Kvällsöppet

Av: Jag

26 05, 2018

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, photography, photos, saker, sommar, speglingar, träd

30 kommentarer

Bländare:f/4.8
Focal Length:38mm
ISO:9000
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

KvällsstolKvällsstol

 

 

30 kommentarer på “Kvällsöppet”

 1. Visst är det underbart nu när man kan ha öppet fönster ut mot den sköna naturen! Kvällsstol i kvällssol … vilket underbart ljus i den bilden!

  Gilla

  • Öppna dörrar och fönster måste man bara passa på och njuta av. Det här är altandörrarna i köket och i sovrummet. Utanför köket tittar hagtornet in och det är en underbar syn just nu, jag är så glad att vi satte det där en gång i tiden. Jag tyckte att det var så fint när stolen speglades i garderobsdörren (som inte är en spegel). Tack så mycket Anki!

   Gillad av 1 person

 2. Kvällsöppet är nästan ett måste nuförtiden 🙂

  Gilla

 3. Helt underbar tid framför oss. Härligt illustrerat med det öppna fönster påglänt. Det går en vind över vinden ängar, det fladdrar till i en tyllgardin…..

  Gilla

 4. Det är en härlig årstid!

  Gilla

 5. Underbara tid som är nu kvällsöppet helt underbart och fin och kvällsstolen i kvällsöppet och kvällsstol wow. Jag har oxå eftermiddagssol och kvällssol på min balkong helt underbart ha en trevlig helg nu kram Mella ❤

  Gilla

  • Ute så mycket som möjligt och öppna dörrar ut mot allt som doftar, kvittrar och känns. Detsamma, Mella fast helgen är över nu. En fin vecka önskar jag dig.
   Tack och kram!

   Gilla

 6. Oj, det såg nästan ut som snö på träden 😀

  Gilla

 7. Ljuvliga bilder på kvällsöppet. Sitter på altanen och känner doften av syrener och hör porlet från den lilla dammen. Livskvalite 🌔

  Gilla

  • Tack Anki! Ikväll blev det lite svalare hos oss så jag drog faktiskt igen dörren. Det låter ljuvligt med din lilla damm!

   Gilla

 8. Underbart ljus och skuggor i kvällssol !
  Bästa tiden är nu, förutom myggen som härjar i massor här

  Gilla

  • Tack Carina! Det är härligt, men vissa tider nästan för varmt. Mygg har vi inte här i stan, återstår att se hur det är när vi åker till torpet.

   Gilla

 9. Kvällsöppet är ett måste här. 29 grader i lägenheten är ingen höjdare. Väldigt fint ljus i bilderna. Kvällsstolen förmedlar den där ”ljuvliga sommarkvällar” känslan.

  Gilla

  • Oj vad varmt du har det! Men vi har öppet hela tiden så det skulle förmodligen vara minst lika varmt om allt var stängt. Tack så mycket Kristallina!

   Gillad av 1 person

 10. vilka härliga bilder med så mycket känsla! ett öppet fönster mot sommaren är härligt! (men jag har öppet i sovrummet året om, men sommaren är speciell)
  bilden med stolen som speglar sig har ett sånt underbart ljus!

  Gilla

  • Tack så mycket Heanku! Det är ju det där ljuset man söker hela tiden och ibland bara uppenbarar det sig ett ögonblick. Det är öppet lite här och där hos oss och även på vintern om jag inte klagar.

   Gilla

 11. Spegling. Där fick du till det!

  /Skvitt

  Gilla

 12. Bilden med stolen är extra suverän!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: