Naturens egna dekorationer

Naturen kompenserar. I grått dis och stundom töcken framträder de röda som uppmuntrande tillrop.

43 kommentarer på “Naturens egna dekorationer”

 1. Ja de röda bären är fina. Känns som naturen pyntar för julen.
  Kram Anki o Minton

  Gilla

 2. De ser friska ut och känns att de är stora med. Snyggt mot det gröngråa bakgrunden.

  Gilla

 3. Naturens egna dekorationer är ofta de vackraste. Gillar färgbalansen i bilden. Det skimrande röda som drar lite åt det vinröda hållet mot den brungrå bakgrunden. Mycket vackert och skickligt fångat!

  Gilla

 4. Jättefin färgsättning som vanligt. Både naturens och din!

  Gilla

  • Om du menar bakgrundsfärgerna så väljer jag inte själv, det sköter bloggtemat om automatiskt. Det händer att jag låter bli att visa en bild om jag inte gillar vad bloggmallen väljer. Ofta blir första bilden en annan än jag tänkt mig för att jag måste testa vilken färg som ger bäst effekt och som jag tycker passar till bilderna. Jag önskar att jag kunde styra det själv. Tack så mycket Eva!

   Gillad av 1 person

   • Du har verkligen ett eget stuk på din blogg. Har aldrig sett någon annan ha en likadan. Hur som helst är den jättefin!

    Gilla

    • Tack så hemskt mycket Eva. Jag valde den här bloggmallen för att det var en fotoblogg jag skulle ha och jag ville ha den så avskalad som möjligt. Jag var glad över arkivet som visade foton i miniatyr, men sen kom någon Wp-ändring och förstörde bloggen, bilderna i gamla inlägg krympte och arkivbilderna visas bara i en fjärdedels storlek. Jag blev uppmanad att byta bloggmall men har inte gjort det än och nu verkar det som om den inte är hotad, men felen kvarstår. Jag har letat efter något liknande men inte hittat något. Får se om jag bloggar efter att ha uppnått tio år i maj.

     Gillad av 1 person

 5. Naturen är bäst på dekorationer 🙂 Vi hämtar ju nästan allt till juldekorationer t.ex , från naturen. Och visst är det vackert med de röda bären som sätter lite färg nu. Jättefin bild!

  Gilla

 6. Så fint i ett grått landskap. Snyggt!
  Naturens dekorationer är bäst eftersom naturen är den bästa konstnären. Människor kopierar bara 🙂 Här är det ont om röda bär i år. Ha det så gott det går!

  Gilla

  • Precis så brukar jag tänka och säga. Tänk så olika det kan vara med tillgången på dessa röda, här har vi mycket av allt utom rönnbär i år. Jag tror att fåglarna har rensat rönnbärsträden. Tack så mycket Kristallina och tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 7. En vacker bild.. 🥰
  Jag och min familj önskar dig och din familj en god jul och ett gott nytt år.. Kram Nicki 🎅🎄🤶

  Gilla

 8. Det finns gott om fina dekorationer i naturen – gäller bara att se dem! Såsom du gör 🙂
  Önskar dig en fridfull jul!

  Gilla

  • Så är det, dekorationerna finns där. Jag tycker att det riktigt lyser av röda bär här och där i år. Tack detsamma Carita, en fin fortsättning på din julvila.

   Gilla

 9. Du hittar mera rött 🙂 Snyggt mot den grå bakgrunden.

  Gilla

 10. Det röda framträder snyggt i det grå. Det är så sällan vi har det två samtidigt, kanske någon kvarglömda rönnbär som fåglarna missat. Det ska jag kika på för det blev väldigt snyggt ihop.

  Gilla

 11. Väldigt fint i både ord och bild.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: