Vinterns sköna

56 kommentarer på “Vinterns sköna”

 1. Jättefina bilder 😍

  Gillad av 1 person

 2. Alltså, vi gick bara korta promenader de sista dagarna för att det är så kallt. När jag ser dina foton längtar jag efter vinter, ha…ha…
  Väldigt snyggt och vackert. Gillar kaveldunbilden särskilt mycket.

  Gilla

  • Jag njuter i fulla drag. Även dagar då jag brukar vila måste jag ut, det är ju helt makalöst vackert med sol på snö. Vi har massor med snö och jag hoppas att den inte tinar bort i första taget. Kaveldunet hittade jag igår när isen bar på en av dammarna, men det var svårfotograferad, lite rörigt omkring det. Tack så jättemycket Kristallina!

   Gillad av 1 person

 3. Åh så vacker bild den översta. Jag tänkte genast på japanskt körsbärsträd, fast med vita blommor då 🙂 Så sirligt och vackert.
  Och så trodde jag du hade sett en tussilago redan, men jag såg ju sen vad det var.

  Gilla

  • Den var sirlig den lilla växten. Jag gick egentligen ut lite för sent den dagen, många bilder blev för mörka och jag såg inte så bra heller, jag gjorde många missar, så jag är glad att just den lyckades. Visst är det lätt att tro att tussilagon blommar där den lilla spåtisteln leker tittut i snön. Tack så mycket Ulla!

   Gillad av 1 person

 4. Idel vackra bilder, blir nyfiken på den som ser ut som ett stekt ägg, jättefint🌞

  Gilla

 5. Väldigt vackra frostiga bilder!!! Så snyggt med allt det blå och ett fantastiskt ljus.

  Ditt wordpress tema medverkar verkligen till att skapa effektfulla bilder, önskar jag fann något liknande och är glad för din skull att det du har fortfarande fungerar så bra.
  Önskar dig en fortsatt fin och frostig helg från Malta!

  Gilla

  • Jag hoppas verkligen att temat fortsätter att fungera, det som är ”trasigt” är arkivet som inte visar hela bilder. Jag trivs med temat, men det är knepigt ibland när färgvalet inte blir som jag vill. Får ofta tänka om vad gäller första bilden. Har letat efter något nytt, men inte hittat något som är så rent som det här. Varmt tack Anita och trevlig helg! Vi ska ut i det vackra vita och fira tre personer i morgon med en utflykt.

   Gillad av 1 person

 6. Njutit av dina vackra bilder. Bilden med den gula solen i snön är min favorit. Vi har också haft sol och blå himmel.
  Kramar från oss

  Gilla

  • Visst är det härligt med sol, snö och en blå himmel?! Jag formligen njuter och måste ut trots att jag är trött. Spåtistlarna är verkligen som små solar mot snön. Stort tack Anki och en skön söndag önskar jag dig!
   Kramar till er båda!

   Gilla

 7. Fantastisk när vintern blommar. Du fångar alltid det bästa av vinterns trollspö.

  Gilla

 8. Lätt, luftigt och helt enkelt vackert!

  Gilla

  • Det har verkligen varit något enastående i år med hur lätt snön är. Jag pulsar i snön och njuter. Varje dag nysnö. Och sol. Snö och sol, som en dröm. Det är precis som du skriver: Lätt, luftigt och vackert – eufori. Tack Hans!

   Gilla

 9. Oui, hiver magnifique sous ton œil..merci…sourire

  Gilla

 10. Vilka härliga bilder du har fått 💖

  Gilla

 11. Du trotsade vinter kylan och fick till några jättefina bilder. Så fräscha de är med de vita, blå och lite gula. Fin serie!

  Gilla

  • Tusen tack Eva! Jag har faktiskt njutit oerhört av den senaste tidens väder med sol och minusgrader. Gladeligen har jag gett mig iväg på promenader och fotona är många, så många att jag plötsligt inte vet vad jag ska visa, haha.

   Gillad av 1 person

 12. Jättefina vinterbilder! Så vackert!

  Gilla

 13. Fina vinterbilder allihop.
  Åsså en äggula mitt i det hela 🙂
  Till sist ett kaveldun det måste ha luktat brandrök vid.
  Mmmm…

  Gilla

 14. Så ljuvliga bilder ! Vinter i blomning

  Gilla

 15. Den översta bilden underbar. Så vackert med grenen och frosten mot det blå.

  Gilla

 16. Superb! Great pics!

  Gilla

 17. Återigen fantastiskt fina bilder.

  Gilla

 18. Jag toutes ces photos sont extraordinaires !!!

  Gilla

 19. Det ser lika mysigt ut väder mässigt som vi haft sista veckorna.. Tummen upp.. 👍🤗👍

  Gilla

 20. Så skirt och vackert och så fint med den blå bakgrundsfärgen. Vintrigt!

  Gilla

 21. Så jättevackert!! Den isblå tonen på bakgrundslayouten på bloggen lyfter och kompletterar så fint. Bra val.Som att rama in!

  Gilla

  • Valet av bakgrund sker automatiskt och här blev det väldigt lyckat. Ibland ger jag dock nästan upp när jag tycker att färgen inte lyfter bilderna. Tack snälla Eva!

   Gilla

 22. Åh! Så fina vinterbilder. Jag gillar nog den med de tre gula tistelblommorna bäst. Men här i Blekinge smälter vintern bort nu, tyvärr…

  Gilla

  • Stort tack Inger! Själv gillar jag nog de två första bäst, skirheten hos den första växten och nästan detsamma med nypongrenarna som avtecknade sig så fint mot snödrivan. Spåtistlar i massor hittade jag sedan, har aldrig sett sådana mängder.
   .
   Även hos oss är det plusgrader, men vi har nog mer snö att smälta och på natten blir det minusgrader, så jag hoppas att det tar tid. Roligt att ni fick snö till slut!

   Gillad av 1 person

 23. Ja, det är också fin. Och visst var det lite extra roligt att få lite rejält med snö här nere just i år, när vi inte vill resa till snöigare trakter. Synd bara att den inte tycks vilja stanna några dagar in på sportlovet. Men man kan inte få allt här i världen!

  Gilla

 24. Många bra bilder.

  /Skvitt

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: