Bergtagen

56 kommentarer på “Bergtagen”

  1. Så vackra bilder på berget. Färgerna är som konstverk.
    Kram

    Gilla

  2. Så vackra bilder … svårt att inte bli bergtagen och hänförd av dem. Vilka konstverk naturen skapat och du har förevigat dem!
    Ha en fin fredag!

    Gilla

    • Tack så mycket Anki! Jag blev verkligen både bergtagen och hänförd när jag kom till dessa klippor. Vädret var med mig också och det var mestadels molnigt så färger och former framträder bättre. Naturen har verkligen varit kreativ på många olika sätt, det var en fröjd att kliva omkring på mestadels torra klippor och låta blicken vandra omkring på allt vackert som fanns serverat.
      Trevlig helg!

      Gillad av 1 person

  3. Vackra bilder, det gäller att se alla mönster som bildats. Snyggt!

    Gilla

  4. Beautiful set! Love’m all. Bye! 🙂

    Gilla

  5. Naturens skiftande målarpenseln var framme… vackert och kul att titta på.

    Gilla

  6. Har nog skrivit det förut, men inget går upp mot naturens konst. Fantastiska färger och former som finns i berg och klippor.
    Härliga bilder!

    Gilla

    • Och jag brukar säga: Naturen är den bästa konstnären. Det är mycket som dyker upp om man tittar lite närmare, vilket jag älskar att göra, särskilt när det gäller hällar och klippor. Tack så hemskt mycket Ulla!

      Gilla

  7. Fantastiskt bra och fina bilder.

    Gilla

  8. Fantastiska strukturer, mönster och färger! Kan riktigt se dig att kliva runt där för att fota ur alla möjliga vinklar. Toppen bilder, ha en trevlig helg!

    Gilla

    • Tack snälla Kristallina! Jodå, jag for som en tätting fram och tillbaka på klipphällarna, det var så fantastiskt fint och eftersom det mestadels var torrt så behövde jag inte vara orolig för att halka. Det är en lycka att hitta sådana motiv, som du ju förstår. Detsamma!

      Gillad av 1 person

  9. Intressant bildidé 🙂

    Gilla

    • Ok. Den är inte ny. Jag fotade stenmönster på Gotland 2016 och på Öland 2017. Jag har en känsla av att det kom med några sådan bilder från Bornholm också förra hösten- Jag är väldigt förtjust i att spana efter naturens egna konstverk.

      Om du är intresserad så finns Gotland här:

      Alla dessa stenar


      och här:

      Stenarna skola ropa


      och Öland här:

      Hällar nära


      Bland annat.

      Gilla

  10. Du har verkligen öga för konstverk i naturen. Älskar titlarna på Tavlorna! Så träffande.
    Trevlig lördagkväll!

    Gilla

    • Vad roligt att du uppskattar naturkonstverken och mina titlar, det var inte helt lätt att hitta på så många! Trevlig helgfortsättning Eva!

      Gilla

  11. Åh! Så många vackra abstrakta konstverk som du och naturen bjuder oss på här. Tack!

    Gillad av 1 person

  12. Quelle magnifique série.. Sourire.. Merci, Jag

    Gillad av 1 person

  13. Toppenbilder älskar dom olika mönstren och färgerna i berget.. Ingen är den andra lik.. 🤗👍 Kram..

    Gillad av 1 person

  14. Betagande bergs bilder ..jag blir oxå bergtagen betagen då och då ..nu är det länge sedan jag besökte något berg..blir inspirerad av dina bergbilder..så får väl bege mig till ett berg snart.

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket tant Otto! Man glömmer bort sina favoritmotiv ibland, bra att bli påmind av någon. De här klipporna är vid havet så det var extra härligt den dagen. Hoppas att du kommer iväg med kameran snart!

      Gillad av 1 person

  15. Underbara färger och former. Jag gillar speciellt de rostfärgade inslagen, det varma mot det kalla. Det är något alldeles extra. Jag har sagt det förr…du är bra på se det där lilla i de stora.

    Gillad av 1 person

    • Tack så hemskt mycket Eva, jag blir så glad av dina ord! Det fanns så överväldigande gott om fina mönster och former där vid havet, så jag blev så där euforisk som man kan bli ibland när man spanar in motiv. Och skönt var det där, om än lite varmt.

      Gilla

  16. Visst är det vackert med bergens olika utseenden.

    Gillad av 1 person

    • Ja, jag blev alldeles betagen och till mig. Många motiv insprängda i klipporna, uppdukade för den som vill se. Tack för din kommentar Carina!

      Gilla

  17. Så fina bilder! Som att gå på vernissage skapat av naturen. Ljuvligt dokumenterade av dig. Tack för visningen!

    Gillad av 1 person

    • Vad roligt att du gillar vernissagen, Susanne! Man blir lycklig när man träffar på så många motiv som det bara är att plocka in i kameran. Tusen tack för besöket!

      Gillad av 1 person

  18. U n d e r b a r t !!!

    Gillad av 1 person

  19. Fint!!! Man får lust att krama stenarna,vilka vackra färger!

    Gillad av 1 person

    • Tack snälla Sirpa! Jätteroligt att du tittar in, har kollat på din blogg efter nya inlägg och undrat vart du tog vägen och hur du har det. De här hällarna är bästa sortens naturkonst, tycker jag.

      Gilla

  20. Tänk detta som vattnet slipat under årtusenden…

    Gillad av 1 person

  21. Helt underbara färger, former och mönster!

    Gilla

  22. Vackra formationer i en behaglig färgskala.

    Gilla

    • Ojdå, här har jag missat din kommentar! Tittade in för att se hur många bilder jag hade i inlägget, funderar på ett liknande med blommor. Tack Anita!

      Gilla


Lämna en kommentar