Kreativ röra

Av: Jag

25 06, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, blommor, foto, fotografi, foton, natur, naturkonst, photography, photos, sommar, vatten

40 kommentarer

Bländare:f/9
Focal Length:28mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Jag tror att jag blir lite golvad av sommarens intåg. Allt omkring en sätter fart; grönskar, växer, blommar, strålar av kraft och är så bedövande… just bedövande. Jag tar ett steg tillbaka och begrundar och betraktar, förmår inte riktigt bidra med bilder av det sköna,  härliga, översvallande och översköljande. Allt är ju redan visat många gånger om, överallt. Jag sätter mig lite bredvid och väntar på att något ska få kreativiteten att återvända och lossna. Snart kanske. Medan vi väntar: Varsågoda, en kreativ röra.

Två bilder!

Kreativ röra

40 kommentarer på “Kreativ röra”

 1. Men detta var ju både kreativt och vackert 👍😍

  Gilla

 2. Älskar din kreativa röra!! Färgerna smälter så fint tillsammans att röran försvinner. Istället har du skapat en ljuvlig harmoni, bortom alla bilder på blommor och grönska som vi nu kan frossa i, om vi nu vill.

  Gilla

  • Vad roligt att du gör det Anita! Egentligen har jag ju inte gjort så mycket, bara fotograferat det jag såg, dels på ovansidan av blomsterskålen, dels genom botten på den. Men det blev ju en ganska trevlig färgröra. Tack för din fina kommentar Anita!

   Gillad av 2 personer

 3. Väldigt vacker kreativ röra! ✨👍✨

  Gilla

 4. En underbar röra. Vackrare än alla blommor.
  Kram

  Gilla

 5. Vackra bilder, och underbara färger 😊

  Gilla

 6. Vackert om favorit löken.

  Gilla

 7. Tack för den röran!!!

  Gilla

 8. En väldigt vacker röra! Andra bilden ser ut som en slöja och jag gillar den runda formen i bilden.
  Tänker detsamma som du. Allt har visats tusen gånger om. Det gör att jag hoppar över en hel del motiv. Vi kanske får tänka om och strunta i det.

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Kristallina! Jag gjorde som förra året, men nu på torpet, samlade ihop en skål med aklejblommor och lät dem flyta i vattnet. När jag sen skulle kasta bort dem så tänkte jag att jag skulle ta några bilder genom glaset, lyfte den mot skyn och fotade. Hade ju tagit foton på dem flytande, det är alltid vackert, men det har jag ju redan visat.
   .
   Det är vackert med allt som blommar och grönskar och som folk visar, det finns en glädje i det, men jag tycker att jag har fotat allt så många gånger och skulle vilja visa något nytt, andra bilder, bättre bilder, tycker att jag står och stampar. Men när man kommer ut på promenad så gläds man ändå. Men mest glad blir man ju när man ser ett helt nytt motiv, eller annorlunda än det man har fotat förut. Den där fjärilen man längtat efter, till exempel. Inte så annorlunda motiv, men nytt för mig.

   Gillad av 2 personer

 9. Sååå vacker kreativ röra!

  Gilla

 10. En härlig och mycket snygg röra, Jag älskar färgen.. Kram!!

  Gilla

 11. wish you great friday and stress free weekend and really much success with your bolg time. !!!

  Gilla

 12. Underbara röror! Det är väl det som är kreativitet-att se det vackra i allt omkring oss. Låta fantasin flöda. Jag gillar bägge bilderna skarpt!

  Gilla

 13. Oj så vackert! Verkligen kreativt ❤

  Gilla

 14. Dont know what it is…but beautiful 😀

  Gilla

  • The first one is flowers floating in a glass bowl When I was going to throw away the flowers, I lifted the bowl and photographed from below, through the bowl. Thank you so much!

   Gillad av 1 person

 15. Jag blir också stressad och är glad över att min semester inte börjar förrän om två veckor, för DÅ måste man ju ta tillvara!

  Gilla

 16. Vilken vacker röra Jag! Den behövs ibland och vackert är det hos dig 🙂

  Gilla

 17. Minns denna kreativa röra från en vinter då jag inspirerades av dig att sätta växter i ett vattenbad och låta dem frysa till ett konstverk 🙂

  Gilla

  • Roligt om man kan inspirera andra, men jag tror inte att jag har sett ditt konstverk. Jag har lite dille på att låta blommor flyta och just aklejor kommer så till sin rätt, då kan man betrakta dem nära och ser alla varianter på samma ställe.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: