Tjejer

Av: Jag

31 07, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, natur, personer, photography, photos, skuggor, sommar, vatten

28 kommentarer

Bländare:f/9
Focal Length:31mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Körsbär

hoppet.jpg

Bryggan

Strandkant

Skuggor

Nära

Filten

28 kommentarer på “Tjejer”

 1. Härliga bilder på tjejerna! Som vanligt hade jag gärna sett dem i färg, de här påminner mig om bilder ur min barndoms album.
  Hahaa.. missförstå mig inte, bildernas kvalité är som vanligt i toppnivå och de gör sig bra i svartvitt. Snyggt fångat bild två, på språng i vattnet med skuggan. Den sista känns väldigt harmonisk.

  Gilla

  • Tack så mycket Anita!. Ja, jag vet att du vill ha färg, men jag vill gärna bryta av lite med sv/vitt ibland och då är det precis bandomens foton jag tänker på. Sen är de här två ofta klädda i grafiska mönster som gör sig bra i sv/vitt. Kul att du gillar bilderna. Jag tyckte att de var så fina i sina hattar.

   Gilla

 2. Vad jag gillar deras söta hattar. En skön serie i svartvitt. Underbart.

  Gilla

 3. Underbara bilder på tjejerna, och en vacker serie i svartvitt. Favoriten är bild nummer fem, där dom sitter på huk, för man blir nyfiken på vad dom har hittat, eller vad dom pratar om, känns lite hemlighetsfullt och spännande – tankarna går också tillbaka till mina egna barndomssomrar, älskade att vara vid stranden, plocka snäckor eller göra sandslott, så härligt 🙂 …dock var jag lite rädd för vatten.

  Gilla

  • Tack snälla Susan! Så roligt att du tycker om min lilla serie på sommarsystrarna. Faktiskt ser man dem ofta så här på huk, då de har hittat något på marken där vi går eller att de undersöker något. Jag tyckte att de var så fina i sina baddräkter, en randig och den andra prickig. Barndomens badstrandsbesök kommer jag ihåg med glädje, vi hade en underbar sandstrand hos min mormor, nästan helt för oss själva.
   Hoppas att du kom över din vattenrädsla!

   Gillad av 1 person

   • Fina tjejer 🙂 Va mysigt med en nästan egen sandstrand, vilket paradis. Jag har kommit över min värsta vattenrädsla, men lite finns fortfarande kvar…

    Gilla

    • Ja, det var lyxigt, en av Finlands stora insjöar. Nu finns där massor med sommarstugor. Jag älskar att bada på somrarna men i år har det än inte blivit så många bad.

     Gillad av 1 person

 4. Underbara badbilder. Gillar att de är i svartvitt. Den sista på filten har en extra känsla av samhörighet 😀 härliga att ta fram när minusgraderna tickar på i vinter!

  Gilla

 5. Härliga sommarbilder som ger mig en känsla av att vara från en annan tid – så vackra i sin enkelhet och gör sig bra i svartvitt. De är så söta i sina hattar! Snyggt jobbat!

  Gilla

 6. douceur de l’enfance et de de l’été..pleine de tendresse…merci, jag

  Gilla

 7. Underbara bilder på de söta flickorna och perfekta i sv/vitt. Hattarna är så fina och undrar vad dom hittat om är så spännande.
  Kramar

  Gilla

  • Så roligt att dy tycker om bilderna Anki! Jag vet faktiskt inte var de har hittat hattarna, ska fråga föräldrarna vid tillfälle. Tack snälla!
   Kram

   Gilla

 8. Underbara bilder på de två tjejerna. Gillar sista bilden lite extra, där de sitter i samförstånd. Toppen i svartvitt!

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Kristallina, jag är glad över att du gillar min sv/vita serie. Jag var klar över att hattarna skulle vara först och sist, de angav tonen och ja, den sista bilden är mysig.

   Gillad av 1 person

 9. Fantastiskt fina härliga bilder!
  Gillar svartvitt.

  Gilla

 10. Elles sont tout à fait charmantes ;o)

  Gilla

 11. Så vackra svart vita bilder fyllda med barns glädje och kärlek till livet, jag älskar dessa vackra talande bilder, det finns en härlig nostalig som vaknar hos mig när jag tittar på bilderna, tack Jag! 🙂

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: