Vintern på visit

En hel dag var vintern på visit. Fort ut i det vita för att njuta av det orörda. Dämpade ljud, knarr under skorna, pulsar i snön och glädjen bubblar upp. Du sköna nya värld.

61 kommentarer på “Vintern på visit”

 1. Underbara bilder på snön som jag saknar.
  Kramar från oss

  Gilla

  • Tack snälla Anki! Även jag saknar snön, den försvann nästa dag, men en hel dag fick vi njuta av det vackra vita.
   Kramar till er!

   Gilla

 2. Åh! Så härligt. Avundsjuk. Många fina bilder blev det också! 🙂

  Gilla

 3. Underbara bilder från den dagen du hade glädjen att få njuta av nyfallen och fluffig snö! Jag är ingen snöälskare, men en sån dag som du fick, det vill jag gärna ha!

  Gilla

  • Det var annandagen och tillsammans med sol och frost på julafton då vi var ute flera timmar i trädgården med döttrarna och deras familjer så blev julhelgen lyckad. Jag vet att du klarar dig utan snö, haha, men jag tycker att snön gör allt så ljust, även när det är mulet. Det har varit för mycket gråväder nu. Jag tycker verkligen om när snön tecknar träden och allt annat, det blir som en helt annan värld, men det år inte ofta det är så. Tack så mycket Anki!

   Gillad av 1 person

 4. Åh så vackert vinterlandskap! Underbara vinterbilder! Förstår din glädje, jag saknar verkligen vinterlandskapet. Regnet har öst ner här i flera dygn, så jag hade föredragit snö i stället. Allt blir så vackert då.

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Ulla! Det var helt underbart att mötas av detta på juldagen, jag visste att det skulle snöa men blev helt salig över att det var så mycket. Men nu har det regnat i flera dagar så allt det vackra är borta. Tänk om man kunde beställa en snöleverans lokalt, så att snön hamnade hos dem som gillade snö!

   Gilla

 5. Verkligen en total förvandling med sköna kontraster.

  Gilla

 6. Helt betagande. Vi fick inte alls så mycket och frostig. Vackra bilder du fick. Ena är mer lockande än det andra. Ren snöis skönhet.

  Gilla

 7. Det är något man längtar efter nu, för när det är vinter då ska det se ut som det är vinter också, och som det gör på dina fina bilder. Tack för det här året, och gott nytt år.

  Gilla

  • Jag har alltid varit glad över våra fyra årstider och en vinter med snö hör väl till här i Norden. Jag hoppas innerligt att snön kommer snart, det här var en fin påminnelse om hur vackert det kan bli. Tack själv Tony och gott nytt år!

   Gillad av 1 person

 8. Snön gör både bilder, natur och sinne vackrare. Jättefin bildsvit. Tack för alla utsökta bilder hela året!
  Gott Nytt År!

  Gilla

 9. Fick ni det så vackert! Jag älskar dessa stammar och grenar som är täckta av snö. Det var vitt en dag här också men långt ifrån så vackert. En helt underbar serie när man dessutom längtar efter en ”riktig” vinter. Ha det bra och var rädd om dig!

  Gilla

  • Ja, precis så vackert var det. Jag skyndade mig ut så att det inte skulle försvinna. Ingen sol, men allt var målat av snön. Det är inte ofta som även trädstammarna är klädda med snö men när det yr och snöar blir allt dekorerat. Drömlikt och bedövande vackert. Tack så hemskt mycket Kristallina och tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 10. Hej mitt vinterland, nu är jag här.. härliga vinterbilder. Så härligt för dig.

  Gilla

  • Det var väldigt väldigt härligt, jag hade väntat så länge. Men det varade bara ett dygn, så jag är glad att jag kom iväg ut i det vackra. Tack Eva!

   Gilla

 11. Uffff… Imágenes que transmiten el frio del invierno. Una serie muy hermosa.

  Feliz 2021.

  Gilla

 12. Mycket vackert med ren vit snö!
  Sedan kan den ju förvandlas till nåt helt annat brunt blask 😀

  Gilla

 13. Så vackert, vi lär väl inte se något av det här det bara regnar för jämnan 🤔

  Gilla

 14. Riktigt tjusiga bilder!

  God fortsättning!
  /Skvitt

  Gilla

 15. Träd och snö blir en vacker kombination

  Gilla

  • Visst är det så. Hos oss har vi sällan snö på träden. Jag tycker speciellt mycket om när blåsten har dekorerat stammarna, då blir det vackra linjer och kontraster.

   Gillad av 1 person

 16. olika namn för snö – är bl.a. fluffigt.

  Gilla

 17. Fina vinterbilder. Skulle också vilja ha vinter, men hittills kommer all nederbörd som regn här.

  Gilla

  • Tack så mycket Claes! Vi har fått en omgång till, det regnade bort emellan. Men den här omgången är mer av den tråkiga sorten med ett tunt täcke på marken och inget i träden. Men det ljusar upp.

   Gillad av 1 person

 18. La neige a le talent du peintre
  que de photos inspirantes !

  Gilla

  • ”Le peintre qui se nomme la neige a bien travaillé, ce matin encore. Il a rajeuni le dessin des branches…” (Yves Bonnefoy). Merci beaucoup Walachieniwicz! J’aime la neige.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: