Svala viloplatser

Av: Jag

08 02, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, frost, natur, photography, photos, snö, träd, vinter

53 kommentarer

Bländare:f/10
Focal Length:28mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500
I skogens lugna famn

I skogens lugna famn

Mitt i naturen

Mitt i naturen

Stamställe

Stamställe

Ensligt

Avskilt

Lite bakom

Lite bakom

Mönstersoffa

Mönstersoffa

Polstrat

Polstrat

Hörnsoffa

Hörnsoffa

Bäddsoffa

Bäddsoffa

Två coola

Två coola

Vitt på vitt

Vitt på vitt

Upptagen

Upptagen

53 kommentarer på “Svala viloplatser”

  1. Härliga bilder på viloplatserna. De är finare när dom är snöklädda.

    Gilla

    • Visst är de fina! Men lite svåra att vila på dock. Om jag kommer ihåg så tar jag med mig ett sittunderlag och med täckbyxor på går det bra att slå sig ner en stund och bara vara i det vackra vita. Tack Anki!

      Gilla

  2. I can only dream of such beautiful winter photos. For me it is always only gray and very windy

    Gilla

  3. Hoppas de blir använda när snön smält. Vackra ställen för sittplatser även med snö!

    Gilla

    • De är väl besökta och använda, dessa bänkar, soffor och stolar. Snön förskönar, tycker jag men det blir lite svårt att sätta sig och vila.

      Gillad av 1 person

  4. Alla är jättefina, men den med bänken i plussgrader-fick mig ett leende! Längtar dit! Den med träden och ljuset bakom ger hopp om vår, härliga känslor jag får av dessa bilder.

    Gilla

    • Den bänken finns i en lekpark och den såg bra rolig ut när snön mönstrade den – för det är väl den du menar? Våren är på väg, februari går fort men vi lär få snö några gånger till. Kul att du gillar bilderna Eva.

      Gilla

  5. Vilken kreativ serie av viloplatser. Svala och mjuka. Konstigt att ingen verkar ha suttit eller legat där. Mönstersoffan och ”lite bakom” är mina favoriter. Vilket ljus i ”lite bakom”. Helt underbar vinterserie! Ha en trevlig helg!

    Gilla

    • Om någon ska sitta eller ligga på dem så skulle det väl kunna vara den coola mannen… Eller jag om jag har ett sittunderlag och är väldigt trött. Mönstersoffan är kul, det är fantastiskt hur det kan bli när det tinar och fryser om vartannat. °Lite bakom” är från tillfället vid bron, det var ett underbart ljus då när solen strävade efter att bryta genom molnen. Tack så hemskt mycket Kristallina och detsamma till dig!

      Gillad av 1 person

  6. Looks like cold and deep winter..nice pictures ! Kind regards, Jürgen

    Gilla

    • It has been a bit cold some days, with a lot of snow, but it is so wonderful, I like it, especially when there is sun and snow at the same time. Thank you Juergen!

      Gillad av 1 person

  7. Vackra – men inte så behagliga – sittplatser. Just nu känns det inte lockande att sitta där men nog är de bra vackra på bild!

    Gilla

  8. Visst är snön vacker när den ligger vit och orörd.. Och framför allt det blir så tyst 🤫 en riktig fantasivärld 🤗❄️🌨️ vi har snö men dom lovar oss regn ☔ hela helgen så trist 🙄 hoppas i alla fall att du får en fin och mysig helg 😊

    Gilla

    • Så är det, dämpade ljud, rent och vackert, en sagovärld breder ut sig. Nu är det plusgrader och om det sen fryser igen… hu, bevare mig! En fin och mysig helg önskar jag dig också Nicki!

      Gillad av 1 person

  9. En helt underbar bildserie på dessa vintriga sittplatser! Snyggt jobbat!

    Gilla

    • Tack så hemskt mycket Anki! Fotandet var ren njutning, men att plocka med dem i datorn gav ett veritabelt smärtanfall i bröstryggen. Hu.

      Gilla

  10. Ja, det kan bli lite kallt om rumpan att sitta och vila där 😀

    Gilla

    • Ja, haha! Det är nog mer skådeplatser just nu. Men snart tror jag att jag kan sitta ute i min pergola, mina utemöbler ser ut som de på bilderna, fulla med snö.

      Gilla

  11. Fina bilder! Emac demtrorjagminsann är en repris!

    Gilla

  12. Väldigt fina bilder som vanligt!

    /Skvitt

    Gilla

  13. Wow!
    So nice!
    Great shots! 🙂

    Gilla

  14. Härligt fina och glittrande vintermotiv. Men erkänn att du längtar liite att det snart kommer en ny vår? Det vill säga efter 2-3 bakslag.

    Gilla

    • Tack så mycket Tony! Än så länge har jag inte haft skäl att längta. Februari är en vintermånad och jag trivs med det, särskilt när solen skiner på snön, då lever jag upp. Har suttit ute i pergolan och njutit av solen strålar, vårvintern är sagolik.

      Gillad av 1 person

  15. Så underbart och vackert! Vila och ro är aldrig fel 😉

    Gilla

  16. Ah la neige, quelle chance tu as, nous en avons si peu chez nous

    Gilla


Lämna en kommentar