Frostmorgon

Dyker i kläderna, greppar kameran och kliver ut och njuter. Före frukost.

64 kommentarer på “Frostmorgon”

 1. Härligt ljus på frosten 🙂

  Gilla

 2. Wonderful pics, Jag.
  From the first one to the last!

  Gilla

 3. Förstår att du njuter! Här var det också frost i helgen, men i dag regnade det 😦 Så trist..
  Jättefina frostbilder !

  Gilla

 4. Underbara bilder och jag förstår din längtan att krypa ner och ta när bilder. Att vissna löv och frost kan bli små konstverk.
  Kramar från oss

  Gilla

  • Tack snälla Anki! Det var inte riktigt läge att slänga sig på mage i lövkomposten, eller ens på knä när det ena värker, men lite frostigt ljus lyckade jag få med. På landet är det lättare att hitta fina frostmotiv, så jag längtade dit.
   Kramar till er båda!

   Gillad av 1 person

 5. Åh så vackra frostbilder! Fint med solljuset som belyser bladen lite extra, härligt krispigt.

  Gillad av 1 person

 6. Vilken tur att du gick ut före frukost. Det gör jag bara för hundens skull, ha..ha..
  Frostbitna löv och taggiga, solbelysta iskristaller. Så härligt och vackert att se. Lite symboliskt är det också. Övergången från höst till vinter. Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

  • Med frost får man lov att skynda sig, rätt som det är så är den försvunnen. Efter frosten kom snön som lyste upp allt, men nu är det lika grått som tidigare, blött som bara den så vinter har vi nog inte än. Tack så mycket Kristallina och detsamma!

   Gillad av 2 personer

 7. Har full förståelse för att du fick bråttom ut med kameran! Underbara frostbilder – så läckert belysta av solen!

  Gillad av 1 person

 8. Det ren konst. Jag gillar frost. Och det enda jag saknar av vintern är just frost. Verkligen en fin samling och nu även larven är frostad. 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Oj så fina bilder!

  /Skvitt

  Gillad av 1 person

 10. Vad härligt det ser ut 😍 Jag önskar verkligen att vi skulle få lite snö men det verkar ju vara helt omöjligt numera 🙄 Får nöja mig med dina frostbilder för tillfället dom är så fina..

  Gillad av 2 personer

  • Tack snälla Nicki! Nu har det varit mer än grått i många dagar så nu får vädergudarna ingripa, tycker jag. Mera frost och snö åt folket!

   Gillad av 1 person

 11. Frostiga morgnar är bland det vackraste som finns. Du har fångat det på allra finaste vis.
  Som jag längtat. Men tror du jag kom ut??? Nej inte alls. Dom där frostiga morgnarna inträffade under mina jobbpass, så klart. Men hade det varit lugna nätter hade jag tagit mig ut men tyvärr är det allt annat än lugnt just nu så sömnen är verkligen Prio 1 under mina nattpass. Men vinter är lång så jag ska nog få min chans 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Jag förstår att man inte bara kan slänga sig ut när man jobbar, där har jag en stor fördel. Men som jag skrev på någon kommentar här ovan, jag brukar fota frost i slutet av oktober annars. Du ska förstås tänka på att du ska orka och må bra, det kommer fler tillfällen. Tack snälla Susanne för dina fina kommentarer! Var rädd om dig!

   Gillad av 2 personer

 12. Du har verkligen sinne för detaljer och för det vackra i det vardagliga ❤

  Gillad av 2 personer

 13. Också en mycket vacker bildserie. Och även här lyfter det bilderna att du fångat solljuset så fint! Härligt med den första frosten!

  Gillad av 1 person

  • Varje gång lika fascinerande. Men den var sen i år. Jag hade nog velat ta fler bilder ur väldigt låg vinkel men det kändes för kallt att krypa ner på lövkomposten eller att ligga på marken. Var inte riktigt nöjd med några av bilderna, men insåg att de inte gick att ta om, det är för långt till nästa frosttillfälle. Ibland får man nöja sig med bra nog. Tack så mycket Inger!

   Gillad av 2 personer

   • Bilder ur låg vinkel fotograferar jag ibland med mobilen. Det kan vara lättare att komma ner riktigt lågt med den. Det händer också att jag lägger mig på marken men det finns gränser för hur blött och kallt det då får vara. Jag tycker dock att dina bilder blev jättebra som de blev!

    Gilla

    • Jag har tyvärr inte vant mig vid att fota med mobilen, fast tanken var sån när jag köpte den. Det är nog så att man själv vet vad man är ute efter, men jag försöker träna mig i att inte vara så petig. Tack igen Inger!

     Gillad av 1 person

 14. toll vielen dank !!

  Gillad av 1 person

 15. Förstår dig! Vad gör man inte för att fota, frukost kan vänta!.. Så värt den där känslan av fångat just den där känslan är oslagbar. En slags eufori… Den med det röda lövet i centrum , vilket vackert ljus och fantastisk krispighet.

  Gilla

 16. Frostigt och vackert! Snyggt med de röda inslagen och det spröda glittret.

  Gilla

  • En solig frostdag är verkligen en humörhöjare för mig. Krispigheten, glittret och just det där att löv lyser här och där som små lyktor är bara så vackert. Tack Anita!

   Gillad av 1 person

 17. Brrrrrrr ! Des poils de glace !

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: