Vindlingar

57 kommentarer på “Vindlingar”

 1. Ännu en serie med snygga, men lätt dystopiska bilder av den bruna sörjan. Jag gillar bilden där du syns i en bubbla. Kanske är det den filterbubbla där vi befinner oss som ännu inte omfamnats av den bruna sörjans vindlingar?

  Gillad av 1 person

 2. Wow vilka härliga bilder. På första ser jag en tomte och du är så fin i bubblan.
  Va rädd om dej
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Fantastisks naturens konstverk och mycket intressanta bilder!

  Gillad av 1 person

  • Det är alltid roligt att upptäcka något nytt, jag hade så roligt. Tack så hemskt mycket Ilse-Marie. Jag har just läst ett mejl från min Vittangiväninna.

   Gillad av 1 person

 4. Jösses Amalia. Så mycket spännande man kan upptäcka i vår hjärna.

  Gillad av 1 person

 5. Det är en fin förmåga att se det lilla. Du har fått till en serie fina konstnärliga bilder.

  Gillad av 1 person

 6. Den lervällingen kan man försjunka länge i. Vilken fin serie!

  Gillad av 1 person

 7. Vilka härliga mönster och formationer man kan hitta i naturen och att du ser dem. Jag trodde först att du varit på en strand men såg sen att det var en lerpöl 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja, det är samma lerpöl som inlägget med lövet. Det var en stor pöl med mycket vatten som först var klart men när jag klev i den så strömmade leran upp som slöjor och jag blev hänförd, det var så vackert. Jag har aldrig tidigare sett den här typen av slingriga mönster i vatten p.g.a. lerbotten. Tack Ulla!

   Gillad av 1 person

 8. Som böljande slöjor och sista bilden med visdomens öga. Det är fantastiskt vad man kan hitta på ställen som andra människor inte ens vill trampa på. Skulle de gladeligen göra om de visste om naturens hemligheter.
  Hoppas din dotter mår bättre med varje dag som går. Var rädd om dig!

  Gillad av 1 person

  • Men… alla vill väl plaska i vattenpölar?! Haha, jag har nästan alltid stövlar på mig när jag går på promenad, då kan man kliva var som helst. Roligt att du kallar min egobubbla för visdomens öga, jag tar det som en komplimang. Att upptäcka såna här företeelser blir man barnsligt glad över.
   .
   Min dotter mår bättre och vi hoppas att det inte blir något bakslag. Ingen annan i familjen har blivit smittad än i alla fall. Hon var alltså helt isolerad i ett rum och man ställde maten utanför dörren, ingen gick in i rummet till henne.
   Tack för fin kommentar Kristallina och detsamma!

   Gillad av 2 personer

 9. Again interesting pics 😃
  Greetings
  Gerhard

  Gilla

 10. Tänk att smutsigt vatten kan vara så vackert ❤

  Gilla

  • Ja, tänk! Egentligen kändes inte vattnet smutsigt eftersom leran var så separerad och tydlig i pölen. Tack Carina och trevlig novemberhelg!

   Gilla

 11. Spännande vinklingar.. Jättefina foton 👍

  Gilla

 12. Även bland de bästa bilder måste ju någon vara allra bäst. I det här fallet tycker jag att bilden med dig speglad i bubblan tar första priset.

  /Skvitt

  Gilla

 13. Men Åh.. Här visar du oss en underbar serie spännande och otroligt vackra bilder. Tavlor!! Och så härligt kreativt. Alldeles ljuvligt vackert 🙂

  Gilla

  • Så himla roligt att du tycker om minn lek i vattenpölen, Susanne, du som är så kreativ själv! Det här var en av de där gyllene stunderna som förhöjer livskänslan. Jag har aldrig sett pölar bete sig på det sättet tidigare och ändå hör jag till dem som ofta plaskar omkring i dem. Tack snälla Susanne!

   Gillad av 1 person

 14. Ja, vad sjutton är det här? Har inte läst andras kommentarer, för jag vill tolka själv 😀
  Vatten, nåt slags sjögräs, lera?
  Snyggt!

  Gilla

  • Tack så mycket Carita! ja, det är lera. En stor vattenpöl på en lerig skogsväg och när jag klev i den så upptäckte jag hur det virvlade upp lera som rökslöjor och bildade vackra mönster. Klart att jag måste trampa omkring lite för att se mer av dem. En trevlig lekstund i pölen.

   Gilla

 15. Nåt som man vanligtvis går förbi och undviker att gå in i. Har du fångat till något läckert och coolt. Jag fastnar för den där du är i bubblan.

  Gilla

 16. Fantastsikt! Visst bor det en konstnärssjäl hos dig. Färgskalan i sig är kanske inte direkt upplyftande men tack vare ljuset och de spännande formationerna blir det intressant.

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Anita! Det var en jättehärlig stund i vattenpölen efter att jag fått syn på vilka fantastiska mönster leran bildade när den svävade upp genom vattnet. Jag hade aldrig sett det tidigare och ändå är jag en sån som ofta plaskar i pölar.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: