Kommentarer som försvinner

Av: Jag

14 06, 2018

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, natur, photography, photos, sommar, text

52 kommentarer

Bländare:f/11
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Just nu har jag skrivit flera kommentarer på olika bloggar och de syns inte utan verkar ha försvunnit ut i luften. Vad jag vet har dessa bloggar inte granskning, så jag undrar vad som pågår. Nu tar jag paus.

15/ 6. EDIT: Nu verkar det som om det fungerar igen med kommentarer, men jag ska vara försiktig med att ropa hej. Det är frustrerande att skriva flera långa kommentarer som bara blir osynliga. Jag testar runt på olika bloggar så småningom.

EDIT 2: Det här inlägget ser så trist ut med bara text. Slänger in en bild. På nåt sätt passar den kanske med texten.

52 kommentarer på “Kommentarer som försvinner”

 1. Så trist när man skrivit en kommentar och de bara försvinner, eller värre, när flera försvinner!! Väldigt skumt!!! Hoppas det löser sig och att du kan njuta av din paus för att sen komma tillbaka till den fantastiska bloggvärlden. 🌹🌸

  Gilla

 2. Jag ser dina kommentarer.. 🐾

  Gilla

 3. Har drabbat mig också. På många bloggar hamnar mina kommentarer i spamkorgen och de allra flesta bloggar har varken en kontaktsida eller ett mejl att skriva till. Har märkt att det mest gäller utländska bloggar där mina kommentarer hamnar i spamkorgen. Har hållit på 3-4 dagar för mig nu, och inte så många tittar i spamkorgen alls, en del gör det ibland. Jag brukar försöka komma ihåg det varje dag för jag har en knapp när jag är inloggad som admin som jag kan trycka på och se om där är några kommentarer i spamkorgen, men jag glömmer också…

  Gilla

  • Ja, jag såg något hos dig om det. De jag har skrivit hos idag är svenska Wp-bloggar. Jag kollar spamen flera gånger varje dag, och skickar iväg såna som vill ha reklam för sin produkt. På admin-sidan ser jag också en mejladress till alla som kommenterat.

   Gillad av 1 person

 4. Nu kanske du inte har kommenterat hos mig (jag har ju inte lagt ut något nytt…) men det finns inget i min skräpkorg i alla fall. Försöker komma ihåg att titta där ibland men det där med minne är inte min starkaste sida. Hittade dock John där för några dagar sedan (efter att han påmint mig – och andra – i sin blogg).

  Gilla

  • Nej, jag tänkte vandra runt lite här och var i bloggbyn i dag, men gav upp när jag märkte att jag inte kunde få några kommentarer att fastna. Lyckades hos John tidigare i dag, men vid en viss tidpunkt så hände något och inga kommentarer dök upp. Nog är det märkligt när det blir så.

   Gillad av 1 person

 5. Tråkigt när det händer … jag brukar kolla min skräppost varje dag, och ibland hittar jag någon kommentar som inte borde hamna där, men det är väldigt sällan.
  Hoppas det är ett tillfälligt problem!

  Gilla

  • Det är väldigt trist. Nyss testade jag att kommentera igen och nej, det funkade inte. Kanske bör jag prova om det bara är på svenska Wp det är så, förra gången när det var gillaknappen som försvann så var det landsvis. Men att kommunicera med supporten är ansträngande, många moment som ska gås igenom.

   Gillad av 1 person

   • Tråkigt är det i alla fall – trycker på gillaknappen bara för att visa att jag läst, men jag gillar inte att det krånglar!

    Gilla

    • Det var ju inte landsvis eftersom det funkade med kommentarer hos dig. Jag kikar på supporten för att se om andra frågar om detta men ingen de senaste dagarna.
     Tack för stödet!

