Vägen hem

Av: Jag

03 04, 2018

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, himmel, natur, photography, photos, silhuetter, speglingar, träd, vår

42 kommentarer

Bländare:f/5
Focal Length:36mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Det här med solnedgångar. Det kan kännas banalt och uttjatat med foton på en sol som dalar och allt vad därtill hör. Likväl blir vi ofta glada av upplevelsen. När jag går ut med kameran så drar den iväg så dant att jag nästan varje gång hamnar i det läget att vägen hem känns så besynnerligt mycket längre än vägen ut, av någon outgrundlig anledning. Det har hänt att jag har övervägt att sätta mig på en sten och vänta på bättre tider eller till och med ringa efter hjälp. Den här gången kändes dock vägen hem inte så lång då den nedgående solen bjöd på ett koppartonat rosaskimrande skådespel. Det var bara att låta kameran gå före och följa klicken.

Pölar

Kranar

Himmel och träd

Trädsilhuetter

DSC_0136

DSC_0142

42 kommentarer på “Vägen hem”

  1. Inte den valiga rosa nyansen. Koppar färgen är mycket vackrare och motiven så fina. Ha en bra kväll.

    Gilla

  2. Jättevacker bilder!
    Jag känner igen det du skriver 😅😉
    Kram

    Gilla

  3. men så vackert! bilden med solnedgången i vattenpölen är ju helt fantastisk! himla bra att överhuvudtaget se den där nere!

    Gilla

  4. Härliga färger! Att låta kameran leda vägen har sina för- och nackdelar 😉

    Gilla

  5. Härliga färger!😊

    Gilla

  6. Jättefina bilder och annorlunda perspektiv. Jag som älskar färg älskar också ljuset och färgerna som både soluppgången och nedgången kan ge. Helt klart bästa tiderna att fota!

    Gilla

  7. Kanonbilder! Och speglingen i vattenpölarna är bilder som vittnar om din enastående kreativitet. Spännande!

    /Skvitt

    Gilla

  8. Vackra bilder från vägen hem.

    Gilla

  9. Underbara bilder … och en helt fantastisk färg, denna koppartonade nyans!
    känner igen mig i det där att man lätt drar iväg lite långt och att hemvägen kan kännas onödigt lång 🙂

    Gilla

    • Tack snälla Anki! Visst är den härlig, nyansen, den gifte sig bra med leran på marken. Vägen hem är alltid så mycket längre men det är skönt att höra att det inte är bara jag som drar iväg för långt. Det blir lättare sedan när det är cykelväder.

      Gillad av 1 person

  10. Den sista-wow så läcker. Jag känner igen mig, vägen är inte så rak ibland med kameran i handen 🙂

    Gilla

  11. Fantastiska färger! Vilken tur att du kunde fånga in dem som spegling också. Sista bilden är för läcker. Föll jag pladask för.

    Gilla

    • Vad roligt att du gillar färgerna, Kristallina! Det var ett härligt himlaskådespel som ledde mig hem. De första kopparfärgade pölarna när jag klev ut ur skogen och sen den sista bilden, då var jag nästan hemma.

      Gillad av 1 person

  12. Hittar inte rätt ord men så vackra bilder..

    Gilla

  13. Kan inte annat än att instämma i hyllningskören. Bilderna är fantastiska och dina rader därtill så tänkvärda. En underbar varm färgskala och en fin variation av motiv. Faller mest för de kala spretiga grenarna och allra bäst gillar jag den övre med speglingen i vattnet.

    Gilla

    • Javisst ja, det är den färgskalan du gillar! Speglingen möttes jag av när jag kom ut ur skogen och trött skulle ta mig hem. Du må tro att den piggade upp mig! Sen var det bara att gå och fota, motiven dök upp eftersom. Tack snälla Anita för din omsorgsfulla och vänliga kommentar!

      Gillad av 1 person

  14. Underbart Jag! Färger, det vardagliga och fina former 🙂

    Gilla

  15. Tröttnar ALDRIG på solnedgångar 🙂 Mamma säger att alla ser ju likadan ut. Men icke. Bra fotoöga som vanligt L. Tumme på den!

    Gilla

    • Tack snälla vän! Solupp- och nedgångar är fascinerande men jag kan tro att det läggs upp en hel massa sådana på soc media. Därför begränsar jag mig, det blir någon bild bara ibland, haha.

      Gilla

  16. Vackert fångat. Ja, det glänser verkligen som koppar i pölarna och himlen är magisk.
    // Kao

    Gilla


Lämna en kommentar