Ta det isigt

Av: Jag

17 04, 2020

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, is, photography, photos, vår

51 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:18mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Och håll distansen.

51 kommentarer på “Ta det isigt”

  1. Som ett ispussel – såå läckert!

    Gilla

  2. Coolt! Och väldigt, väldigt vackert. Särskilt den första.

    Gilla

  3. Wow, vilka läckra bilder, såå snyggt!

    Gilla

    • Vad roligt att du tycker om bilderna. När saker inte går som man vill och motivet bokstavligen slinker en ur händerna, får man skapa nya motiv. Tack så mycket Susan!

      Gillad av 1 person

  4. Kallt och coolt. Du ser det vackra i tillvarons förgänglighet. Och du har det bästa av bloggteman som understryker det du vill ha sagt i bild! Väldigt fint.

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket Mrs Universum för din fina kommentar. Jag försöker. Vad gäller bloggtemat så är det inte alltid så lätthanterligt, det har sin egen vilja och jag får ibland tänka om för att just få fram det jag vill att inlägget ska visa. Jag får se hur länge jag vågar ha det kvar.

      Gillad av 1 person

      • Låt oss innerligt hoppas att du fortsätter att blogga länge än och att temat fortsätter att fungera.

        Gilla

        • Tack än en gång! Det fungerar inte fullt ut för mig, men jag vet ju inte hur det ser ut hos andra. Bildarkivet som jag var så glad över och som tydligen är unikt för WP:s teman visar mig numera bara en kvarts bild och det fungerar inte så bra med mina ögon.

          Gilla

  5. Vilka härliga bilder och så härligt kreativt!!

    Gilla

  6. Har du is fortfarande? Snygga bilder på isen och trägolvet.
    Sitter på altanen och njuter av solen.
    Kramar från oss

    Gilla

    • Nej, nu har jag nog inte haft is på en vecka. Men vissa bilder pockar på att bli visade. Bräderna är mitt pergolaträbord som jag har haft i drygt trettio år. Nu är det åter dags att byta en bräda i det. Det står ute i ur och skur. Här kan man inte sitta ute, det blåser som bara den och har gjort det i många dagar. Tack Anki och kramar till er!

      Gillad av 1 person

  7. Väldigt fina bilder! Is är verkligen läckert att ”jobba” med 🙂

    Gilla

    • Is är helkul och fascinerande. Nu slank den här isskivan mig ur händerna och jag började leka lite med bitarna. Tack så mycket Ulla!

      Gilla

  8. Ett ismosaik på den perfekta bakgrunden! Så himla snyggt! Ibland leder misstag till något ännu bättre. Ha en fortsatt trevlig helg!

    Gilla

    • Tack snälla Kristallina! Så är det, det kan bli bättre än tänkt. Jag ska avslöja en sak: vi har åkt ut till vårt torp, det är scillamattor här – och jag fyller år idag. Men jag fryser som en tok, det tar tid att värma upp huset.

      Gillad av 1 person

      • Då hann jag precis att säga: Stort Grattis på födelsedagen Jag! Önskar dig all lycka i världen och hälsa förstås.
        Scillamattor…… så härligt. De blommar bara för din skull! Ha det så bra du bara kan!

        Gilla

        • Tack så mycket Kristallina! Det är verkligen härligt med detta hav av ljuvliga blå blommor! I morgon ska jag gå en skogspromenad och se vad det ger. Trevlig helg, kära vän!

          Gillad av 1 person

  9. Du hade sönder den. Konstnärligt och vackert.

    Gilla

  10. Perfekt!

    Ha en fin söndag.
    /Skvitt

    Gilla

  11. Men så läckert och nytt, Kul med kreativitet, gillas skarpt. Du är så bra på sånt!

    Gilla

  12. Ball bild. Men jag är nog lite deppig i dag skulle döpt den till ”Mina drömmar” eller ”Mitt liv” typ… Närå, så farligt är det inte, bara det att tanken slog mig.

    Gilla

    • Tack Anna! Det var nog min första rubriktanke, ”När drömmar går i kras” men det var för dramatiskt när drömmen bara var vackra isbilder. ”Livspusslet” var ett annat alternativ. Förstår att du är ledsen och saknar Kasper.

      Gilla

      • Nä, nja, det är inte så illa som det låter, mer som du att det var min första tanke. Jag saknar Kasper men tar det ändå bra. Det är inte som när Lotta dog i cancer eller Turbo bara försvann utan Kasper var en katt som fick ett långt liv och fick dö på ett fint sätt. och jag går inte ner mig för det.

        Gilla

        • Det är lättare att acceptera döden när när folk och fä får leva klart sitt liv, det är ju det man förväntar sig och hinner vänja sig vid tanken. Saknaden kan ju vara väldigt stor men det finns inget ”varför?”.

          Gilla

  13. Så vackert!

    Gilla

  14. Mycket bra och spännande foton här 👍👍👍

    Gilla

  15. Talande och vackert!

    Gilla


Lämna en kommentar