     Gillad av 1 person

 6. Hos mig syns dina kommentarer…har oxå märkt att kommentarer trillar bort då och då av någon underlig anledning. Det är irriterande.
  Jag ligger lite lågt med bloggandet sedan länge har inte haft den den riktiga inspirationen och har inte tyckt att det varit roligt..man vill få lite respons på det man skriver då och då. Man har ingen koll här på WP så som man hade på AB bloggen. Där såg man ju vem som var inne samtidigt som en själv.
  Men jag skriver ändå för det är själva skrivandet som är det som ger mig energi..gillar att uttrycka mig i skrift..det är liksom lättare att få fram det man vill med det skrivna ordet.
  Kram och fortsätt gärna visa oss fina bilder för din blogg kollar jag alltid in på då jag ska läsa och skriva i bloggen.
  Ha en go helg!

  Gilla

  • Det tokiga är att det var just hos dig som jag märkte att det inte funkade. Skrev svar på ditt svar till mig på inlägget Trött, två gånger till och med och sen ett kort försök med ”Testar” men allt försvann. Kan du vara snäll och kolla i din skräpkorg om de finns där? Men jag minns också att du skrev nyligen att din kommentar hade försvunnit hos mig. Det är så trist när det inte fungerar.
   .
   Det var en trevlig gemenskap på Aftonbladetbloggen, men det är ju sju år sedan den lades ner. Allt har sin tid.
   .
   Klart att du ska fortsätta skriva, jag förstår att det är ett sätt för dig att få syn på mönster i ditt liv och att skriva av dig. Alltid trevligt att komma in till dig och läsa vad du har för funderingar. Roligt att du gillar bilderna på min blogg, hoppas att du får rätt på hur man överför bilder från mobilen till datorn så att vi får ta del av dina fina bilder från dina cykelturer och annat.
   .
   Idag ska vi fira mellandottern som fyller år, hennes två bustjejer är här hos oss och på eftermiddagen far vi till henne och fikar.
   Trevlig helg!

   Gilla

 7. Jag råkar ut för samma sak på flera bloggar. Bloggar som jag tidigare har kommenterat utan problem. För mig har detta börjat efter den 25 maj. Jag vet inte om det har något att göra med den nya EU-lagen om personuppgifter.

  Gillad av 1 person

  • Det är så trist när det trasslar, man tappar lusten att försöka. Jag har svårt att tro att det har med lagen att göra, snarare är det så att det görs förändringar av inställningar hela tiden och det ställer till det, olika för olika användare beroende på datorer och webbläsare.

   Gillad av 1 person

 8. Ser nog vissa av dina hos mig, men jag hör till dem som har kommentarsgranskning på.
  Läser kommentarerna varje dag men i värsta fall kan det dröja ett dygn innan jag hinner godkänna dem.

  Gilla

  • Ja, numera vet jag att du har kommentarsgranskning och nu syns ofta ett meddelande att det är så. Nu fungerar det att kommentera igen, tack och lov.

   Gilla

 9. Har det varit bekymmer att kommentera hos mig med? Jag har sett på mina tidsinställds inlägg har bilderna inte alltid syns när jag ska skriva nåt på dem? WP har nog något tjorv har jag tänkt. Men har haft studentvecka hemma med vad allt det innebär med ingen sömn för att hinna allt som ska göras….nu är jag på banan igen 😉

  Gilla

 10. Jag har märkt att det inte går att kommentera på några bloggar…

  Gilla

 11. Jag har varit med om samma och precis som du gav jag upp. Därav min ”paus” med kommentarer på alla härliga och fina bloggar jag brukar kika in på och läsa.
  Ha en fin dag

  Gilla

  • Det är så frustrerande när det strular. Man borde vända sig till supporten omedelbart och hojta till när det blir fel, men jag vet av erfarenhet hur bökigt det är. Någon svarar och vill att man ska kolla en massa saker, tömma cachen o.s.v. och först långt om länge så kryper det fram att kanske är det något som Wp har gjort som har orsakat felet. Hoppas att det fungerar fullt ut för dig igen.
   Detsamma Carina!

   Gillad av 1 person

 12. Skönt att det löste sig!

  Gilla

 13. Snyggt på riktigt. Den är trevligt att vandra runt i dina arkiv,

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: