Designern

Snön skapar, förtydligar, formar, täcker över och lyfter fram.

44 kommentarer på “Designern”

 1. Så fantastiska bilder. Så spännande mönster det blir när snön klär in cycklar och soffor.
  Kramar från oss

  Gilla

  • Tusen tack Anki! Snön kan verkligen skapa roliga mönster. När du nämner soffor så såg jag att en soffbild fattas, men nu har jag försökt lägga till den och det blev bara pannkaka. Till slut lyckades jag återställa bilderna men utan den bild som saknades.
   Trevlig helg och kramar till er två!

   Gilla

 2. Ja, snön skapar fina mönster. Bäst gillar jag nog cykelsadeln. Och ja, alla cykelbilderna. De påminner mig nog lite om studietiden i Luleå.

  Gilla

  • Det är kanske speciellt för vårt land att man cyklar även på vintern, men på bilderna verkar de ju vara avställda. Samma typ av cykelsadelsbild har jag nog använt som Alla hjärtans dag-bild en gång, då hette den alla stjärtars dag. Tack Inger!

   Gillad av 1 person

 3. Så många snöklädda saker. Vilken härlig vinter- och snöserie! Underbara mönster och mjuka snötäcken.
  Här töar det för fullt. Ha en trevlig helg!

  Gilla

  • Nu undrar jag vilken variant du har sett. Jag försökte lägga till en bild som hade fallit bort och det kraschade, visade en bild eller hälften eller… men nu är jag tillbaka till varianten där jag saknar en bild. Pust. Tack snälla Kristallina! Här har vi också plusgrader men i natt fryser det väl till så det är halka att vänta. Trevlig helg!

   Gilla

 4. Tänker mjukisar, hur allt kantigt och hårt rundas av, mjuknar och ser snällt ut.

  Gilla

 5. Det var ett intressant sätt att presentera snön på, fina bilder!

  Gilla

  • Tack Maria! Jag tycker att det är fascinerande detta med hur snön omformar och betonar. Som bilarnas form när de är snötäckta eller rälsens skönhet på bädden av makadam. Och naturligtvis alla grenar som avtecknar sig så skulpturalt med snön som kontrast, men det har jag ju visat redan.

   Gillad av 1 person

 6. Ett sammanhängande och fint kollage bilder.

  Gilla

 7. Verkligen en snygg serie med snömotiv! Spännande bilder! Naturen är en fantastisk skapare! Snyggt!

  Gilla

  • Naturen är verkligen den bästa konstnären. Att snön skapar mönster och kontraster har länge fascinerat mig, det finns nytt att se vid varje promenad. Det kan räcka med ett varv runt huset, men där vet jag ungefär vilka mönster som jag kan förvänta mig. Tack så mycket Anki!

   Gillad av 1 person

 8. En vacker serie om Kung Boras arbete. 3 bilder fångade in mig extra mycket. Den genom staketet men gärna helt i svartvitt, rälsen och nom bollig växt. Och även den sista grenparet.

  Gilla

  • Nätbilden är inte menad att vara i svartvitt och det röda huset var svårt att undvika. Åt andra hållet fick jag med en staketstolpe. Jag hade med den här bilden tidigare i ett inlägg men den fick en ny chans här. Rälsen trodde jag att du skulle gilla. Jag tog med en växt trots att jag har visat snö och växter förut, men var rolig med sina snöbollar, en kul form. Tack så mycket Antonia!

   Gillad av 1 person

   • Ibland är svårt att undvika vissa saker att hamnar i bild. Men för mig känns att ögat dras till det lilla röda fläcken. Men vi är ju olika hur vi vill våra bilder. Snygg är den i alla fall.

    Gilla

    • Jag brukar vara noga med att ögat inte ska fastna på fel ställe, men för mig är den röda fläcken här ett tillskott, ger ett djup. I den parken skymtar ofta röda byggnader mellan träden och det har blivit lite som ett signum därifrån. Trädet var med i inlägget Vintern på visit, när den första snö kom i december. Här är det något beskuret. Jag är väldigt förtjust i det skira mönster som snön i nätet åstadkom.
     .
     Jag tänkte just på det i morse, hur vi funderar kring våra bilder, hade ett samtal med någon i mitt huvud där jag sa ungefär: ”Men jag tänkte så här.” Tack Antonia!

     Gillad av 1 person

 9. Vilken fin kavalkad av bilder med snö.

  Gilla

 10. Vilja mönster & annorlunda det blir när snön gormar vår omgivning. Gillar bilderna med håligheter-ger en extra dimension. Här är det så mycket snö så allt är täckt 🤣🤣

  Gilla

 11. Oj, vilka läckra helt insnöade bilder! Gallersolen och Hjärtligt liksom de Frostade cyklarna blir mina favoriter här i din fina snötäckta serie.
  …höll på att missa snökorgen och ju fler gånger jag tittar desto fler favoriter blir det, många är fantastiska detaljbilder. Riktigt snyggt!!

  Gilla

  • Tack snälla Anita! Så roligt att du tycker om bilderna, jag har haft roligt när jag har spanat in dem. I år har vi haft många vackra snödagar och jag har verkligen njutit av att kunna följa snöns olika uttryck, från det första tunna täcket till det här när snön skapar mönster. Tack igen för din fina kommentar!

   Gillad av 1 person

 12. Så härliga snöfoton verkligen fina.. Vår snö har börjat försvinna.. Två till tre plusgrader den här veckan och lite regn har verkligen satt sina spår så förra helgen var sista chansen för oss att fota vinterväder.. 😕 ha ett fint slut på helgen nu.. 👍

  Gilla

  • Även hos oss är det plusgrader, snön tinar fort och det mesta är snart grått igen. Det kan ju svänga många gånger än, men så mycket snö som det var lär det inte bli igen. Det har varit så härligt med många soliga vinterdagar, det var länge sen det var riktig vinter. Tack så mycket Nicki och detsamma!

   Gilla

 13. Fantastiska bilder! Den på grenen är magisk. Det är så vackert med kyla och snö. Tyvärr har det sjunkit undan snabbt de sista dagarna.

  Gilla

  • Tack så jättemycket Carina! Det har verkligen varit en vacker vinterperiod med mycket snö och en hel del soliga dagar, den bästa sortens vinter. Det är trist när snön försvinner så fort och allt blir slaskigt och grått. Men det kanske kommer mer snö innan vi säger adjö till vintern.

   Gilla

 14. Tänk vad snö kan göra mycket, allt blir så mjukt och vackert. Av någon anledning så fastnar jag för bilden ”Piruett”. Den är såå härlig. Enkel men så talande.

  Gilla

  • Vad roligt att folk hittar olika favoriter! Pyttesmå spår i snön är verkligen kul att få syn på, det är som kalligrafi. Snön förstärker och lyfter fram, som ett vitt ark. Tusen tack Ulla!

   Gilla

 15. Magnifique série…merci, Jag…sourire

  Gilla

 16. Läckert med snön som dekoration. Det hade blivit en helt annan sak utan snön.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: