Smörgåsnissen

Av: Jag

06 09, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, höst, personer, photography, photos, sommar

37 kommentarer

Bländare:f/5
Focal Length:40mm
ISO:500
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Långsamt lättar nervpressen och oron som tyngt oss de senaste månaderna. Han ska finnas med oss, vår höstpojke, det man befarade fanns inte där. Hela dagen idag har jag njutit av hans glada skratt.

37 kommentarer på “Smörgåsnissen”

 1. Så skönt … det gläder mig mycket! Har funderat, men inte vågat fråga. Förstår att ni alla är lyckliga nu!
  Underbart foto – han är verkligen söt, din ”smörgåsnisse” 🙂
  Önskar dig en fin helg!

  Gilla

  • Det är oerhört befriande. När jag frågade min dotter vad symptomen då berodde på så blev svaret: ”Jag vet inte. Jag är bara så glad att han får leva.” Igår levererades han till mig i pyjamas, dagis var stängt. Sen skrattade och babblade han sig genom dagen. Tack så hemskt mycket Anki, din omtanke värmer! Och tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 2. Så underbart att han är frisk. Har funderat men säger som Anki inte vågat fråga.
  Kramar till er båda 💕

  Gilla

  • Ja, helt underbart. Det har varit en mardröm. Men vad hans oroväckande symptom berodde på har vi inte fått svar på än. Tack för omtanken Anki och kramar till dig och Minton!

   Gillad av 1 person

 3. Tack för att vi fick veta! Förstår att lättnaden är stor. Man blir så tacksam. Ljuvligt söt unge.

  Gilla

  • Tack snälla Eva. Det är märkligt, man lyckas hålla näsan ovanför vattnet men sen faller man ihop. Visst är han söt!

   Gilla

 4. Det glädjer mig att allt har ordnat sig. 😀

  Gilla

  • Tack Antonia. Det värsta är nog över, men vi vet fortfarande inte vad som hade drabbat honom.

   Gilla

   • Kan inte vara så att barn kan bli sjuka utan någon orsak? Kanske obalans i förskola t.ex? Stark ovilja att vilja gå dit?

    Gilla

    • Visst skulle det kunna hända. Men det var väldigt oroande symptom, som jag inte vill gå in på, men man gör inte lumbalpunktion, datortomografi och Magnetröntgen utan starka misstankar om något allvarligt. Han fick sövas ner varje gång.
     .

     Men vad gäller förskola så händer underliga saker där. Häromdagen hade den lille fallit och fått ett sår i bakhuvudet – utan att någon på förskolan hade märkt det. Hur kan man inte lägga märke till att ett barn gråter hjärtskärande efter ett fall och blöder??? Sen fick han en infektion i såret, det blev en stor svullnad, en varböld som de måste få tömd på akuten, tänkte att det behövdes antibiotika. Den läkaren hade nog aldrig haft med barn att göra, han skar upp den helt utan bedövning. Pojken skulle ha sovit hos mig, men fick åka hem förgråten från sjukhuset med föräldrarna. Jag mår illa.

     Gilla

 5. Tack och lov! Har också tänkt på honom och undrat. Konstigt att man inte kunde hitta orsaken. Undrar om han blev vaccinerad strax innan han blev sjuk.
  Huvudsaken är att han är på sina små ben igen och kan skratta.
  Läste ditt sista svar till Antonia. Den läkaren skulle man anmäla. Den ska inte jobba med människor och särskild inte med barn. Det låter nästan som fysisk och psykisk tortyr.

  Gilla

  • Det är en så stor lättnad, jag instämmer i ditt tack och lov! Man hade väl teorier om vad det kunde bero på och när de första diagnoserna inte stämde så befarade man det värsta. Jag vet inte hur det är med vaccinering, ska fråga så småningom. Ja, han är verkligen en glad och mysig liten pojke som älskar att dansa.
   .
   Jag kan inte förstå hur en läkare tänker när hen handlar så. Helt utan inlevelseförmåga kanske. Men inte heller hur ett litet barn kan slå upp ett sår i bakhuvudet utan att någon på förskolan har märkt det.
   Tack Kristallina för din fina kommentar och din omtanke!

   Gillad av 1 person

 6. Ett fint inlägg som verkligen berör. Förstår att det varit en plåga, under lång tid dessutom. Så fin han är, smörgåsnissen. Håller mina tummar och tår för att det inte finns något ännu okänt bakomliggande symptom som på något sätt kan sätta krokben i tillvaron. Höstpojken ska skratta glatt och mumsa på sin smörgås med sina fina glänsande ögon, en riktig glädjespridare. 💕

  Gilla

  • Tack snälla Anita! Jag skrev om det i inlägget Dessa våra små i slutet av juli. Det har varit nervpåfrestande med tankar som man inte ville tänka klart. Nu kan vi nog koppla bort de tankarna så får vi se om vi får något svar på vad hans symptom berodde på eller om det förblir en gåta. Det stämmer precis det du skriver, han är en riktig glädjespridare, har väldigt nära till skratt. Tack Anita för din fina kommentar och din omtanke!

   Gillad av 1 person

 7. Så skönt att höra att eran härliga glädjespridare mår bra. Jag har haft det i tankarna sedan jag läste om det. Att familj och vänner mår bra är det som gör att vi själva mår bra och kan ge tillbaka värme och glädje till de som är oss kära ❤️Familjen är det viktigaste som finns!

  Gilla

  • Ja, det är en stor lättnad för oss alla. Det har varit en tung period med ovissheten och väntan på undersökningar. Nu kan vi förhoppningsvis andas ut, även om vi inte har fått svar på vad hans symptom berodde på.

   Gilla

 8. Jag tycks vara den enda här som inte alls vetat något om detta men instämmer i kören över alla lättnadens suckar så skönt att det inte var någon fara och förhoppningsvis så blir det inga fler symptom..skickar en kram till den lilla gullungen..och en stor kram till dig 🙂

  Gilla

  • Jag tror att du har glömt, du kommenterade på inlägget där jag berättade om oron i slutet av juli, haha. Det var ett inlägg som jag tog bort först och sedan skrev om. Inte lätt att minnas allt som skrivs på bloggar. Vi får verkligen hoppas att det bara blir bättre och bättre. Tack för omtanken och kramarna och kram tillbaka Nicki!

   Gillad av 1 person

   • Tack min vän och ja jag hade glömt rodnar 🤭 hoppas den lille blir okay nu det är jobbigt när anhöriga blir sjuka speciellt när det gäller barn 🧒..

    Gilla

    • Det är oerhört jobbigt när barn blir allvarligt sjuka. För några år var det hans syster som skulle hjärtopereras så familjen har haft mycket. Igår var hela konkarongen här och det var livligt värre. Mycket skratt och bus med den lille.

     Gilla

 9. Så underbart Jag! och vilken otroligt fin bild ❤

  Gilla

 10. Åhh, så underbart att höra 😊 Vilken glädje ❤ Blir så glad för er skull. Underbar bild, och en söt smörgåsnisse 😀 Kram!

  Gilla

 11. Åh! Så underbart att höra!

  Gilla

 12. Och en jättefin bild att se på! 🙂

  Gilla

 13. Jag har inte följt med den här händelsen och oron, men förstår att ni fått ett lugnande besked.
  Bilden är härlig, barn är livets gåvor ❤

  Gilla

  • Ja, det har varit en påfrestande tid med tankar som man inte ville tänka klart. Tack snälla Carita! Vi är rika som har fem fina barnbarn i olika åldrar.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: