April

Regnet som smattrade i skorstenen kvällen före, visade sig vara detta vackra – grovt salt överallt. Aldrig förr, tror jag, har jag upplevt att haglet har legat kvar som ett täcke över natten. Så varsågoda, lite hagelkonst!

46 kommentarer på “April”

 1. Vackert som vanligt

  Gillad av 1 person

 2. Blev riktigt spännande landskap från ovan.

  Gillad av 1 person

 3. Så vackra bilder på haglet. Råkade vara ute på en promenad med Minton när det kom en skur.
  🌨😱

  Gillad av 1 person

 4. Det blev vackra landskap! Väldigt snyggt!
  Har aldrig sett heller att det ligger kvar så länge. Råkade ut för hagel en gång. Då ska man ha ansiktsskydd kan jag säga.

  Gillad av 1 person

  • Oj! Jag, jag kan tro att det kan kännas om haglen är stora. Det lät mycket i går kväll och jag blev så förbluffad när jag klev ut i morse, allt var så vackert dekorerat. Egentligen ville jag fota blommor o.dyl, men det blev inga bra foton. Tack så mycket Kristallina!

   Gillad av 2 personer

 5. Läckert! Det ser ut som pusselbitar! Jag gillar speciellt den tredje bilden, där pusslet även leker med skuggorna 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det tänkte jag inte på, men det gör det ju, åtminstone på några av bilderna! Den tredje bilden är jag själv lite förtjust i. Stort tack Anki!

   Gillad av 1 person

 6. White on Green.. Beautiful!

  Gillad av 1 person

 7. Snygga mönster blev det! Vi hade lite hagel liggande på balkongen en morgon, inte ofta det händer, det brukar försvinna nästan direkt.

  Gillad av 1 person

  • Kul när vädret överraskar på ett positivt sätt. Jag har fotat ishagel som låg kvar i några timmar i – augusti! Men så här, det har jag nog inte sett tidigare. Tack Ulla!

   Gillad av 1 person

 8. Du trollar alltid. Snyggt serie. Scillan är bedårande.

  Gillad av 1 person

 9. La neige écrit des histoires intraduisibles ;o)

  Gillad av 1 person

 10. Vacker hagelkonst! 🙂

  Gillad av 1 person

 11. Vackert naturen kan skapa!

  Gilla

 12. Någonstans i periferin fanns du Jag! Tankar kommer tankar går, så såg jag hos Anki det där Jag och då stod det klart för mig att jag här fanns så mycket i bildväg att ta in och njuta av då jag var aktiv i blogglandia.Det gjorde nu med. Jag öppnade en ny blogg i juli förra året, men nu pausar jag. Jag kan inte kommentera med min bloggadress så jag hoppas det går bra med FB konto nu, inte alltid det funkar heller.
  Hälsningar Tove med bloggen http./blandar.bloggo.nu men jag är i paus för tiden :- )
  Allt gott till dig, kram från mig!

  Gillad av 1 person

  • Tove. Jag har faktiskt många gånger försökt komma till din blogg men misslyckats, det fanns ingen blogg, stod det. Vad roligt att du tittar in, att du lyckades kommentera! Det är många som pausar nu, som känner en trötthet, av många skäl, antar jag. Även jag har de funderingarna, vi får se. Tack snälla Tove, välkommen tillbaka när du har pausat klart!
   Kram

   Gillad av 1 person

 13. Men Du milde vilka coola bilder!! Som om dom vore fotade med en drönare över ett landskap. Så himla häftigt och kreativt! Riktigt kul att se!

  Gilla

 14. Jag älskar dina bilder! Dom är så vackra och rogivande.

  Gilla

 15. Jag har nog inte heller varit med om att haglet har stannat kvar. Så vackra bilder, vilka mönster. Som landskap. Jag gillar väldigt mycket att du ”klär” in dina bilder i olika färger som är ton i ton med dina bilder, bakgrunden lyfter dem ett snäpp till, konstnärligt.

  Gilla

  • Som jag skriver i några kommentarer så var jag nog ute efter blommor och hagel. Men vem vill lägga sig på backen när det har haglat? Det blev inga intressanta bilder – men plötsligt fick jag syn på de här mönstren. Färgerna på bloggen är automatiska, det är någon färg i första fotot som fångas upp. Ibland får jag testa rätt länge innan jag är nöjd med bakgrundsfärgen, får pröva med olika foton , alltså det fotot som ska vara först. För det mesta blir det bra till slut, men inte alltid som jag tänkt mig. Tack Eva!

   Gilla

 16. Spännande, intressant, läckert och himla snyggt!

  Gilla

  • Vissa morgnar bjuder på överraskningar. Det var en sån morgon då jag upplevde något nytt och då måste jag ju hoppa i kläderna före frukost och gå runt huset. Tack så himla mycket Anita och trevlig helg!

   Gillad av 1 person

 17. Verkligen vackra foton, och ja vädret följer inte längre några speciella regler..Vi har just nu strålande sol och femton plus men på fredag ska det snöa låter lite sjukt nästan..

  Gilla

  • Vissa morgnar blir man bara så glad. Att bo i hus, behöva gå ut och hämta tidningen, känna på vädret, gå runt ett litet varv i morgonrocken och strunta i om folk tänker: ”Vad sent hon går upp…” och sen bestämma sig för att det blir skutt ut före frukost med kameran i högsta hugg – det är underbart. Tack snälla Nicki! Får nog försöka göra en liten utflykt idag om det nu ska snöa senare i veckan.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: