Jag for ner till bror

Av: Jag

06 10, 2019

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, höst, natur, photography, photos, vatten

66 kommentarer

Bländare:f/11
Focal Length:35mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Jag for ner till bror  och sen for jag en bit till. Mina livsandar som har slumrat ett tag vaknar till liv igen av allt ögat och sinnena tar in. Kroppen kvider lite men tids nog får den vila. Allt har sin tid. Var jag är? Gissa!

66 kommentarer på “Jag for ner till bror”

  1. Har ingen aning var men fotot är Jättevackert!😊

    Gillad av 1 person

  2. Det är fantastiskt att din livsandar blir livlig igen!

    Gilla

  3. Definitiv vid vattnet! Snyggt fångat.

    Gillad av 1 person

  4. Tror du är på Österlen kanske prästens badkar.
    Vacker bild på havets krafter.
    Kramar

    Gillad av 2 personer

    • Jag har varit på Österlen och återkommer dit om ett tag. Tack för tipset om prästens badkar, det har jag missat när jag har besökt Skåne
      Kram Anki!! Såg att du har gjort inlägg igen men jag hinner/orkar inte gå runt på bloggar när jag är på resa, all energi går åt under dagarna. Har frossa och värk just nu, men så roligt det har varit idag!.

      Gillad av 1 person

  5. Härligt med hav som brusar in mot strand.

    Gillad av 1 person

    • Det var en sån dag i går, hård blåst och just då sol som lyste upp havet. Då måste man passa på- Sen kom regnet men tack och lov kom solen tillbaka igen. Det är lite väl kallt vid havet i oktober annars.

      Gillad av 1 person

  6. Jag gissar också på Skåne. Är dock lite osäker på om det är öst- eller västkust.

    Gillad av 1 person

  7. Nej, jag har ingen aning var du är. Känner någon som for ner till bror och sedan tillsammans upp med mor. Det gjorde du inte utan bara en bit till.
    Var du än är så är bilden fantastiskt. Exakt i rätt ögonblick. Man känner nästan de små droppar i ansiktet.

    Gillad av 1 person

    • Inte lätt att gissa utifrån den bilden. Känner du författaren till böckerna? Jag har läst båda. Det ska vara du som hittar den litterära anspelningen! Jag fortsatte söderut en bit. Tack så hemskt mycket Kristallina. Jag skulle ta om en bild på något jag inte var nöjd med och vi for till platsen – och jag såg att det kunde bli andra härliga bilder, havet var på sitt fotogeniska humör! Blev på gott humör och ännu gladare när jag såg att bilderna lyckats!

      Gillad av 1 person

      • Jag har också läst båda. Litterära anspelningar hoppar mig (för det mesta) rätt in i ansikte när jag läser dem på din blogg. Ha..ha… Hoppas vi får se några bilder till.

        Gilla

        • Absolut, det kommer mera. Kanske inte förrän jag kommer hem igen dock. Vi får se hur orken räcker. Kul att du hänger med på mina boktitlar m.m.!

          Gillad av 1 person

  8. Härligt fångat i rätt ögonblick! Vattnets kraft är läckert. Vars du är har jag däremot ingen aning om?

    Gillad av 1 person

  9. Wow, vilken underbar bild, och jag säger som Kristallina, man känner nästan dropparna, snyggt fotat! Jag tror också att du är på Österlen nånstans. Även om kroppen får lida, så är det härligt när livsandarna vaknar till liv 🙂 Ha det bra!

    Gillad av 1 person

    • Haha, jag tror att jag kände dropparna, blev lite orolig för kameran. Sen var jag så exalterad att jag klev rakt i en stor vattenpöl, tur att jag kunde byta till stövlar. På Österlen bor min bror och jag sov där en natt och fortsatte sedan, återvänder dit på hemresan. Nu är jag längre söderut. Tack så mycket Susan! Jag hinner/orkar inte gå runt på bloggarna när jag är på resa, all energi går åt under dagen. Detsamma!

      Gillad av 1 person

      • Haha, vilken tur att du hade stövlar att byta till, och att kameran klarade sig 😀 Det är fint på Österlen, där var jag mycket som liten, men på Bornholm har jag aldrig varit. Bloggarna finns nog kvar när du kommer hem igen, njut och ha det riktigt bra 🙂

        Gilla

        • Idag var stövlarna välbehövliga, vi gick en lång skogspromenad. Österlen är jättefint, där finns mycket att se. Bornholm är en lagom stor ö, avstånden är inte långa här. Tack Susan, det ska jag.

          Gillad av 1 person

  10. Vilken bild! Älskar havet ( att stå bredvid 😉 )
    Kan det vara åt Skåne?
    Var rädd om dig och njut av utflykten
    Kram

    Gilla

    • Tack så mycket Carina! Nej, det är inte Skåne, där bor min bror men nu är vi på Bornholm dit jag länge velat åka. En härlig ö. Jättetrött efter dagens strapatser, dyker i säng nu.
      Kram

      Gillad av 1 person

  11. Jag vet inte var du är!
    Hur som helst en väldigt avkopplande tid där!

    Gilla

  12. Nu vet jag ju var du var eftersom jag som så ofta är lite sen. Bilden är fantastisk!

    Gilla

  13. Otroligt fint fångat ögonblick då skummet yr!

    Gilla

  14. Wow vilken läcker bild Jag!
    Så dramatiskt full av liv med vågornas kraft, vackra färger och ett helt underbart vackert motiv!!

    Gilla

    • Ja, ibland har man tur. Jag åkte till ett ställe där vi hade varit tidigare men där jag behövde ta om ett par bilder. Den här gången var havet på lekfullt humör och så klart att jag måste fota hur vågorna slog mot de vackra klipporna. Tack så mycket Annica!

      Gillad av 1 person


Lämna en kommentar