, vilket inte alls alltid är lätt att genomföra.

       Gillad av 1 person

 14. Det sägs att det ska vara tre som dör och tre som föds.
  Det blev mycket för dig/er nu … beklagar sorgen ❤
  /kram

  Gilla

 15. Just idag tänkte jag på dig och kommer därför förbi några av dina senaste inlägg.
  Du ska ha storttack för dina bilder och den fina text du formger till de om livets som är ändbart. Förstår att du fått mycket av sorg den sista tiden och mist många under tiden som gått. Förluster i livets kärna sätter spår!
  Varm tröstekram till dig som ger oss läsare trösterika bilder och ord!
  Du är en pärla!

  Gilla

  • Så glad du gör mig, Tove, över dina fina ord. Det har hopats och det känns tungt just nu, men det är så i perioder. Visst sätter det spår så det gäller att hitta glädjeämnen. Att vandra runt bland bloggvännerna ger mycket och fotograferandet kräver sitt, tar mig ut i det vackra där sinnet får glädje och ro. Tack för din omtanke, kära vän och kram tillbaka!

   Gilla

 16. Jag sänder en vind av vår mrs.J..

  Gilla

 17. Känner med dig.
  Varma tröstekramar
  //P-L

  Gilla

 18. Snyggt!

  /Skvitt

  Gilla

 19. Beklagar verkligen ❤ Varm kram från mig.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: